Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 848
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Имам въпрос.
Тези апрески http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=61009 дали са ги пускали в България? Съпругът ми има възможност да вземе и се чудя дали са удачен избор за кишаво време, защото при нас сняг не се задържа.

# 511
Имам въпрос.
Тези апрески http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=61009 дали са ги пускали в България? Съпругът ми има възможност да вземе и се чудя дали са удачен избор за кишаво време, защото при нас сняг не се задържа.

Така наречените апрески...пускат ги всяка година. Тук предстоят, аз ги дебна, че другите ни умаляха.

Дали пропускат ми е трудно да кажа. Сякаш леко да, защото краката на сина ми са винаги с мокри чорапи. Някои казват, че се поти и оттам е влагата. Но аз си мисля, че може и леко да пропускат. За дъжд ползвам гумените, изцяло гумените ботуши Peace

# 512
  • Вестерос
Здравейте! Някой купил ли си е от новите джегинси? Нямах време да отида до лидл, а ми е интересно как са като качество. Имам доста дънки и панталони от есмара и съм много доволна от тях.

# 513
Купихме, коментирахме и тук доста, носим си ги Laughing Доволни сме, аз поне...

# 514
  • Вестерос
Видях само за размерите по-назад. Мен ме интересува тази кожа да не спарва  Blush

# 515
Момичетата са довални, добри отзиви съм чела за тях в темата.
Аз ходих вчера, но не ми харесаха.  Peace

# 516
  • Вестерос
 Hug Hug

# 517
Видях само за размерите по-назад. Мен ме интересува тази кожа да не спарва  Blush
Спарва лятото или ранна есен . Сега вече не Laughing Идеални са ми за есен/зима Peace

# 518
  • Вестерос
Благодаря  bouquet bouquet

# 519
Пробвахте ли френската бира? Тази е различна от онази, която аз бях купила. Сега са два вида. Не посмях да взема. Реших първо да питам тук  Mr. Green

Французи и бира  Thinking-не бих рискувала Mr. Green

Аз рискувах веднъж и не съжалявам. Бирата беше страхотна. Сегашната обаче е друг вид. Затова попитах за мнения.

# 520
  • София
Пробвахте ли френската бира? Тази е различна от онази, която аз бях купила. Сега са два вида. Не посмях да взема. Реших първо да питам тук  Mr. Green

Французи и бира  Thinking-не бих рискувала Mr. Green

Аз рискувах веднъж и не съжалявам. Бирата беше страхотна. Сегашната обаче е друг вид. Затова попитах за мнения.

Мъжа ми си взе ония ден и беше супер доволен, а много претенциозен към бирата. Но си е въпрос на вкус.

Да питам, взела съм препарат за миене на пералня вместо съдомиялна, те нали са в найлонче по 2, едното найлонче го разкъсах, дали ще мога да ги върна?

# 521
Ще можеш...

# 522
# 523
Много хубави дрешки за бебоци ще има другата седмица. Аз си харесах от всички, не знам само как ще се добера до магазина. Миналия път така си останах с пръст в устата, защото всичко беше разграбено. А бях готова за война...

# 524
  • София
Сменили са опаковката на овесените ядки, горгонзолата, котешката храна. Дано не са сменили и съдържанието!
Овесените ядки са си същите. Даже май по-малко люспи намирам вече.
Тези от 4лв - с ядки или с плодове?

Общи условия

Активация на акаунт