Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 117 494
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Дали има действащ код в момента?
BGA123

# 316
Колко намаля този код?

# 317
  • София
10%. Беше споделен преди няколко страници в темата.
Трябваше да е активен до 27.11., но вчера успях да пусна поръчка с него.

# 318
Момичета с ваша помощ си избрах палитра на  Makeup Revolution, но кода не работи.От къде ги гледате тези кодове.Нека ако някой знае код ,който да е актуален в момента да сподели. bouquet

# 319
  • Чукарландия
Към момента няма актуални кодове за отстъпка. Имаше такъв до 27-ми ноември. Peace

# 320
  • Бургас
До 27 беше да,аз поръчах.

# 321
този уикенд безплатна доставка от парфимо на всяка поръчка над 29 лв.
не видях други условия, получих офертата по мейла

# 322
Някой имал ли е забавена доставка от Спиди тези дни. Поръчах миналата неделя от Енцо, получих sms че ще ми я доставят в сряда. Да, ама не, днес пак получих sms от тях, че куриера е претоварен и пратката не е могла да бъде доставена. С кол центъра на Спиди е почти невъзможно да се свържеш. Вече мисля да пиша на Енцо.

# 323
  • Стара Загора
След като пратката ти е в Спиди с тях трябва да се свържеш, Енцо какво могат да направят в случая?
Може би са претоварени заради пратките от Черния Петък.

# 324
  • Пловдив
Някой има ли опит с връщането на парфюм от parfumi-shop? Каква е процедурата, възстановяват ли цялата стойност? Искам да върна парфюм, който само е пръснат веднъж на ръка, запазена е кутията и целофана.

# 325
  • Стара Загора
Аз съм връщала пробван парфюм от parfumi-shop. Пръснах го няколко пъти, но поради мои причини реших да го върна. Пазех касовата бележка и опаковката и ми върнаха 80 % от сумата, понеже е пробван (имат такава клауза в условията). Отначало опитаха да ме баламосват, но им казах, че в условията си имат такава опция и желая да се възползвам. С пощенски разходи не съм се занимавала, понеже парфюма беше купен и върнат на място в магазина им.

# 326
  • София
Някой има ли опит с връщането на парфюм от parfumi-shop? Каква е процедурата, възстановяват ли цялата стойност? Искам да върна парфюм, който само е пръснат веднъж на ръка, запазена е кутията и целофана.

Защо ще го връщаш и кой е парфюма?Сподели, моля!

# 327
  • Пловдив
Взех Oudmazing Montale. Нямам съмнения в оригиналността, защото имам база за сравнение и веднага проверих.
Купих го заради цената, но не съм убедена, че ще го нося често и затова искам да го върна.
Хвърлих обаче касовата бележка и товарителницата (всъщност не съм убедена, дали имаше бележка). Дали ще е проблем?

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 14:27 от bubanka

# 328
  • Бургас
Момичета, някой поръчвал ли е Naked ? Виждам, че има в Enzo.

# 329
Дали има действащ код в момента? Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт