След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 165

Ма много лъже съпругата му, видиш ли как го е омотала, та се омъжила за него  ooooh! Там без ангажименти, днес тая, утре оная, ама без чувства наказвал се е (да не повярваш), но ще му излезе през нослето на Елита  newsm68
Егати наказанието hahaha hahaha Joy Joy Joy

Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green

Гаврите се вие с моята теза, а! hahaha Всичко му възвишено на Ипликчито, и наказанието му възвишено бе! Творческа душа, бунтарски дух е той, няма да живее като монах я! Бохемството много по отговаря на характера му! Ако не е самонаказание, тогава е верен на природата си - светски мъж! Но и такъв го приемам, какво да се прави, не е духовно възвишен като Синан! Joy

Кати, много благодаря за превода на озета. Тъкмо щях да ходя да го търся при рускините, че преди малко не го намерих.

Охо, и на български - Ирка, много благодаря! Hug

# 166
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нашту се вижда в далечината  hahaha hahaha hahaha
Димак  Heart Eyes Hug голяма поетеса си, ейвала  smile3501

# 167
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green
Ох не мога вече Joy Joy Joy
И италианката го шляпа с един бич Joy Joy
И кат се съблече пред Дафа целия нашарен по гърбО от нокти и камшици Joy Joy и тя направо ще жив ще го ожали Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
стига бе  Joy Joy имайте милост, все пак съм на работа  Crossing Arms
те колежките отдавна подозират че не съм "сама" ама сега направо ....  hahaha hahaha hahaha
пък с мойто богато въобръжение, да не ви разправям какви картини се редят в ума ми  Mr. Green Mr. Green като ме пита шефа и аз шъ викам - skusate  hahaha hahaha hahaha

# 168
Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green
И кат се съблече пред Дафа целия нашарен по гърбО от нокти и камшици Joy Joy и тя направо ще жив ще го ожали Joy
Е ти па верно 50 нюанса Ипликчи  hahaha hahaha hahaha

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие отидохте в нюансите, алоооо приземете се  Mr. Green
Омер и Дефне са това, не Крисчън и Анастейжа  Joy Joy Joy

# 170
След напрежението от финала, продължават вълненията.
След последната среща Дефне каза на Омер, всичко таено вътре. Сега е ред на Омер. При следващата си стъпка Омер е поразително и достатъчно уверен. Напрежението между Омер и Памир все повече се засилва. Дефне поставя стена около себе си. А Омер няма намерение да стои зад тази стена и да остане така. Притисната в ъгъла Дефне, е време да определи ролите.
От друга страна на помощ на Омер, който се опитва да спаси компанията, идва Неджми(значи сигурно ще е Неджми,, тоя къде вижда Омер). Да още раздвижване има в компанията свързана в промени.  В периода на промени ще се постигне ли съгласие ? Със сближаването на Синан и Седа, се открехва нова завеса. Истината, която изведнъж излезе, леко смекчава нещата(явно, че разбра за дъщеря и)
Памир, показва себе си. Казва, че вече и той е в играта и разкрива картите си, и предизвиква Нериман. Сега Памир командва Нериман.
Корай със своите клюки отново е на висота. Исо отново е в бурните води воден от компаса на сърцето си.
Исо е развълнувам от неочаквано посещение в работилницата.
Неочакваната смелост на Дефне, изненадва всички нас. Дефне сега не се отказва от нищо, и може би сега е себе си повече от всякога. Не пропускайте финала, който ще ви прикове към екрана към загубените(за мислите си има в предвид, безизходните ) Омер и Дефне ..

Ирка да те нацелувам за преведения озет  love001 love001 love001

# 171
Ти па нали сме им видели всички подробности на Дефмер, та ги знаеме и те кви са  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Последния път само 1 стол избута   hahaha hahaha hahaha

# 172
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той може и стая за наказание на тялото си да е имал у Рим  hahaha hahaha hahaha

# 173
Неговата стая е синя, не червена  Joy Joy Joy

# 174

по натама ще ни я покажат  Mr. Green Mr. Green за цвета няма да издребняваме  hahaha hahaha
важно е съдържанието  Joy Joy Joy Joy

# 175
Ти па нали сме им видели всички подробности на Дефмер, та ги знаеме и те кви са  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Последния път само 1 стол избута   hahaha hahaha hahaha
да, като знаем само началото какво беше, чупехе се буркани, разпиляваха се ябълки...... попиляха цялата кухня Joy Joy Joy Та може и да ги минат ония Анка и Кристко  Mr. Greenhahaha

# 176

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Спрете се малко, че трябва да поработя, а не мога си затворя устата  hahaha  hahaha  hahaha

# 177

да, като знаем само началото какво беше, чупехе се буркани, разпиляваха се ябълки...... попиляха цялата кухня Joy Joy Joy Та може и да ги минат ония Анка и Кристко  Mr. Greenhahaha
Може Дефото да го е отрязала за игри и затова да се е развел, не за тайната  Party Mr. Green Joy

# 178
Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
стига бе  Joy Joy имайте милост, все пак съм на работа  Crossing Arms
те колежките отдавна подозират че не съм "сама" ама сега направо ....  hahaha hahaha hahaha
пък с мойто богато въобръжение, да не ви разправям какви картини се редят в ума ми  Mr. Green Mr. Green като ме пита шефа и аз шъ викам - skusate  hahaha hahaha hahaha
Таа па Joy и аз съм на работа Joy Joy даже така се изсмях,че ме хвана срам как ме погледнаха едни Joy Joy

Ма Систър той затова сигурно си пази къщата в Рим Joy Joy
Отвреме на време да ходи да го бичуват и после да си идва смирен при Дафинка Joy Joy
Преди какъв беше избухлив и нервозен,а сега мърка като котенце и гледа жалостиво Joy Joy

# 179
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Спрете се малко, че трябва да поработя, а не мога си затворя устата  hahaha  hahaha  hahaha
Що синя ма, черна та да се сливат  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт