VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 585
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 005
коментар във ФБ

Иринче, вместо възглавница може да си сложиш някоя парцалка,за да си подпреш простата глава. Ама яденето няма заместител,освен да хапнеш на бат Вальо курнишона. А Деса пияницата веднага се ухили като чу за пиене...

Joy Joy Joy Joy Joy

# 4 006
  • Тра-ла-ла
Едва ли е корнишон. По-скоро някакъв колбас по стандарт "Стара планина" Joy Joy Joy

# 4 007
  • На морето!
Не са ги оставили гладни въобще. Всички хладилници са пълни, само за заблуда е това наказание.

# 4 008
Роро е теле, а Торнев - козирог

оле какво теле е Роро??? телците са такива дебелокожи спокойни добичета...хмхмх
За торнев знам козирозите сме си готини Simple Smile

Миглена е телец ма на ръба с близнак. трябва да й видя другите планети. Моят мъж е на 21 май  и са ми познати тия типажи.  

Жана е везни ама с луна в рак явно това й влияе много да е толкова емоционална. Усещам в нея и силен марс или плутон...Везните не са така саморазрушителни, а са много хармонични.

# 4 009
  • До морето
Аз пък се сетих миналата седмица рнестина нещо защитаваше Торнев, че не бил известен и каза " Ми той е режисьор! Ако един режисьор е по- известен от филмите, които прави, то тогава какъв режисьор е?"  hahaha hahaha hahaha И това да го каже бяш тя! Кой филм на Слабаков е по-известен от самия него? Може би за Дормео матрака  Joy
Слабаков поне наистина има някакви филми (хубави, лоши, има ги), а Торнев какво...
Той може и да има, ма не е известен с тях, а с това, че е син на баща си, първо; че пуши в почти всички телевизионни студиа, където някой го покани да лее мъдрост, второ; и с матраците Дормео, трето! Тъй че това в устата на жена му, при която актьорският талант и претенциите й на по- специална, щото е актриса, моля ви се, са в такава диспропорция, че направо е жалка, е просто смешно!

Снощи 100 пъти каза, че Христо  бил актьор, а не панаирджийска мечка, затова отказал да играе в халтурата, а никой не я попита тя панаирджийска мечка ли е, че игра в тоз шедьовър миналогодишен Гъмео и Пресиета. И тя, и другия възвишеник Гъмов, дето и на него му видяхме талантите да порка от сутрин до вечер и да обижда като хамалин. Саво че там фолка беше на почит и псувахме плеймейтките, когато Иво Танев не ги пощипваше по гъза де.

Въобщеееее тези хора страдат от тежка деменция.Всичките са били вътре,  всичките са се изложили подобаващо и после имат наглостта да сядат на диванчето и да раздават присъди като последна инстанция.

# 4 010
ами пак, че не ти е зодия на теб smile3534 раците са еманация на женствеността и мъжете и жените.
Абе роро ква зодия е? да няма нещо водно в него като е такъв ?
Скрит текст:
Ох, успокоих се, че поне по хороскоп се водя женствена. Че от доста време ми растат топки ... в преносен смисъл, де Laughing А ти понеже си жилав Козирог - за това Раците ти се струват женствени лигочи Laughing

Еманация на женствеността според мен са Водолеите и Близнаците и не случайно сред тях има много гейове - осъзнати или не
ооонеее в никакъв случай!!! И водолеите и близнаците са много серебрални ментални сухи неординарни не са женствени. Много гейове има от тези зодии  защото с ексцентрични хора особено водолеите са много неконформисти. Близнаците с чар и флирт, но за мен това не е женствена енергия. Най-еманципираните жени, които познавам са близнаци, а водолеите изобщо.

Женствени са раци, риби деви (по един много сух студен ръбат начин са си женствени)...телци и везни заради венерството също има нещо женствено в жените от тези зодии.

Раците ако ще да е жена президент, ще се усеща женствеността в енергията. мъжете рак могат да минат за мъжкари, ако не ги опознаеш, защото си крият мекото. Опознаеш ли ги, разбираш, че са едни ревльовци Simple Smile)
Моята приятелка наскоро защити (троен рак, с мъж скорпи) и завърши със сумма -най-високата оценка на степента, но от презентацията й струеше женственост и мекот, а не строгост и студенина както често е типично за нейната раса жени (демек германките).
Скрит текст:
Аз пък се сетих миналата седмица рнестина нещо защитаваше Торнев, че не бил известен и каза " Ми той е режисьор! Ако един режисьор е по- известен от филмите, които прави, то тогава какъв режисьор е?"  hahaha hahaha hahaha И това да го каже бяш тя! Кой филм на Слабаков е по-известен от самия него? Може би за Дормео матрака  Joy
Слабаков поне наистина има някакви филми (хубави, лоши, има ги), а Торнев какво...
Той може и да има, ма не е известен с тях, а с това, че е син на баща си, първо; че пуши в почти всички телевизионни студиа, където някой го покани да лее мъдрост, второ; и с матраците Дормео, трето! Тъй че това в устата на жена му, при която актьорският талант и претенциите й на по- специална, щото е актриса, моля ви се, са в такава диспропорция, че направо е жалка, е просто смешно!

Снощи 100 пъти каза, че Христо  бил актьор, а не панаирджийска мечка, затова отказал да играе в халтурата, а никой не я попита тя панаирджийска мечка ли е, че игра в тоз шедьовър миналогодишен Гъмео и Пресиета. И тя, и другия възвишеник Гъмов, дето и на него му видяхме талантите да порка от сутрин до вечер и да обижда като хамалин. Саво че там фолка беше на почит и псувахме плеймейтките, когато Иво Танев не ги пощипваше по гъза де.

Въобщеееее тези хора страдат от тежка деменция.Всичките са били вътре,  всичките са се изложили подобаващо и после имат наглостта да сядат на диванчето и да раздават присъди като последна инстанция.

абе чалгите и водещите са по-известни от "интелектуалците"...

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 14:53 от OX'AMAH

# 4 011
Някоя рибешка жилка ще да има Роро.
Ох'аман, да не сте младоженци? Телетата / поне жените / сме спокойни като товарен влак - ще знаеш, че идва и ако не се отместиш, спокойно и сигурно ще те смачка. Мъжете може и да са по-кротки, но за всеки случай не пробвай къде точно му е прагът на търпение. Simple Smile
Дзверове сме малко, но пък много благонадеждни.

# 4 012
  • somewhere near the sea
Не са ги оставили гладни въобще. Всички хладилници са пълни, само за заблуда е това наказание.
Не са казали, че им отнемат храната тоя път. Спряха тока, топлата вода, чинии, прибори, завивки и столове;цигари и алкохол. Спряха и достъпа до склада. Днес Роро каза, че са живяли така 4 дни.
Първо май им върнаха очилата, след това цигарите и пиенето.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 15:22 от Marsia

# 4 013
В хладилниците има сухоежбина, не могат да си готвят.

# 4 014
  • somewhere near the sea
Да, Боби режеше шунката с парче от пластмасова бутилка. Нямаха тенджери, чинии и чаши.

# 4 015
  • Испания
Аз не мога да разбера: как човек може да прави забележка на друг, че яде?

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 15:53 от smileys

# 4 016
Интересно би ми било на нея да и направят забележка, че пресушава бутилки. Дали ще облещи очи и ще каже, че е от друга вселена или?
Многа тъпо и дребнаво изказване, но от Ирина какво очакваш....

# 4 017
# 4 018
  • Испания
Интересно би ми било на нея да и направят забележка, че пресушава бутилки. Дали ще облещи очи и ще каже, че е от друга вселена или?
Многа тъпо и дребнаво изказване, но от Ирина какво очакваш....

И то нееднократно. На Жана, на Емануела, на Борислав, а в същото време чашата е станала продължение на ръката ѝ.  Sick

# 4 019
Някоя рибешка жилка ще да има Роро.
Ох'аман, да не сте младоженци? Телетата / поне жените / сме спокойни като товарен влак - ще знаеш, че идва и ако не се отместиш, спокойно и сигурно ще те смачка. Мъжете може и да са по-кротки, но за всеки случай не пробвай къде точно му е прагът на търпение. Simple Smile
Дзверове сме малко, но пък много благонадеждни.
ох не искам да спамя ами сравнително младоженци сме Simple Smile) но моят излиза май в 0 градуси близнак. много е спокоен, но изгаднява при скарване. в смисъл, че винаги иска да спечели спора а не да имаме "конструктивен диалог".  и аз се надявам като мъж да е по-добричък  и все пак да ми уйдисва на акъла, че не знам иначе как ще го караме. Това ни е първи брак и още осъзнаваме цялата сериозност на ситуацията. ужас...
Познавам жена телец със съпруг овен, и телкинята му разказа играта на овена Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт