VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 652
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 895
...
Беше ми протива още от компроматите, но след като влезе в шоуто не мога да я трая. Крайно антипатичен човек.

Кои компромати? Simple Smile

# 2 896
От тема във форума: Звездни компромати.

# 2 897
Едва ли Ирина ще спечели, ще е е прекалено нелепо.Но пък имаме възможност да наблюдаваме тоталното падение на Тенчева, което е чудесно Simple Smile
То беше нелепо и Христина да сечели, ама спечели!

Христина беше невзрачна, а Ирина  на народната ненавист Simple Smile

newsm10    Иринчето не се ли усеща, че не е харесвана?!  Май не, защото много се е вживяла в своята си роля.  Mr. Green

Според мен даже не си и помисля че може да не е харесвана.
Вижда как  почти всички в къщата едва ли не я обожават и си мисли че поведението и е перфектно
Ядоса се на номинацията на Миглена защото де факто един единствен участник я прати на елиминация.Ако обаче всички скочат срещу нея тогава може би истинското и лице ще лъсне още повече
Ама те и се мазнят,защото според мен си е точно мазнене,не може да са толкова тъпи и да не усещат, да не виждат каква е

# 2 898
  • София
Права си, djoleva, Иринчето дори не подозира, че не е харесвама. Тя е с много голямо самочувствие. Според мен, няма покритие.

# 2 899
Няма да се учудя ако Ирина спечели. Казвате, че е невъзможно, но си е реална възможност.
Когато спечели Тодор Славков не можах да повярвам. През целия му престой в къщата почти не го видях трезвен. На финала излезе пиян. Не знам кой изобщо би гласувал за него.

Ирина е лесно да я ядосаш. Достатъчно е да не се съгласиш с нея. Владее гласа си, но започва с епитетите и шушукането.

# 2 900
Няма да се учудя ако Ирина спечели. Казвате, че е невъзможно, но си е реална възможност.
Когато спечели Тодор Славков не можах да повярвам. През целия му престой в къщата почти не го видях трезвен. На финала излезе пиян. Не знам кой изобщо би гласувал за него.

Ирина е лесно да я ядосаш. Достатъчно е да не се съгласиш с нея. Владее гласа си, но започва с епитетите и шушукането.
И когато е хваната на тясно и няма какво да отговори заявява че с опонента са от различни планети
Обаче лошото е, че повечето като покорни овце се съгласяват с нея,затова казах че има нещо което ги кара да го правят
Та дори и ББ снощи и позволи да не отговори на въпроса на Миглена

# 2 901
  • София
Много вярно! Ирина слага епитет на всеки от съквартирантите, който по някакъв начин я "докосне".

# 2 902
В последните два епизода Лара гледаше като жена, която е жертва на домашно насилие Confused

# 2 903
Много е просто, жена е на продуцент, който снима немалко предавания и решава кого да покани за водещ, жури, гост... Утре може филм да реши да заснеме, тогава актьори ще му трябват... От една страна може да звучи грозно, но от друга, хората в този бранш нямат заплата и оцеляването им зависи от това да ги познават и да се сещат за тях, когато се снима нещо. Част от професията им е. Единици са тези, които не разчитат на "networking", а чакат да им се обадят.

# 2 904
В последните два епизода Лара гледаше като жена, която е жертва на домашно насилие Confused

Е то вербалната манипулация си е чиста проба насилие

# 2 905
Чета ви и ми става ясно, че всички мислим, че и Рори, и Лара се надяват да си изкарват хляба при Иван на Ирина и за това й се подмазват така. Ако сте гледали нейното участие в Черешката, там беше същото. Тя се държеше мн зле в Ива, и дори след предаването мислех, че са си развалили отношенията, но Ива не спира да и коментира под всеки пост в Фейбук и да се подмазва.. Явно Иван е сериозен работодател и всички 'звезди' искат да са приятели на ИринИ.

Само на мен ли ми прави впечатление, че Жана напънява главоломно с всеки изминал ден в къщата, чак е плашещо? newsm78

# 2 906
Много е просто, жена е на продуцент, който снима немалко предавания и решава кого да покани за водещ, жури, гост... Утре може филм да реши да заснеме, тогава актьори ще му трябват... От една страна може да звучи грозно, но от друга, хората в този бранш нямат заплата и оцеляването им зависи от това да ги познават и да се сещат за тях, когато се снима нещо. Част от професията им е. Единици са тези, които не разчитат на "networking", а чакат да им се обадят.

Това е така, защото са бездарни. Един добър актьор или музикант, винаги ще има кой да го покани. Защото в крайна сметка, парите в този бизнес зависят от продукта - ако продуктът е добър и се продава, ще има, ако ли не - няма...То и затова не виждаме истински звезди във ВИП брадър - защото те си заработват достатъчно и без да се маскарят в това шоу. Все пак, няма съвършени хора, всеки има трески за дялане, а в това шоу недостатъците лъсват доста ясно.

# 2 907
  • Испания

Само на мен ли ми прави впечатление, че Жана напънява главоломно с всеки изминал ден в къщата, чак е плашещо? newsm78

Явно не четеш темата.  Peace Wink

# 2 908
Само да попитам- когато отговаряше Ирина каза нещо от сорта, че Жана е влязла по време на лечение и Ирина е знаела за това, но е искала да го запази в тайна.. Само аз ли го разбрах така или наистина това имаше предвид, какво мислите?

# 2 909

Явно не четеш темата.  Peace Wink

Не чета на 100 %, но наистина не обърнах внимание много да се коментира това, а според мен е супер нездравословно и дано Жана вземе мерки:(

Общи условия

Активация на акаунт