Сполучливи имитации на маркови парфюми - 17

• 122 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Мога да добавя и La Vie Est Belle Eau Florale. Много добра имитация, сравнително по-носима от оригинала. Black opium и Tresor La Nuit попадат в същата категория.

# 271
  • в къщи
Момичета, не сте се объркали за Парфен. Вчера бях в мол Парадайс и табелките им бяха сменени - 15 мл. за 18 лв.  #Crazy Тия пияни ли са...

защо така,аз преди два дена видях в мола в моя град,щанда на баргело,който вече е парфен,че 50мл 15лв,да не би да има някаква грешка

# 272
  • Варна
Момичета, не сте се объркали за Парфен. Вчера бях в мол Парадайс и табелките им бяха сменени - 15 мл. за 18 лв.  #Crazy Тия пияни ли са...

защо така,аз преди два дена видях в мола в моя град,щанда на баргело,който вече е парфен,че 50мл 15лв,да не би да има някаква грешка
Имат промоция до края на месеца. bouquet

# 273
Има грешка, защото такива са цените на Родригез в Парадайс център:
15мл.-49лв; 30мл.- 59лв.;50мл.- 79лв.; 100мл.- 99лв.
Луксозен клас:
15мл.-29лв.; 30мл.- 49лв.;50мл-59лв;100мл.-69лв.
След това:
15мл.-18лв.;30мл.-29лв.;50мл.-39лв.;100мл.-49лв.
И накрая:
15мл-15лв.; 30мл-25лв.;50мл.-29лв.;100мл.-39лв.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 20:44 от seawind

# 274
Все тая дали Парфен се подиграват с нас или Родригес. Все е подигравка.
30 лв.за 15 мл?!?!?! Shocked Тия нормални ли са изобщо????  Sick
И 15 лв.за 15 мл. също е подигравка.
Много на сериозно са се взели...За тия пари ще си купя оригинални парфюми.
Ама докато има риби ще има и риболовци, както се казва...  Wink

# 275
Все тая дали Парфен се подиграват с нас или Родригес. Все е подигравка.
30 лв.за 15 мл?!?!?! Shocked Тия нормални ли са изобщо????  Sick
И 15 лв.за 15 мл. също е подигравка.
Много на сериозно са се взели...За тия пари ще си купя оригинални парфюми.
Ама докато има риби ще има и риболовци, както се казва...  Wink
Напълно съгласна!

# 276
Реших, че този път ще пробвам Черният опиум. Много интересен и ме впечатли. Момичета, благодаря ви, останалите пресложетия също ще опитам! Simple Smile

# 277
Родригес са много нагли с тези нелепи цени. Някои оригинали струват по-малко.  Laughing

Иначе да споделя първите си впечатления от Лидл-ската версия на Шанел 5 (Suddenly Woman I)... които на този етап не са много добри...
Ароматът е сам по себе си приятен, наистина е доста лимонен. В него има нещо от настроението на оригинала, с острото алдехидно начало, но като цяло за мен е далечен. Този парфюм за съжаление почти не се развива, просто избледнява. При това доста бързо, което ме разочарова най-много. Първоначалният осезаем мирис при мен трае не повече от 5 минути. След това го усещам много слабо в продължение на около 2 часа. След като и те изтекат, парфюмът просто си стои близо до кожата и трябва да го подуша много отблизо, за да усетя нещо.
Мисля да го оставя за малко. Понякога има дни, в които почти не усещам парфюмите, които нося, а с новите ми попълнения това се случва по-често. По-нататък ще го пробвам отново, но не съм много оптимистично настроен.
Най-добрата имитация на Шанел 5 за мен поне засега си остава тази на Парфен - многопластов аромат, който се развива с часове и има много красива база, а върху моята кожа е много силен и траен.

# 278
  • Варна
Днес пробвах Рефанската имитация на Donna Valentino (347). Много ми допадна, а в средата и края ми заприлича на Decadence на Баргело. От втория нямам в момента да сравня, но по спомени като че ли са сходни.  newsm78 

# 279
Вчера поносих Брайт Кристъла на Баргело, но за съжаление след 3-4 часа и вече го нямаше. Само при мен ли е така? Вярно, че при всеки е инфивидуално и всяка кожа реагира по различен начин, но все пак се надявах на повече.  Sad
Какво ще кажете на Pure poison на Dior? Има ли добра имитация? Траен ли е?

# 280
  • Добрич
При мен Модерната Муза на Баргело трае 2-3 часа  Thinking въпреки, че тук се споменаваше, че е трайна. На Дегаже също толкова траеше, при мен, трябваше от там да си я взема, с около 10лв по-евтино щеше да ми струва.

# 281
  • Бургас
Ина,пробвай  Брайт Кристал на Рефан гарантирам ти,че са почти идентични с оригинала като изключим леко началото и трайността е перфектна.Аз го имах капсулован,няма да съжаляваш според мен.Ясмина,за мен Donna Valentino и Decadence нямат нищичко общо като аромати/пиша за оригиналите/

# 282
Bright Crystal, благодаря за препоръката! bouquet Ще го изпробвам и него, но след като изпръскам Баргелото, така като гледам ще стане бързо с оглед трайността му.  Grinning

# 283
ina-mina , аз имам Pure poison във вариант на Заг зодиак. Много хубав аромат и изключително траен, но не познавам оригинала , за да направя сравнение за близост.
И от мен глас за Брайт Кристал на Рефан. Много е близък до оригинала и ми е траен на мен  Peace

# 284
Къде я намирате в София тази Лидълска имитация на Шанел 5  newsm78 в нашия Лидл никъде не я видях.

Общи условия

Активация на акаунт