Къванч Татлъту в очакване на "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 53

• 87 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • AMS
Дружкииии,  Hug Hug Hug
ето гифчета и се връщам да ви чета  Grinning

# 676
Дива  Hug благодаря и на теб за страхотните гифчета, супер сте с Айрето  Heart Eyes bouquet
Чак сега видях къде се е забил джипа на Джес и пуши  Laughing

Коня го е хванал и успокоил. Но, излиза, че не Джес стресна коня на Сю, а си е бил подплашен от нещо още преди срещата им , явно снахата е искала да я убие. Но, Джес и провали плановете  Laughing Но, много бързо ще се разкрие кой е Джес и за какво е дошъл  newsm78 Явно, ще отмъщава за баща си. Но, колкото и пъти да гледам фрага, не мога да разбера кой причини пожара, май лудия брат  newsm78 Той наблюдаваше като мишок през дупката  hahaha

# 677
  • Плевен / София
Дружкииии,  Hug Hug Hug
ето гифчета и се връщам да ви чета  Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:
[/center]
[/quote]Сю много бойка Peace
Здравейте момичета....
вече тренирате...дай боже за хубав материал Wink

# 678
Дива  Hug благодаря и на теб за страхотните гифчета, супер сте с Айрето  Heart Eyes bouquet
Чак сега видях къде се е забил джипа на Джес и пуши  Laughing

Коня го е хванал и успокоил. Но, излиза, че не Джес стресна коня на Сю, а си е бил подплашен от нещо още преди срещата им , явно снахата е искала да я убие. Но, Джес и провали плановете  Laughing Но, много бързо ще се разкрие кой е Джес и за какво е дошъл  newsm78 Явно, ще отмъщава за баща си. Но, колкото и пъти да гледам фрага, не мога да разбера кой причини пожара, май лудия брат  newsm78 Той наблюдаваше като мишок през дупката  hahaha

според мен снахата е подплашила коня....
обаче каква пропаст имаше пред тях Shocked
определено е било много рискова ситуация

Лека вии Hug

# 679
Айре  Heart Eyes дааа, в тийзъра не се видя колко сериозно е било всичко ...
Ето превода и на рускините
https://vk.com/kivanctuba?z=video-123508620_456239091%2Fd1e45db4 … l_wall_-123508620
Явно бащата на Сю е откраднал нещо от бащата на Джес  newsm78
Надявам се, че ще имаме поне още един фраг до нашия четвъртък  Praynig
Линка  Hug е открила друг превод на тази статия

Цитат
ПРЕССА.
Ожидание Золотой пары!
В этом месяце стартует проэкт "Смелый и Красивая" в главных ролях Туба Буюкустун и Киванч Татлытуг. Конечно это не имеет нечего общего с американской версией "Дерзкие и Красивые". Туба и Киванч это два великих актёра, которые покажут на экране страстную историю любви.Передатут привет роману Эмилии Бронте "Грозный перевал". Ранее пара вместе снялась в рекламе духов для арабского канала и они стали неотъемлимой частью Ближнего Востока.
Туба и Киванч подходящая пара, которую очень ждали. И ждут с нетерпением и надеемся на успех (пишет пресса)

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507
Този превод повече ми хареса  Laughing Но и аз не мисля, че ще има нещо общо с историята в Брулени хълмове  newsm78
И аз се оттеглям да си догледам ПЖ доволна, лека и синеока!  Hug

# 680

Момичета, отбивам се само за едно здравей, но с много повече от едно благодаря за всичко, което сте направили за едно денонощие. Няма начин да не откроя Дива /браво за фрагмана/, Айра ииии Ели. Изкефи ме радостта на Ели от успеха да слага видеа, колкото и радостта от фрагмана. И ви казвам лека! За днес толкова ми стигат силите!

Hug Hug

# 681
Привет Hug

Мерси за всичко споделено bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Много готин фрагман. Това всичко в първи епизод ли ще се случи newsm78 Не знам после какво ще гледаме Peace Simple Smile Киво е супер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Туба още не съм я възприела Peace Деколтето много дълбоко, явно и тя дръзка ще го играе Simple Smile Peace

Фенче Heart Eyes Hug, ти пък много бързаш да разбереш всичко Peace Simple Smile Чакай да гледаме серията, после ще я нищим Peace Simple Smile
Скрит текст:
Сигурно не си гледала Ичерде още newsm78 Ще чакам първо ти да пишеш, но на мен нещо не ми хареса....

Дива Hug, Айра Heart Eyes Hug за гифовете bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Снежка Hug, Орс Hug

Малко се поуспокоих като чета в темата на филма на Берг и Халит. Нещо сюжета не им харесва, а и как сценаристите са решили героите, нещо се опасяват, че публиката няма да го приеме Peace Но е рано още да се правят генерални изводи....

Башак май откриват нов шоу рум + заведение

Лека Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 682
Миси Heart Eyes, мерси за Башак bouquet
да май нещо такова откриват и добре изглежда Peace

Туба определено я правят модерна и съблазняваща Peace

Киво си е Киво, готин, та готин Crazy Heart Eyes

# 683
Фенче, Айрре,  Hug Hug Hug много е хубав.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мисля, че по-хубав в сериал/филм не съм го виждала.  Crazy Красив, мъжествен, секси и като допълнение - страхотна актьорска игра. Hug Peace

Миси, Гости, Орси, Дива, bouquet bouquet bouquet bouquet

Лека вечер! Hug

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 23:15 от ·٠•Snejka•٠·

# 684
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Снеже  Hug така е, много готин! Според рускините - безподобен! И като визия и като игра smile3521 А най ме кефи, че ще е голям дразнител, поне така се очертава  hahaha Много ще ми е интересно как ще се дърлят с любимата, да видим кой ще излезе по-инат и ще се съпротивлява по-дълго на тази любов.
Канти  Hug е направила страхотен гиф само с тях двамата

Киво е с много смешна физиономия тук, май се озори  hahaha

А Туба изглежда слабичка, но май е тежичка  Laughing Освен, ако и той не се е наранил нещо при падането, ще видим. Защото до сега винаги си е вдигал без проблем партньорките, а сега е по-заякнал от всякога  Laughing

Миси  Heart Eyes Hug ами като нямам търпение, искам всичко да разбера  Laughing
Скрит текст:
На мен за сега все още ми харесва Вътре, държи те в напрежение, но не е някакво чудо, де, както го изкарват  Laughing Добре се справят, по-добре от всички останали сериали с полицаи, но сравнен с някой американски полицейски екшън, има още на какво да се учат. Изгледах 5 серии, да видим дали ще го изгледам до края. Все още не могат да ме хипнотизират Мелек и Сарп обаче ...
Ех, тези очи ... няма да ни дават покой  Laughing

Хубав ден, дружки!  bouquet

# 685
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче,  Hug мерси за кафето.  bouquet

Струва ми се, че пожарът го пали Джесур.  newsm78 Няма причина да е братът на Сюхан... и да иска да убие баща си, и то преди да се е родил наследникът.  Thinking А пък защо му е на Джесур да спасява човекът, на когото ще отмъщава - освен за да спечели доверието им и затова пали и пожара... Но пък той май на него казва, че ще му отнеме всичко, така че те май са наясно кой е. Ако не е някой друг този към когото са отправени думите на Джес. Интересно, но скоро ще разберем.  Wink Забравих да отбележа, че музиката е много хубава. Wink

Приятен ден! bouquet

# 686
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Фенче,Снеже Hug Hug
страстите се разгоряха само от един фрагман от минута Wink представям си какво ще е при онлайн гледането.....

# 687
Добро утро
Здравейте на всички  Hug Hug Hug Hug

Снощи пропуснах да погледна (по-скоро не ме допуснаха до компютъра), но сутринта веднага го изгледах.  bouquet на Лили за превода.

Е то какво да кажа, каквото и да кажа ще е малко - яко се кефя. Много ми харесват двамата, ще се получи хармония, ще има екшън, интриги и любов. На Джесур гаджето обаче ще бъде страшна хиена, от сега не ми хареса. Ама той ще я разкара за да вземе наща.

Фенче, Снеже, Айре, Гости, Дива, Орси  Heart Eyes Hug Hug Hug мерси за снимките и грифчетата. Страхотни са

# 688
Привет момичета Hug
Снеже, Фенче, Гости, Ели Hug Hug Hug Hug

страхотен афиша

нови

видеото

http://video.acunn.com/playlist/magazin/3

Цитат
Репортер: Вы слышали последние новости, о вашем подарке для жены?
Киванч: да слышал..
Репортер: Так это правда, что вы хотите купить недвижимость в Париже?
Киванч: С 2009 года про меня выходят самые неожиданные новости.. Я уже устал их опровергать. Ничего подобного нет. Мы сами в узком кругу отпраздновали свадьбу.. И вообще, какие мы с женой подарки делаем друг для друга.. все это останется между нами. Доброго вечера, друзья.

щях да пиша за едни наши "приятелки" Mr. Green,че нещо ме нервят Close ама по късно Peace

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 11:50 от Airra

# 689
Цитат
щях да пиша за едни наши "приятелки" Mr. Green,че нещо ме нервят Mad ама по късно Peace

#2gunfire #2gunfire #2gunfire Трепеме лошите веднага

Общи условия

Активация на акаунт