ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 7 [223]

• 46 931
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Лилииии  Hug Hug Hug Heart Eyes love001 love001 love001 ама как си се постарала бе  Hug Hug Hug
дааа, страхотно пее Чачи, страхотно  Crazy Crazy от душа и сърце  Heart Eyes

джадъъъ, Джансула е в Кан  Whistling Whistling дано и Чачи е там  Joy
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 586
За сладката ми джадъ Hug Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

джадъ що има само един  Crossing Arms  и туй за тоз, и туй за онзи, един Атешчо що не ми донесе  Crossing Arms
Рюзгярчо го местят в понеделник по Фокс  Mr. Green  Сарпчи да му отнесе скалпа  hahaha hahaha

яяя, Джансула   Heart Eyes Heart Eyes  дано, дано  Blush Blush Joy

# 587

джадъ що има само един  Crossing Arms  и туй за тоз, и туй за онзи, един Атешчо що не ми донесе  Crossing Arms
Рюзгярчо го местят в понеделник по Фокс  Mr. Green  Сарпчи да му отнесе скалпа  hahaha hahaha

яяя, Джансула   Heart Eyes Heart Eyes  дано, дано  Blush Blush Joy

това пък пак недоволно бе  hahaha hahaha

Рюзгярчо досега в кой ден беше и по кой канал?  newsm78 И що решиха да го местят точно в понеделник?  hahaha hahaha

ади стана Insider  Joy
https://vimeo.com/182422349?ref=tw-share

# 588
  • Яко в Матрицата...

Лилииии Heart Eyes Heart Eyes, право в десетката Crazy Crazy Crazy Joy

# 589
СтраОтно е това Лиле, бе  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За Галка Hug Heart Eyes

туй също Hug Hug Hug
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

джадъ що има само един  Crossing Arms  и туй за тоз, и туй за онзи, един Атешчо що не ми донесе  Crossing Arms
Рюзгярчо го местят в понеделник по Фокс  Mr. Green  Сарпчи да му отнесе скалпа  hahaha hahaha

яяя, Джансула   Heart Eyes Heart Eyes  дано, дано  Blush Blush Joy

Рюзгярчо досега в кой ден беше и по кой канал?  newsm78
И що решиха да го местят точно в понеделник?  hahaha hahaha

явно му търсят причина да го финализират   Wink другата седмица ще пишат... поради нисък рейтинг филма се спира, Рюзгярчо се наигра  Laughing  Laughing Laughing Laughing  

# 590
Рюзгярчо досега в кой ден беше и по кой канал?  newsm78 [/spoiler]

явно му търсят причина да го финализират   Wink другата седмица ще пишат... поради нисък рейтинг филма се спира, Рюзгярчо се наигра  Laughing  Laughing Laughing Laughing  

hahaha hahaha hahaha hahaha

в събота беше, по Фокс  Laughing  това дизито на Бату бе, дето писа, че добре тръгнало и гледах 1 еп и време йОк  ooooh! ooooh! Joy

# 591
Рюзгярчо досега в кой ден беше и по кой канал?  newsm78 [/spoiler]

hahaha hahaha hahaha hahaha

в събота беше, по Фокс  Laughing  това дизито на Бату бе, дето писа, че добре тръгнало и гледах 1 еп и време йОк  ooooh! ooooh! Joy

сетих се, че е то  Joy ама съм забравила кога беше и по коя ТВ  Joy абе нЕма да се разсейваш с разни Рюзгяри бе  Naughty Naughty

# 592

Докато събирах чачеци, тоз също го откъснах за Бойчето Hug Heart Eyes

Хади и от този сорт Hug Hug
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug Hug Hug

Лили............... Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
Ани, ами момичетата от Кудкудяк тийма си заслужават старанието Peace Peace Peace

За рекордите на Ичердето не трябва да се учудваме, още кви рекорди ни чакат.. Ще стигнем до 11-12 % рейтинг  Peace Peace Всичко си е много премерено и точно на място в сериала.. И аз мисля като теб..Всичко ще си дойде на мястото. Разбрахме защо Мерт не си спомня нищо, сега вече е ред да разберем защо Юсуф толкова много мрази Джелял.. Дотолкова, че да изиграе такъв мръсен номер на Сарп.
А относно благотворителния мач, Чачко и Керем не са били поканени, защото те не са Бешикташлии.. Мачът е организиран за феновете на Бешикташ.. Аз първо не знаех това, когато Гьнюл ми писа, че един актьор, който бил много известен и сериалът му има много висок рейтинг, въпреки, че потвърдил поканата, после измислил някакво оправдание и не дошъл на мача, да ти кажа ми трепна сърчицето..Брех си викам, да не е Чачко или Керем.. Керем веднага го изключих, защото той няма в момента сериал, остана Чачко.. Олекна ми, когато Гьонюл ми писа кой е бил актьорът.. И после ми обясни, че Чачко и Керем не са били сред поканените.. Peace Peace Джадъ знае кой е този актьор Peace Peace Peace

Джадъ, ето ти и на теб Атешчо бе Hug Hug Hug

Скрит текст:

А Джансулата виж какво прави при Бужин..

https://www.instagram.com/p/BKhscErjwPG/?taken-by=brkbujin&hl=bg

Мимче, верно, почти целият ти отбор при Бужин, я! ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Снощи като писах за Бужин, се разрових за информация за спортния клуб.. Клубът е отворен през 2003 година..  Вътре няма съвременни уреди за фитнес.. Има един голям ринг и уреди от пъдръчни материали.. КЩлубът става много известен с това, че  Бурак Уур действа не върху тялото на човека, отишъл при него, а на психиката му..  Съставя на всеки индивидуална програма според това какви са пределите на възможностите му вътре в главата.. Пример.. Докато някакъв журналист бил при него на интервю, дошъл някакъв нов в клуба..Попитал Бурак. Ходжам, аз какво ще правя сега? Бурак казал: Направи 100 лицеви опори.. Сто лицеви опори ли, ходжам? Ама аз как ще ги направя? И тука за Бурак случаят вече е приключен.. Този човек е приключил нещата в главата си.. Той и да има физическата възможност да ги направи, той пак няма да може да  изпълни тези 100 лицеви опори.. Обаче тези, които без да мислят, се нахвърлят да правят лицеви опори, те дори да се изморят на 20, за ходжата е ясно, че с този човек може да се работи..
Наистина много известни актьори отиват в този клуб.. Баръш Ардуч, Ибрахим Челиккол, Серкан Чайоглу, Мете Хорозоглу, Ръза коджаоглу, Енгин Алтан Дюзяган, Кадир Доулу, Керем Бюрсин, Арас Булут Ийнемли, Берк Ерчер, Илкер Къзмаз, Сарп Левентоглу, Бурчин Терзиоглу, Синем Кобал, Джансу Дере, Бурджу Есмерсой, Езги Мола, Селма Ергеч..  И много други..
Бурак ходжа казва, че когато известен актьор влезе в залата, той оставя навън егото си..На ринга няма известни  хора, всички са еднакви.. Или се биеш, или те бият.. За моя Керемчи казва, че е много дисциплиниран и изпълнителен..Още в мига, в който го видял да влиза в залата, разбрал, че той има боен дух..

Ето инстаграма на Бужин

https://www.instagram.com/brkbujin/?hl=bg

Къз, джадъ, ти що се заяждаш с Чачко, че не ходел да спортува, я.. Ама той е потаен бе.. Сигурно ходи и той да се поти някъде, че как иначе ще го има това стегнато тяло..  Но не иска да афишира това като моя Керемчи ooooh! ooooh! ooooh!

# 594
Лили  Hug Hug много благодаря за интересното инфо  Hug Hug значи затова Чачи не е бил поканен  Crossing Arms Crossing Arms
ама Ушко наистина много мускули е натрупал, много нещо  Joy Joy Joy
Джансула мноУ бойна бе  Joy Joy Joy

Постепенно ще разкриват тайните и ще изясняват нещата в сериала. Надявам се да са подготвили основната история за 39 серии и да карат все така без да разтягат локуми.  Joy Joy аз съм много доволна от това, което ми предлагат до сега.  Peace Не усещам как минава серията, не изпитвам желание да превъртам.  Peace А Чачи как играе!!!  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 595

Къз, джадъ, ти що се заяждаш с Чачко, че не ходел да спортува, я.. Ама той е потаен бе.. Сигурно ходи и той да се поти някъде, че как иначе ще го има това стегнато тяло..  Но не иска да афишира това като моя Керемчи ooooh! ooooh! ooooh!

щото обичам да се заяждам  hahaha hahaha hahaha
ако ходи да мята крушета като Джансула, тогава ще стане стегнато И слабо тяло, сега е само кораво   Mr. Green

Джадъ, ето ти и на теб Атешчо бе Hug Hug Hug

Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy

Джадъ знае кой е този актьор Peace Peace Peace

Peace Peace   убитак  Whistling

# 596

За Ети Hug Heart Eyes

Не знам дали сте коментирали, песента, която пее Чачко в онова заведение е на Ахмет Кайа..
Много хубав глас има това момче Peace Peace Peace Ейваллах!

https://www.youtube.com/watch?v=oDipwlZmY08

Лилииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

И на мен ми е любимата от фотосесията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ама джадЪ каза, че е гейска Mr. Green

А песента я видях при рускините  newsm10и на Чачи меденото гласче чух  dancing dancing dancing

Скрит текст:

# 597
  • София

Лили  Hug Heart Eyes страхотна си  Heart Eyes Heart Eyes

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239477%2Fc8112fa5cbc024c4ae

Поздравче за групата  Party Party Party

Ренка  Hug Heart Eyes много обичам да те чета  Heart Eyes Heart Eyes

Изгледах серията и останах изумена от методите на Бабато и Директора  #Crazy То бива манипулации, но те направо съсипват психиката на човек  #2gunfire Горкия Мерт, какво ли е преживял, за да забрави, че е Умут  Rolling Eyes А Сарп го пекат на бавен огън  #2gunfire Дано разкрият каква е причината за тази 20-годишна омраза.

А Чачо не беше ли казал в едно интервю, че се занимава с пилатес  Thinking Може покрай новите уроци по стрелба да се запали и по бокса  Joy Joy Joy
А Джансула е добра с краката  Peace

# 598
# 599
  • близо до брега на морето
И такааааа,абла изгледа 4 болум на ичарде-то.Ми без думи съм бе-пък колко пропуснати моменти имам ooooh!
Таз Мелек...един път ми аресва кат визия,друг път ич.Явно зависи от дека я снимат.Докато с кардото не е така-него моа си го гледкам и от пред, и отзад и в анфас и от горе и от доло hahaha hahaha hahaha
Мерт започна да ме кефи или по-точно Арас Wink
Давудчо пеперудчо-ма тоз за такива роли е бе- с тия сини очи като ме погледне от екрана и ме втриса чак.
Ма ми е голям дерт-тоз дедко опасен бе-как тормозил навремето децата и сега продължава....мисир hahaha hahaha hahaha
Таз Мелек много му е скъпа бе Thinking как и се чува думата,пък как я варди да не и свалят гащите Mr. Green
Историята и идеята ми аресаа-хем де насъл
Лили Hug Hug Hug-злато,много ми беше интересно да прочета информацията за залата на ашкъмите ми bouquet bouquet bouquet
Бе имам съмнения за тоз дет не е отишъл-ма дал е той Thinking
Оше щях да пиша,ма си изгубих мислата Joy Joy Joy
А,СЕТИХ Съ-джадЪ,тоз Атешчо е мноо сладък Peaceдал да не го прибавя у резервите newsm43

Общи условия

Активация на акаунт