Westworld

• 74 689
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
Днес прочетох, че Джимейл ще има нова функция - да изпраща автоматични писма отговори на имейлите (в случай, че собственикът не иска да пише). Обаче ще бъдат индивидуално съставени отговори, съобразени със съдържанието на имейла, а не еднакви автоматични съобщения, каквито например праща Фейсбук (благодарим ви за интереса към нашата страница/марка; вашето мнение е ценно за нас).
Така че, определено има потенциал да се сбъдне тази версия на бъдещето - след няколко десетилетия, може би...

# 616
Ехе, значи ако е 2052, в момента строят парка и скоро ще отваря. Laughing
За Шарлот и на мен не ми се вярва най-вече заради Грейс, много ще дойдат две "тайни дъщери".
Аз си мисля, че съпругата на Уилям се е самоубила заради Долорес, тоест нея е обвинявала, защото с нея започва промяната му към лош Уилям и вманиечаването по хостовете. Крехкото ми "доказателство" е, че потенциалната дъщеря Грейс много настояваше да се убеди, че онзи младеж не е хост. Един вид да не се подхлъзне като баща си. Laughing

# 617
Уау! Един епизод потвърди няколко теории! Astonished Всъщност, мисля, че това е най-ясният и лесен за разбиране епизод от сезона))
Скрит текст:
Наистина правят двойници с цел безсмъртие, но нещо не са ги доизпипали. Обаче Бърнард каза, че на същото място, където беше Джеймс Делос, е бил създаден още един "човешки" хост - може би неговата програма е в Абърнати?? Най-вероятно Форд? Тогава няма да видим повече Антъни Хопкинс, но в един момент бащата на Долорес ще прещрака и ще се превърне във Форд??..

Грейс наистина е Емили Simple Smile Интересно дали сега дъртия Уилям ще внимава повече как се държи?
Всъщност, не мисля, че това, което той направи беше "добро дело" - да, той помогна на селяните и му стана приятно, но не го направи, защото искаше да направи добро, а от практични съображения. Беше готов да вземе онзи от Конфедерадо за помощник, но разбра, че той изобщо не е осъзнат, въпреки опита си с Долорес (не го помнеше). Докато неговият "приятел" Лорънс спомена дъщеря му (каза, че Уилям би го разбрал, защото също като него има дъщеря). Той му беше разказвал за нея в друг живот, така че явно Лорънс също си връща спомените и бавно се осъзнава - вероятно това го прави по-ценен съюзник.

Сцените със спомените, в пещерата на Джеймс Делос са ми объркващи. Бърнард е избил учените и празните хостове отдавна, или съвсем наскоро - буквално преди дни? Ще гледам някое и друго пояснително видео, може някой да го е разгадал Joy

Потвърди се, че Логан е починал от свръхдоза.

Другата седмица най-после ще видим самураите Simple Smile

# 618
  • Пловдив
А ква е идеята да възкресят Делос 149пъти...?
И от де се взе тая дъщеря...? Сефте чувам...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
Ееех, чудесна серия! И теорията ми за индиаците се оказа вярна.

# 620
А ква е идеята да възкресят Делос 149пъти...?
И от де се взе тая дъщеря...? Сефте чувам...Stuck Out Tongue Winking Eye

Всеки път хостът е издържал все по-дълго, но не достатъчно дълго. Затова и Уилиам се отказа - 30 г. за 35 дни.

Интересно, чии данни е откраднал Бърнард.

# 621
  • Пловдив
А Елси кво е дирила там?
Незнам...на мен ми е трудно да схващам Simple Smile

# 622
  • София
Това пак ли е играта на Форд? Праща Бърнард да заличи следите. Може би той е бил против "възкресяването", а по-скоро е работил върху създаването на "нова раса".

Елси въобще не си я спомням от предишния сезон.

# 623
В предния сезон Бернард се опита да убие Елси и симислеше, че наистина я е убил. Какво се е случило оттогава да сега не е ясно.

На мен Клементайн ми е мътна.

# 624
  • Пловдив
Абе...кашата е пълна... Grinning
В предния сезон Елси работеше с Бърнард.Един ден я заведе нейде...после станя ясно,че се е опитал да я убие-явно тогава така са му "наредили".Аз лично я бях забравила...

# 625

Ще споделиш ли отново теорията, да не търся назад.

Серията беше страхотна, но много тежка. Сцената със "последния" Делос с нарязаното лице...

# 626
  • Пловдив
И аз искам пак теорията...
А Долорес и Теди ги забравиха за миг...

# 627

Ще споделиш ли отново теорията, да не търся назад.

Серията беше страхотна, но много тежка. Сцената със "последния" Делос с нарязаното лице...

Че са отделно от другите хостове и пазят персонала, а както вече се изясни - и гостите. Явно тяхната програма е различна от тази на останалите хостове. Индианците убиват хостове, но не и хора. Очевидно сривът в системата тях не ги е засегнал.

И нещо, което ми направи впечатление - когато ги пускаха единия каза на Стъбс нещо от сорта - Живееш, докато има човек, който да те помни. Веднага се сетих за Джим Делос.

# 628
Благодаря!

На мен са ми много интересни повторенията - Уилям като каза снощи на Делос :" Има ли значение щом не можеш да различиш?", същото, което му каза Анжела като влезе за първи път в парка.

# 629
Вярно, и за индианците се потвърди Simple Smile

Връщали са Джеймс Делос 149 пъти, защото всеки път е излизал дефектен - мозъкът му отхвърля реалността (и получава тези тикове, които видяхме - не може да говори, да мисли..). Уилям е поел ангажимент да го направи безсмъртен, но с течение на времето е решил, че това е безсмислено и неморално (може би?). Проблемът, доколкото разбрах, е че човешкото съзнание (на истински човек, а не програма, създадена на компютър, като на нормалните хостове) отхвърля реалността - не може да понесе идеята, че е в изкуствено тяло и всички усложнения, които произтичат от това.
Но Форд може да е намерил начин да изглади този дефект, ако това е била целта му.

Клементайн беше най-добрата приятелка на Мейв в бордея. В един момент я бракуваха и я подмениха с друга "Клементайн" (по същия начин подмениха бащата на Долорес с друг хост, интересно какво мисли тя за това), но Мейв вече беше започнала да се осъзнава и застреля другата, защото се ядоса и защото не смяташе, че са взаимозаменяеми.

Обаче, не съм сигурна дали в момента Клементайн е от хората на Долорес, или е повредена и служи на плана на Форд. Цял сезон влачи хора насам-натам и определено не изглежда на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт