Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 347
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Scotland
Яна,  bouquet  Просто ми става криво, друга ми е душевността, друго ми е мисленето, не обичам да ме слагат в рамка, без да ме познават, не обичам обобщаване, калъпи, коловози, и всякакви подобни  Mr. Green
Здраве да е  Praynig

# 2 401
  • София
Чак днес разбрах че не трябвало академично ниво по английски за работни визи,където се изисква ooooh!
ДЖинкс къде ходиш по др теми,да свериш часовника или ти писна от зк-темата  Wink

# 2 402
Здравейте! Аз съм от изтеглените. С мен вървят мъж и две деца. Попълнихме формуляра DV 260 и чакаме следващите инструкции -те дали ще бъдат изпратени по e-mail или да проверявам в сайта? Другият ми въпрос е относно гаранта-поканата как трябва да бъде изпратена- хартиен носител или електронно? Благодаря предварително!

# 2 403
  • Scotland
Здравейте! Аз съм от изтеглените. С мен вървят мъж и две деца. Попълнихме формуляра DV 260 и чакаме следващите инструкции -те дали ще бъдат изпратени по e-mail или да проверявам в сайта? Другият ми въпрос е относно гаранта-поканата как трябва да бъде изпратена- хартиен носител или електронно? Благодаря предварително!
Честито, Рени! Много късмет Ви пожелавам  bouquet bouquet bouquet

# 2 404
  • Scotland
Чак днес разбрах че не трябвало академично ниво по английски за работни визи,където се изисква ooooh!
ДЖинкс къде ходиш по др теми,да свериш часовника или ти писна от зк-темата  Wink
И аз това се чудя  newsm78 Няма вече  #Crazy

# 2 405
Едно време се набутах в някаква чужбинска тема. Там пак едни "добронамерени" бяха. Вече не припарвам Mr. Green

# 2 406
  • София
Честито Рени,успех.Къде сте се насочили?
В траслацията която гледах рускинята я попитаха колко от нейните познати тази година са спечели ли зк.Разбрах че са 6 и това било много за нейните последователи,по интересното беше че ги съветваше да не споделят и чак като са в Америка да казват,чудно ми стана newsm78

# 2 407
Сестра ми живее в Сиатъл и отиваме при нея! Благодаря на всички! Ще се радвам ако ми кажете дали има някъде информация за нещата, които питам? Дали е обсъждано?

# 2 408
  • Сф
Форумът на all.bg. Там чети.
Точно тази вечер гледах филм, сниман в Сиатъл и си припомних колко красив град е. Честито и попътен вятър, Рени.

# 2 409
  • ES
....
Иначе ММ пък му харесва Испания, имаме приятели там, добре са се устроили, но аз чат-пат разбирам малко испански, той обаче - изобщо  Laughing
Но честно казано мен май никъде из Европа на този етап не ме влече...
Трудно е с работата в Испания и основно се търси е ниско квалифициран труд. Иначе като място за живеене е страхотно, поне където съм аз. Синът ми беше крайно разочарован, когато му казах, че ако заминем за щатите, там, където ще сме, няма да има море.  Laughing

# 2 410
Рени, колко години играете и какъв ви е номерът (от това зависи кога горе долу ще  сте на интервю) Simple Smile

P.S. Congrats!!!

# 2 411
  • София
Момичета едно бързо питане - Сиатъл или Чикаго бихте избрали за установяване със зелена карта?
Братът на приятеля  ми и съпругата му са от миналогодишните щастливци, съвсем скоро им предстои да заминават, но не могат да решат Чикаго  - при познати и приятели, които ще им помогнат или Сиатъл - град, който много харесват и смятат, че се реализират по-лесно професионално, но без да познават никого и без помощ от никъде?

# 2 412
  • Sunshine state
Определено градът с приятелите, които биха помогнали. После спокойно могат да си се преместят, нищо не им пречи, но в началото е изключително важно да има на кого да разчиташ, с което харесването на даден град бързо може да се промени. Peace

# 2 413
Сиатъл не е лошо място, стандарта е висок, поне по думите на една приятелка, която от години е там. Има може би един недостатък - почти няма ден, в който да не вали. Пак по нейни думи, оплака се, че са и изгнили кокалите...  Laughing  Rolling Eyes

# 2 414
Аз бих избрала Чикаго.

Общи условия

Активация на акаунт