След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
newsm78 може и да не е Неджмош бей,той каза на Нера че ще чакат да им прости и няма да го притискат.....ами ако е Исо  Thinking да търси обяснение от Йо

# 31
  • Perla
Ирка newsm51 newsm51
Благодаря!

Много хубави, какво да кажа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как може такива "бездарници" да взривяват такива бомби, така и не мога да разбера  Laughing

И на мене ми се струва, че вижда Дафинка в края. Италианките- по- нататък.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 21:48 от dora_st

# 32
  • София
......
Според мен на Дефо й се привиждат тия надписи  hahaha hahaha hahaha Психиката й си играе с нея  Mr. Green
Може и така да е. Peace

Ако наистина Дафне е у Йо, какво ще прави там? Thinking

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Убавеца ми той, а така Черноочкото ми, още малко и е паднала  Joy Joy Joy
Зейтин гьозлюм  Crazy Crazy
Ох, как му викаше Нера бе  Mr. Green

# 34
Според мен е още рано Дефне да ходи в дома му, хайде нека се помъчи още малко Фръцльо Mr. Green
Освен пак нещо да я е предизвикал, той обича да си играе с нея   Thinking Rolling Eyes Mr. Green

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бамбините ще дойдат баш кога са в перфектни отношения, сега няма да го има тоя ефект като дойдат  Joy Joy Joy

# 36
......
Според мен на Дефо й се привиждат тия надписи  hahaha hahaha hahaha Психиката й си играе с нея  Mr. Green
Може и така да е. Peace

Ако наистина Дафне е у Йо, какво ще прави там? Thinking
може вече да се е решила на някакъв разговор или нещо по работа  Peace и преди като бяха разделени пак ходеше в тях  Mr. Green

нея най-малко ще очаква там и затова може да гледа като треснат така  Joy Joy Joy Joy

# 37
  • София
Бамбините ще дойдат баш кога са в перфектни отношения, сега няма да го има тоя ефект като дойдат  Joy Joy Joy
Ще са цяла сюрия. Joy hahaha Joy

# 38
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен е още рано Дефне да ходи в дома му, хайде нека се помъчи още малко Фръцльо Mr. Green
Освен пак нещо да я е предизвикал, той обича да си играе с нея 
Ми тя като пада,кой и е виновен  Joy Joy Joy
Айде Омерчик, да повеждаме че бая голове ни наби Дафинка  ooooh! Стигат ни за целия сезон  Mr. Green

# 39
  • в подножието на планината
Според мен не е нито Дафа, нито италианката, някой друг е, ама кой?... Mr. Green

# 40
Убавеца ми той, а така Черноочкото ми, още малко и е паднала  Joy Joy Joy

А, че ние няма се оплакваме  Heart Eyes Ама корава ще излезе Дафа, тя да не е като италианските фусти  Joy  Joy  JoyЙомко доста ще има се облизва като гладен котарак  Laughing

# 41
а,няма  Mr. Green
ще му секнат и малкия шанс дето има  Joy Joy отделно Дафа ще полудее още повече  Joy

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен не е нито Дафа, нито италианката, някой друг е, ама кой?... Mr. Green
Аз ма, аз  hahaha hahaha hahaha Нал трябва му покажа подкрепата от дестина бамбини тука де сме  hahaha hahaha hahaha

# 43

Кориш  Mr. Green И Нера за десерт  Stop

# 44
  • София
Аз ма, аз  hahaha hahaha hahaha Нал трябва му покажа подкрепата от дестина бамбини тука де сме  hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт