ЛОНДОН - 9

• 128 960
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
И тия хотели ги гледах, скъпи са. Толкова много хотели съм изгледала  и изчела...Аз и отпреди си знам че всички хотели в Лондон са скъпи. Сега около Хайд парк или Кенсингтън намирам по за около 200 паунда за 3 нощувки, но като гледам в трипадвайзора какви отзиви и снимки има от посетители.... ужас, хлебарки,буболечки разни, дървеници...
Затова питам тези които са били по-далеч от централната част на Лондон как се придвижват- само метро и или и влак ползват, с ойстера може ли и на влаковете? И изобщо дали си струва да се вземе по-далечен хотел, или се губи много време за път. Пусках си маршрути в гугъл,от wood green до центъра ми дава 30 мин., за Уембли ми се вижда по-вече време.

# 616
Момичета , аз пак да питам за Лондон Еуе , много се изкушавам да рискуваме и да купим билети на място , защото имаме талон за намаление от Келиос , какво ще ме посъветвате , да купувам ли онлайн или да рискувам ....и има ли такъв сценарий да не можем да се качим въобще , ако нямаме предварително закупени билети?
По план неделя ( другата седмица ) съм планувала да е окото

След окото мисля да направим круиз по Темза с корабче , като искам да слезем на Тауър бридж , по този маршрут какво ще ми предложите ?

# 617
Аз бих рискувала с билети на място. Намалението не е малко.
От друга страна за мен Окото не е нищо особено, и да го пропусна няма да съжалявам, а ако мога да платя по -малко за него, идеално.
Все пак иди по- рано, да чакаш, ако решите да не купувате предварително.

# 618
  • Варна
stani.1997 , за кой месец става въпрос ? Има разлика в цените сега януари/февруари и юли/август например. За наемане на стая през airbnb гледали ли сте ? Какво имаш предвид под "центъра" , те всеки ден ще ходят да  разглеждат различни неща предполагам, гледай да има достъп до удобен транспорт в близост до хотела. Въпросът с влаковете ми е малко мътен, но мисля, че са на принципа на зоните на метрото , за да хванеш влак от определена зона , трябва да имаш Ойстер за нея , т.е ако ще пътуваш от 4-та зона , то трябва да си купиш карта 1-4 зона да речем. Ей тук има карта на мрежата - влак + метро , очертанията в черна прекъсната линия е зоната на действие на Ойстер картата   http://content.tfl.gov.uk/london-rail-and-tube-services-map.pdf

Mindi , отидете още в началото на работното време на Окото, им по-малко хора, почват да се трупат към 11 ч и нататък . Струпват се опашки , но ако не сте съвсем в края на деня, няма начин да не се качите.

След окото мисля да направим круиз по Темза с корабче , като искам да слезем на Тауър бридж , по този маршрут какво ще ми предложите ?

Това не го разбрах ? Стоянката на корабчетата е непосредствено пред Окото / гледайте от коя страна на реката трябва да отидете за вашата посока/ , качвате се и то ви завежда до Тауър, какъв маршрут искаш да ти се предложи ?

# 619
stani.1997 аз бях в един хотел на Гринуич. Намираше се точно до спирка на метрото. Мисля, че беше някаква верига хотели Travelodge. Хотелът беше супер, не знам като цени как ти е. Всеки ден пътувахме с Ойстер карти.

# 620
Ние в момента се намираме в Лондон и сме в хотел Holiday Villa, северната част на Hyde Park. Направи ми впечатление, че тук е като зона само с хотели... един до друг са залепени и почти еднакви изглеждат отвън... Ние за 3 нощувки платихме 220 паунда, със закуски и сме повече от доволни. Няма такива неща като хлебарки и мизерия, супер уютна стаичка си имаме, която почистват всеки ден и всички са много любезни Relaxed

[/b]
И тия хотели ги гледах, скъпи са. Толкова много хотели съм изгледала  и изчела...Аз и отпреди си знам че всички хотели в Лондон са скъпи. Сега около Хайд парк или Кенсингтън намирам по за около 200 паунда за 3 нощувки, но като гледам в трипадвайзора какви отзиви и снимки има от посетители.... ужас, хлебарки,буболечки разни, дървеници...
Затова питам тези които са били по-далеч от централната част на Лондон как се придвижват- само метро и или и влак ползват, с ойстера може ли и на влаковете? И изобщо дали си струва да се вземе по-далечен хотел, или се губи много време за път. Пусках си маршрути в гугъл,от wood green до центъра ми дава 30 мин., за Уембли ми се вижда по-вече време.

# 621
Сребърна паричка, на 09.04 летят от Варна, /ваканцията, март си идва/  и решиха да останат 3 дни в Лондон и после към Нюкасъл. Знам че има разлика в цените, за утре, вдруги ден са много изгодни цените, но за април-не. Като ходихме /пак началото на април беше/ за Tistle , до Хайд парк за 5 нощувки -1000лв беше, другата година другия хотел за 4 нощувки-700 лв. Сега младежите гледаме по-евтино да изкарат, но пък да не е и мизерно. За транспорт и ние ползвахме ойсер 1-2 зона, и сега така ще направят.  
турболентност, тая верига също я гледах,като и Премиер ин, Холидей ин , Ибис ...
Като ходихме до Гринуич помня че с метро до Bank и после с DLR до Гринуич, затова за нощувка там пак ще е доста път. До централната част де, то винаги в Лондон има много пътуване.
Единия далечен хотел е https://www.travelodge.co.uk/hotels/628/London-Wood-Green-hotel? … ikeThroughShown=1
гледах и Пикадили лайн е към 30 мин. до Лондон
Другите които съм записала са - този за 168 паунда:
https://www.booking.com/hotel/gb/cromwell-international-hotel.bg … =1&#hotelTmpl

този 195п:
https://www.booking.com/hotel/gb/shellbourne.bg.html?aid=376395; … =1&#hotelTmpl

този 216п
Royal Eagle Hotel      
https://www.booking.com/hotel/gb/royal-eagle-hotel.bg.html?aid=3 … =1&#hotelTmpl

228п
Notting Hill Gate Hotel      
https://www.booking.com/hotel/gb/notting-hill-gate.bg.html?aid=3 … =1&#hotelTmpl

и още има....да не ви занимавам, но като чета отзивите и снимките от трипа - нямат нищо общо сякаш със снимките от букинг. А и хората си казват не се подлъгвайте, на място са доста зле. Вярно търся евтин хотел затова към тези съм се насочила. Преди като търсех за нас гледах да не е такъв тип хотел, пак четях отзиви, а тези хотели имат подземни стаи-сутерен, ей от това най-се притеснявах. Затова и сега не ми ще.
Misheto_O, и твоя хотел съм преглеждала/ абе не остана хотел ви казвам/, набелязах го но е по-скъп / и вдруги сайтове гледам, не само букинг/. Ти поне сега като си там на място, кажи стаите как са, като на снимките ли, или е по-зле.

https://www.booking.com/hotel/gb/holidayvilla.bg.html?aid=376395 … =1&#hotelTmpl

И затова не можем да решим - дали да бъде новия travelodge на 30 мин път или някой от тия хотели до Хайд парк. Всички са с нисък рейтинг- 6 и нещо, а и снимките в трипа...
ето напр. за 1 Lexham Gardens
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d280557-Reviews … aggregationId=101

а holiday villa hotel сега е 87 лв
https://www.amoma.com/hotel.php?key=2018012820180129120500000050 … roughId=761012967

та така....всички хотели съм изгледала и вече не вярвам на снимки от сайтовете ...

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 23:49 от stani.1997

# 622
Пробвайте с Airbnb.com това са частни квартири и има по прилични цени

# 623
  • Варна
stani.1997, писах ти на лични  Peace

# 624
stani.1997 за хотелът на Гринуич личните ми впечатления са много добри. Ние бяхме трима човека. Стаята, в която ни настаниха беше огромна, с една голяма спалня и две единични легла. Перфектен санитарен възел. Имахме включена и закуска, но ако не искате няма проблем. Зависи от вас като правите резервацията. Ние пътувахме всеки ден до центъра на Лондон. Не ми се видя много пътя може би, защото през по-голямата част от него има какво да се разглежда, но това вие го знаете. Единия ден се придвижвахме и по Темза за разнообразие.

# 625
  • Варна
турболентност , в квартала ли се хранехте ? Препоръка за някоя хубава кръчма ?

Много е хубав Гринуич , особено и за млади хора, има атмосфера, пък гледката от хълма е приказка, размечтах се. Имам едни наблюдения напоследък , особено зимата ,че рязко ми се прихожда някъде на екскурзия и само чета разни туристически блогове и гледам клипчета в ютуб  Joy

# 626
А какви хотели намери в Wood Green? Там какви са цените на вечер?

# 627
турболентност , в квартала ли се хранехте ? Препоръка за някоя хубава кръчма ?

Много е хубав Гринуич , особено и за млади хора, има атмосфера, пък гледката от хълма е приказка, размечтах се. Имам едни наблюдения напоследък , особено зимата ,че рязко ми се прихожда някъде на екскурзия и само чета разни туристически блогове и гледам клипчета в ютуб  Joy

Ние предимно карахме на сандвичи от тия опакованите, защото много се разхождахме. Има ги нявсякъде. Сутрин имахме закуска в хотела. За вечерта си пазарувахме от маркета хляб, салам и кашкавал например. Иначе до самия хотел имаше една готина кръчма. Наливна бира и фиш енд чипс. Мммм, любимо!

# 628
И Airbnb.com съм гледала, не излизат по-евтини от евтините хотели, аи не го харесвам, предпочитам хотел с 24 рецепция. В Airbnb.com трябва уточняване с хоста, някъде има депозит за щети.... последния ден напр. е удобнокато се остави багажа в хотела, а в тия квартири акто няма там човек примерно...За някои може да е удобно като резервират през Airbnb, за нас не.
monii, понапред бях пуснала линк на хотела - Travelodge London Wood Green
нов хотел от веригата, другите  по към централната част са по-скъпи

https://www.travelodge.co.uk/hotels/628/London-Wood-Green-hotel? … ikeThroughShown=1

за 3 нощувки беше 148 паунда, сега пък е 141

# 629

Общи условия

Активация на акаунт