"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 578
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Тая Тошка е такова досадно и дразнещо същество  ooooh!
Само като й чух гадното гласче превключих канала. По принцип си зяпам разни неща на лаптопа и телевизора е за фон, но нямаше как ушите ми да не отчетат дразнещата честота на гласа й. Ако не мрънка и не крещи, ще се лигави и ще я избива на фалцет.
Сестрата на Джулия не знам каква моделка е - доста е грозна и кожата й е отвратителна.
Абсолютно съгласна с всичко, ама и Софи е започнала да ме дразни. Преди ме кефеше, ама сега, само като я чуя как предъвква думите надве-натри... И Даню, и Боби, тези хора за логопед не са ли чували  Laughing

# 586
Дали няма да падне Боби?

# 587
Боби го раздава необуздан тийн.... ooooh! Музиката, която пускаха за фон на моторите беше супер, за разлика от бозата, която пуска Теодора.Леле, тая мнооого тъпа-така унижи момчето!!! #2gunfire А Марио-моралиста отново е загрижен за интимния живот на другите. Sick

# 588
Леле, тая мнооого тъпа-така унижи момчето!!! #2gunfire
Това същество верно е ненормално  #Crazy

# 589
  • София
Тя си иска Марио.Нейния тип мъж е да я мачка,бие,псува и той отлично отговаря на този профил.

# 590
Марио с удоволствие, ако можеше би се клонирал.Той е един, а има толкова много мазохистки, които го желаят. Mr. Green

# 591
Стана ми жал за момчето. Тая е тъпа, чак вдлъбната.

# 592
Тя си иска Марио.Нейния тип мъж е да я мачка,бие,псува и той отлично отговаря на този профил.
Тя си е в правото си да си иска, който и е на сърце, без значение какъв е, ама можеше да го каже по друг начин на Найден. Селяндурка истерична, врещи като котка, стисната за шията.

# 593
  • Gotham City
Тошка е най-тъпия персонаж в този сериал  ooooh!

# 594
Изпуснала съм на кого викате ТОшка ? Rolling Eyes
София и мен ме дразни ,една лигла  я правят в сериала.Не ме кефи ,то голямо превземане голямо чудо пада.Не мога да я дишам вече и нея.
Снощната серия пълна загуба на време.Предпочитам вече да си легна да се наспа навреме или да гледам Кухня.

# 595
  • Gotham City
Тодорка = Тошка.

Сега и на Боби ли искат да развалят образа? Толкова некадърни сценаристки няма никъде просто!

# 596
За пръв път снощи превъртах сцени. ТедА вече не се търпи. Гледах онова с котето как обясняваше, че е добър, мил, грижовен, ама не е нейн тип. Е , вярно е, не я бие, не я унижава, не я прави на парцал, не ѝ краде парите  Sick Дано онова момче се разкара от нея, че вече филм, филм, ама ми стана мъчно за него.  Laughing 

Боби май втори път го хващат тия бесове?!? Миналия път пак беше хукнал с мотора, пак му беше писнало от всичко и всички, грижел се за всички, той бил все на второ място  Whistling Мислех че след новината за бременността на Лиляна ще се обърне живота си в съвсем друга насока.

# 597
  • somewhere near the sea
Боби защо страда, че не разбрах? Затова, че Лиляна е бременна? Нали не я искаше? Затова, че Марина влезе в живота му и той не я пусна? На това ще кажа,че е глупак, но то много мъже правят така. Затова, че не харесва Ася, а всъщност е с нея без да го иска? Ама кой му е крив, та да му се мре...

София започна да пее и изведнъж пуснаха гласа на истинска певица. Ама много нескопосано се получи.

# 598
Искам Марио да се напие и да набие Тошка, че да види истински мъж  #2gunfire

# 599
  • София
София не може да пее не знам от къде го измислиха това с продуцента,който я е харесал. hahaha В реалността това няма как да стане.Има толкова хубави момичета с глас,които пеят по заведенията и никой не ги забелязва,пък ще забележат София в караоке с 5 човека?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт