Дългото чакане след трансфер 54

• 52 913
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Цвети стискам палци да е от лекарствата, а не от цикъла  Praynig При мен също се засилва и вече си имам всички симптоми на ПМС макар, че ми е рано дори за цикъла. Мисля, че и този опит е неуспешен, но ще си чакам и аз теста пък каквото такова.  Sad

# 586
   И на мен ми е много рано за цикъл,убедена съм че не е цикъл.
 Пак звъннях в клиниката казаха да не се притеснявам,всеки ден да бия инжекцията,докато не спре.
 Теди,дано да имаме късмет и да сме бременни и всичко за напред да се развива нормално. Praynig

# 587
Цвети,при кървене не трябва ли да се спре клексана и аспирина ?

# 588
Ох,и аз се тормозя с това кървене.
Моето засега е тъмно кафяво,прилича на стара кръв.Но се усили.
Мислех,че ще ми включат още нещо за да спре,но казаха да си вземам това което ми е изписано-Кринон гел,Естрофем и ношпа.
До утре имам чувството,че ще си тръгне същинският цикъл. Tired

# 589
И аз мисля,че трябва да спреш аспирина за клексана незнам досега не са ми го изписвали. За сега сме бременни до доказване на противното  Peace Praynig

# 590
Току що направих пиклив тест няма и помен за втора черта.
Както разбра - и аз така!Утре сме на кръвен май Simple Smile Сара,аз си мисля,че уринарен би трябвало да покаже вече,ще видим кръвния утре Каквото-такова...

# 591
Току що направих пиклив тест няма и помен за втора черта.
Както разбра - и аз така!Утре сме на кръвен май Simple Smile Сара,аз си мисля,че уринарен би трябвало да покаже вече,ще видим кръвния утре Каквото-такова...

Да и те ще са +++ Simple Smile

# 592
Стискам ви палци ,момичета- да започнете седмицата със едни хубави Чхг-та и така да повлечете крак.
За уринарните тестове мисля,че по-рано от 14-15 ден не може да им се вярва.Другото е по-скоро изключение, а не правило .

# 593
Цвети,при кървене не трябва ли да се спре клексана и аспирина ?
  От днес няма да си бия инжекция и да пия аспирина,но вчера вечерта съм ги приела,защото още нямах кървене.
 Кървенето е от днес,но си мисля че заради разредената от хепарина кръв и кървенето е по-обилно.
 А и ми казаха да не слагам Кринона,докато имам кървене.
   Не знам...

# 594
И аз като имах зацапване ми спряха инжекциите и аспирина, после ги започнах пак.
Цвети, дано спре по-скоро  Hug

# 595
Жанче, на теб на кой ден ти беше зацапването?

# 596
Теди, започна на 10 ден след трансфера и продължи 4 дни.
Направо така се бях смахнала, добре че спря.

# 597
Важното е, че е положителен резултата  Hug На мен ми е 6-ти, но имам чувството, че ще ми дойде всеки момент, макар че пих но шпа неминава и все си има по-малко на салфетката зацапване Cry

# 598

От днес няма да си бия инжекция и да пия аспирина,но вчера вечерта съм ги приела,защото още нямах кървене.
 Кървенето е от днес,но си мисля че заради разредената от хепарина кръв и кървенето е по-обилно.
 А и ми казаха да не слагам Кринона,докато имам кървене.
   Не знам...

Кървенето е обилно заради разредената кръв, да.
Обаче не ми побира акъла защо са ти казали да спреш прогестерона (кринона). Обикновено идва цикълът като се спре newsm78
Друг прогестеронов препарат взимаш ли освен кринона?

# 599
Теди,да се надяваме, че това зацапване е от имплантацията, а не нещо друго:))

Общи условия

Активация на акаунт