Искам да кажа ... (93)

• 58 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Жаки, цялата ти история е овиколепна!  Hug

# 136
Сещам се, как няколко дни преди да родя синчето ММ и кумът отидоха да ни избират кола. Но аз съм ги предупредила да отиват до Дупница. По- далеко не. Гледали, гледали, решили тайно и на собствен риск да отидат и до София. Кумът се обадил на жена му и я предупредил да ме наглежда, че ще правят нещо тайно от мен. Е, размина им се и не родих в този ден. След 2 дни ММ ми съобщава, че ще отива на някакво изложение в Пловдив за 5 дни. Викам му- Как бе, човек? Аз всеки момент ще родя. А той се оправдава, че нали лекарката ми насрочила дата за секцио за след 7 дни. Да съм спокойна. Ми, остана си дежурен по офис. На него му е било скучно, но на мен спокойно. Не можах тогава да разбера мъжката логика, че дори и да си бременна в 9 месец и имаш насрочен ден за секцио, значи само тогава е възможно да родиш.
И така, в петъка трябваше да отида до болницата за преглед, запис, изследвания и в понеделник- секцио. Но през нощта почнаха болки, контракции. Обадих се сутринта на лекаря и ми каза направо да отивам да раждам. Казах на ММ, че трябва да се изстрелваме, защото раждам, а той с недоумение- "Ама как така днес? Нали в понеделник?" Отидох с разкритие. Имаше родилка, която беше с планувано секцио. Прередих я.  Mr. Green Родила съм и неонатоложката отива при ММ и му казва"Красавец". Моя се възмутил, помислил, че е почнала да го сваля, защото не му се вярвало толкова бързо да съм била родила. И неразбиращо я погледнал. После се доизяснили, де.

# 137
  • Някъде там
Жаки все едно за мен и мм говориш.И моите се родиха рижи,даже по скоро с червени косички.
С огромни глави и коремчета(като повечето недоносени) и мм като ги видя ми вика тия деца не са мои,казвай бързо с кой ми изневери  Grinning.Обаче в момента в който им видя тългите тънки пръсти и се успокои.Негови били.А сега вече са му копие. Grinning
А аз моите момичета не ги видях веднага след раждането ,а едното на 7мия другото на 18тия ден от раждането.До седмия ден бях зле и не ми даваха да ставам, а те бяха в ковьози.Но едната имаше проблем с стомахчето който можеше да наложи операция и я прехвърлиха в Пловдив,върнаха ни я на седемнайстият ден.Толкова сълзи в живота си не бях проливала.Да знаеш че имаш новородено,твое си детенце и да не можеш да го видиш е много много трудно.Всичката стаена любов избухна когато ги видях за пръв път,толкова време след раждането.Бяха едни мъничета,и като ги гледах с системите в главичките и само се молех да оцелеят.Много трудна беше появата им на бял свят и живота им до 3 години винаги имаше нещо което да ни притеснява но не съжалявам за нито една пролята сълза.
Тарти  Hug

# 138
  • Варна
Аз отидох да раждам планово-намалени околоплодни води, застаряла плацента. Два дни след термин.
Бях си взела да чета книга.  Crazy
След цял ден раждане ми подадоха да цункам едно лилаво-червено бебче.( После доби и жълтеникав оттенък, заради жълтеницата.) Толкова ми заприлича на баща ѝ, че тогава реших да я кръстя на него. Иначе през цялата бременност я наричахме с друго име-на свекървата щеше да е писана. Ние разбрахме, че ще имаме момиче в петия месец.
В моята стая имаше и друга родилка, с момченце-ама то бистро и красиво. Като идваха лекари да видят госпожицата и юнака, моята я мислеха за юнака. Поне няколко месеца я обличах задължително в розово, че да не ѝ бъркат пола.  Joy

Утре ще ходим да пазарим парцела, който ми легна на сърце.  Simple Smile

# 139
Е, прибрах се, продължили сте с чудесните разкази!
А я да ви питам, когато точно се родиха бебетата ви, някое да се е кокорило? Обикновено са със стиснати очички, и като ми го дадоха така очаквах да го видя - с полусвити или затворени очи, а то се пулеше с такива огромни очи, както го бяха и опаковали на бухалче приличаше Joy Дори на снимките, минути след раждането, като го е показала акушерката, на всички е с широко отворени очи. Тя си и остана кокорлива до ден-днешен Simple Smile

# 140
Джули, точно ококорен беше и моя син. Ама ме гледа и ме изпитва с поглед. Даже писах, че се стреснах от начина, по който ме гледаше.

# 141
Изпуснала съм Мари, същата работа, сякаш те гледа възрастен, мъдър човек Simple Smile

# 142
  • Някъде там
Djuliq http://crazy-kids.bg/10078-162-dete-momo4e-komplekt-6apka-6al-ru … D0%B8%D1%86%D0%B8 това не ти ли допада за комплектчето.
Аз не съм видяла да се кокорят понеже бях с упойка както разказах по горе.

# 143
Зуз, точно от този линк, в бежово ми е резервният вариант, ако не се спра на друго до седмица. Благодаря на всички, които опитаха да ми помогнат bouquet

# 144
Зуз, аз описвах погледа от следващия ден. Първия ден ми го показаха за секунди. После направих кръвоизлив. Чак на другия ден, когато вече бях в стая, а не в реанимация ме загледа. Имаш чувството, че се вглежда дълбоко в душата ти и си прави изводи.

# 145
Жакито имаше запушен слъзен канал, едното оче затворено, колкото и да се кокори с другото пак е на 50%:)) И лявото краче и беше с позиционно изкривяване, дупето една шепичка, само кожа. Бащата като я видя голичка беше пред припадък;))) Аз си я исках при мен през цялото време, засука на мига със страшна сила, гледах плешивата главичка, очето подутото, ушето с ръбче и изпитах такава дива обич, че можех да обърна света за нея. Помагачът легна и заспа, като заклан, аз я гушках и кърмих цяла нощ. Ставах, лягах взимах я с оперирания корем. Сутринта се излюпва бащата и вика- ей, съсипан съм, това раждане ме съсипа hahaha

# 146
Ох, Ени също се роди почти на килограмите на Жаки и като я съблякох за първи път за къпане, лошо ми стана. Много се променят, като изключим големите очи Ени няма нищо общо с новородения си вид. Болшинството новородени бебета са си доволно грозновати, особено естествено родените Simple Smile

# 147
  • София
на мен ми подадоха един 3800 кг. ококорен Йода.
плашещ, респектиращ Laughing

# 148
Ако трябва да бъда честна, вие видяхте моето бебе преди мен  Joy
Баща му го видя преди мен, аз докато изляза от упойка беше разпратил снимките, та аз последна го видях  Laughing

# 149
Джули, тя се беше овързала през рамото и през гушката с пъпната връв, не и е стигала храна. Сигурно затова беше с такова желание за живот, сучеше постоянно и на 3 месеца беше малко по- дебеличка от нужното:)) На годинка цялата беше в гривнички, пухче Heart Eyes Сега се източи и е манИкенка:)))

Общи условия

Активация на акаунт