"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 553
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Абе уж пропусках серии, други гледах, като фон, докато правя нещо друго...а драмите между Ана Мария, Митко и Сашо продължават  ooooh! Сега очаквам, Ана Мария пак да преспи с Митко, че да повторят сценария...

А това с пеенето ми напомни за Поли, само че тя поне визия имаше...

Гледах онзи рокер(металист), който пееше, аз ли не съм добре със слуха, ама така фалшиво ми се чуваше, така се мъчеше да изкара някой висок тон, че чак ми стана неудобно да го слушам...
Сега пък София, голяма певица, голям талант...
И за участието си в хостела, голямо притеснение беше, паднал ѝ гласа, подготвя се...пък накрая си излезе с домашното облекло, без грим и прическа - разочарована съм...

Само ще хейтя тази вечер, че пак не гледах целия епизод и не съм видяла нещо интересно Laughing

# 616
Митко пак се прави на рицар и спасява Анна-Мария, не разбра ли, че е неспасяемо тъпа.... ooooh!
Родителката на Асен и втория му баща са е***си дивите селяни. Sick
София вече не се трае, все някой друг или съдбата и е виновна!За аборта , нито съдбата, нито Димо и бяха виновни,а-Тя!За прослушването пак тя си беше виновна, както и малоумната и приятелка,казваща на всяка втора дума "човек". ooooh!
П.С.Вярно, че прослушването напомня на ситуацията с  Поли. Shocked Взеха да се повтарят и потретват.....

# 617
  • София
Анна-Мария пред последно беше на мнение,че не е лека жена и ''Той Сашо какво си мисли,че съм лека жена ли?'' нея с пари не може да я купиш Laughing Последно беше на мнение,че явно е добър човек,а сега вече е пак с него hahaha Е как да не я интересуват парите ,ако я интересуваше друго щеше да е с Митко който направи много повече от 2 златни верижки.Много ми е анти и не става за актриса.
За майката на Асен също нямам думи,как може да търпиш мъж,който има абсолютно каруцарско поведение всеки път и се държи със сина ти все едно е навлек дошъл от някъде , а не собственото ти дете.Наистина има такива жени за жалост не знам какво виждат в подобен тип ''мъже''

# 618
Съгласна съм с вас ,че сериала се повтаря.
София напомня точно на Поли ,където се мъчеше да пробие и си вярваше ,че пее супер добре.Да не накрая и нея да я отведат някъде в чужбина.
Митко не мога да разбера защо се блъска още за Ана МАрия,толкова ми е тъпо това нещо ,като си отвори устата,че не е истина просто.
София с тая нейна приятелка...мн грозна картинка бяха.Наистина дружката й на всяка дума слага ''Човеееекк'' ,много дразнещо.
Абе целия сериал се е превърнал в една пародия и по-зле.Едни и същи случки ,ситуации,нищо интересно.ИЗнервящо става ,а не разтоварващо.

# 619
Ох майката на Асен само мен ли дразни... Много ми е куха тая жена, особено с тоя диалект - Асьене, та Асьене. И как може да живее с човек, който всеки път скача на бой на собствения й син??

Не знам каква майка е тя. Да не застане в защита на сина си. А доведеният баща на Асен е пълен отврат. Асен спаси сестричката си, а те го нападнаха. Защо не са купили инжекцията, след като личният лекар им е казал за нея?

# 620
Асен по-добре да ги зареже тези двамата и да отиде при баща си.Бащата на Асен се е разделил с майка му, защото постоянно е бил по състезания и тренировки, а тя е попаднала на мъж. ooooh! ooooh! Бащата на Вики е много лоша комбинация-прост и в същото време агресивен. Sick

Анна-Мария пред последно беше на мнение,че не е лека жена и ''Той Сашо какво си мисли,че съм лека жена ли?'' нея с пари не може да я купиш Laughing Последно беше на мнение,че явно е добър човек,а сега вече е пак с него hahaha

Точно!
Като междувременно ходи на няколко пъти да се разделя с него, сега пък казва на Митко да не и се бърка във връзката и със Сашо. ooooh!

# 621
нееее,моля ви се Ана Мария не е лека жена  hahaha тя не е подвластна на парите - само дето очите й светват при всеки подарък от Сашо,цветя ,последно и с паарите ,които даде майка да си покрие заема. Shocked То това не е леко ,просто Сашо е страхотен мъж  hahaha

# 622
  • гр.София
Асен защо не отиде в квартирата при Симона?
Ох, олекна ми, че София ще иде на прослушване  Laughing Иначе нямаше да изпълни мисията си в живота, да стане световно известна звезда Whistling Mr. Green

Тия всичките да вземат да си стегнат куфарите и да идат на една почивка в Гърция Mr. Green И без тях ще има ден и нощ в София Joy

# 623
Здравейте група Simple Smile
Имам един много интересен въпрос към всички вас относно любимия ни сериал Simple Smile

КОКИ КАК СИ ПЛАЩА НАЕМА?  Joy  Joy

Мими

# 624
  • София
София пак ще удари на камък.В промото даваха как великия продуцент и каза,че трябва визия не само глас.
Аз не само за Коки не знам как си плаща наема,а и за Митко,Галя (като уж я уволниха).

# 625
А някога споменавали ли са колко точно е наема ?

# 626

500.00 лв. за стая. Не си спомням кой спомена за наема - Коки ли беше или Боби.

# 627

Скъпо, бре newsm78
Отделно и пари за храна събират....
А кога се чисти в тая къща newsm78? Тук там някой хване една метла и замете в коридора. В същото време голяма мятане на тез крака и домашни пантофи по дивана

# 628

Скъпо, бре newsm78
Отделно и пари за храна събират....
А кога се чисти в тая къща newsm78? Тук там някой хване една метла и замете в коридора. В същото време голяма мятане на тез крака и домашни пантофи по дивана

Направо ужасно е. Никаква хигиена няма там. Всеки си качва краката, където му попадне.

# 629
А снощи като даваха Митко да вдига в залата, само на мен ли ми се видя, колко косми има под мишниците?

Общи условия

Активация на акаунт