Westworld

• 75 162
  • 790
  •   1
Отговори
# 390
И аз го изгледах на един дъх. Много ми хареса, много обичам научната фантастика.
Според мен на Долорес бяха нужни 30 години, защото тя сама един вид си отвори очите за света, сама стигна до прозрението, а на Мейв й ги отвориха, образно казано.
Да, но ако сам стигнеш до някакъв извод, силата му е още по-голяма и ти си още по-убеден. Така че според мен Долорес е силният играч, а Мейв, макар че ми е по-симпатична, е и по-лабилна и всъщност далеч по-объркана относно себе си, смисълът на живота си, и кое е тя- като личност, кое е програма.
Антъни Хопкинс в този сериал не просто имаше добра роля, той имаше уникална роля, и я изигра с толкова финес. Въобще всички се справиха идеално, и нямаше сюжетна линия, която да не беше на мястото си.
Направо се чудя дали да гледам сезон 2 като излезе, понеже и True Detective сезон 1 беше направо потресаващо добър и после се поизложиха. Та си мисля няма ли да е добре просто да си остана с хубавото чувство, да си прочета романа, по който е направен сериала, и да продължа напред, вместо да рискувам после да се разочаровам с някакви сълзливи мелодрами и други сапунени глупости, с цел да разводним материала и да получим повече гледаемост.

Не мисля, че чак ще разводнят сериала, по-скоро очаквам нещо различно, та и аз се чудя дали ще ми хареса, но определено ще го гледам (ако трябва и на инат Grinning ).
Не знам дали Долорес пак ще я има - доколкото бяха писали тук май не (аз лично не съм търсила инфо). За Антъни Хопкинс - много се надявам да участва, без него изобщо няма да е същото.

# 391
Долорес ще участва, мисля, че даже в imdb е отбелязано. Ед Харис май също. За А. Хопкинс се говори, че е имал договор само за един сезон Peace

# 392
Долорес ще участва, мисля, че даже в imdb е отбелязано. Ед Харис май също. За А. Хопкинс се говори, че е имал договор само за един сезон Peace

bouquet Поне Долорес. А с какво ще запълним 2017 докато си чакаме?  Wink

# 393
  • София

Game of Thrones Mr. Green

# 394

Game of Thrones Mr. Green

Не съм го гледала, ММ го гледа, аз само минавам и гледам части от филма, ама нещо не ми харесва атмосферата, настроението, което ми създава. Сигурно, защото не съм го гледала. Всъщност и "Западен свят" - след първите 2 серии мислех да се отказвам, създаваше ми кофти настроение.  Mr. Green После вече ... исках да гледам и още, и още.  Mr. Green

# 395
И аз така, след 2-3 серия Westworld ме грабна. Сега мисля да го гледам отначало, че със сигурност съм изпуснала нещо. С Троновете беше сходна история - чааак към средата на първи сезон ми стана интересно. Но пък сега съм им голям фен, както се вижда и от аватара ми  Laughing

# 396

Big little lies Grinning

# 397
Трейлър за новия сезон.

# 398
  • Пловдив
Мноооого време до 2018...трябвале есента да е старта!

# 399
Супер, благодаря! Изглежда много обещаващо.

# 400
 Shocked 2018 кога излиза? Много куул трейлър Crazy

# 401
Ауууу, супер 🤓

# 402
  • Вестерос
Тъкмо и аз с трейлъра идвах, ама защо наистина 2018... не съм доволна, скръстени ръце

# 403
Настръхнах! 2018-та - 2018-та. Преди време така отчаяна бях с Троновете, пък ето, днес втори епизод ще гледам Grinning С Досиетата Х пък да не казвам колко време чакахме Joy

# 404
Втори сезон от 23 април по HBO Go Grinning

Общи условия

Активация на акаунт