VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 582
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 715
Някой какъв профил си е направил   ooooh!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013408334945

# 2 716
Не я понасям вече Жана.Вечно с някаква драма.На нищо не прилича и не визирам килограмите.
Като плашило е, рошава, мърлява и вечно недоволна.
Не знам как я издържат.
Съгласна съм напълно.

# 2 717
Може ли човек да е толкова късопаметен, да обижда хората, да настройва другите срещу тях и след това все едно нищо не е било да отиде и да каже, че не мисли това, което казал и дори изпитва симпатии  ooooh! Визирам Ирина...после кой имал раздвояване на личността. Явно през почивните дни Иван й е  разяснил някои неща

# 2 718
Или по договор със Саня, трябва да е 60кг?
Възможно е! Но на Жана и трябва добър психиатър. Много добър

# 2 719
  • София
Жана не ми е интересна...играе.
Joy Joy Joy

Как не я е срам да играе глад...  Mr. Green
Абе пряви се на интересна. Всичко е сценарий... ти от къде знаеш пък,че наистина е гладна,м..
Joy Joy Joy

Ако е сценарий, ти защо тогава не се ядосаш на сценаристите, а си набрала на Жана... ?  Joy

# 2 720
Диетата на Жана е за 3 дни.Така каза някой.Може вече да си ходи.И да я гласят за победител зависи как се представя.Има много други ,което защо не са в номинация не зна.Надя,Борислав....никви ги няма
Миглена и Ирина май играят.Миглена смени посоката,за да покаже нещо.Лицемерието може би.

# 2 721
  • София
Къде са тъпите коментатори?

# 2 722
А каква е тази диета с картофи? За първи път чувам.
Гледали са Марсианеца hahaha hahaha

# 2 723
А каква е тази диета с картофи? За първи път чувам.

"Диетата на Нико" - чувал с картофи и 10 кисели млека. :lol :  
Говори се, че бил много стиснат  - та Жана си е изяла порциона и сега иска, не иска ще отслабва.  Laughing

# 2 724
Вече не мога да си представя, че този изрод, ще я направят победител  ooooh! ooooh!

# 2 725
  • София
Вече не мога да си представя, че този изрод, ще я направят победител  ooooh! ooooh!
Болна е,а те се гаврят с нея.Изобщо не и помагат така.

# 2 726
Само Ирина да не се сблъска с Жана пред хладилника, че не я виждам как ще я надвие.

# 2 727
Жана не ми е интересна...играе.
Joy Joy Joy

Как не я е срам да играе глад...  Mr. Green
Абе пряви се на интересна. Всичко е сценарий... ти от къде знаеш пък,че наистина е гладна,м..
Joy Joy Joy

Ако е сценарий, ти защо тогава не се ядосаш на сценаристите, а си набрала на Жана... ?  Joy
Защото тя има дете,не сценаристите. И не знам как го гледа,ако постоянно е в такова състояние. Социалните би трябвало да се намесят. Тя не е в състояние да се грижи за себе си,какво остава да отглежда и възпитава дете. Съжалявам я. Но сама си е виновна!

# 2 728
Само Ирина да не се сблъска с Жана пред хладилника, че не я виждам как ще я надвие.

Червената шапчица ще изяде вълка  Joy Joy Joy

# 2 729
Joy

Общи условия

Активация на акаунт