VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 014
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 390
  • София
ММ казва :" Защо го не го направиха това с Борислав,веднага щяха да спечелят мисията"  Laughing

# 391
Емануела трябваше да го възбуди до краен предел, до го съблече и да си излезе от тоалетната барабар с дрехите му. Не успя да се спре навреме и за мен в случая тя не е изиграла Христо, а се изложи.

# 392
Хора, не мога да гледам, чак утре ще гледам в нова плей, моля ви кажете ми Рени какво е направила пак, гледам че я коментирате по коментарите, благодаря:)

# 393
  • София
Рени и Надя пак се отличиха.
Рени не е изненада, тя е доста семпла личност, но Надето с претенциите...  ooooh! Joy Joy Joy

# 394
Емануела се изложи много  Crossing Arms
Голямо геройство, няма що.

Генчо руулз

# 395
  • Испания
Рени не е изненада, тя е доста семпла личност, но Надето с претенциите...  ooooh! Joy Joy Joy

Надя колкото пъти отвори уста, все тъпотии излизаха. Да си беше мълчала от-до.

# 396
Бедното невинно момченце Христо Sad. Емануела се възползва от него, взе му невинността Sad

Нали, той невинния! В крайна сметка са двама възрастни, които според мен още в началото са им светнали мераците. Алкохола просто беше катализатор.
Не може да се плюе само по жената!!!!!

# 397
Какви претенции бе?! Такива Овци са и двете, особено път Рени... направо е вдлъбната! hahaha

# 398
Емануела трябваше да го възбуди до краен предел, до го съблече и да си излезе от тоалетната барабар с дрехите му. Не успя да се спре навреме и за мен в случая тя не е изиграла Христо, а се изложи.
Точно това имах предвид в предния си пост. И тя се изложи, и то не малко. Точно потвърди тезата на Ути за нея - тя беше наранена, че я отхвърли с ролята и го съблазни по най-елементарния и древен начин.

Миглена -победител!

# 399
Христо не искА да играе фалшиви целувки и милувки в измислен сериал. Изигра си ролята  абсолютно достоверно извън мисията.

# 400
  • София
Не искам номинации, искам продължение на историята.  Crossing Arms Whistling Laughing

# 401
  • София
Ристо е толкова пиян, че не може да си го намери. Емито просто си пъшка, докато Ристо сигурно е заспал на клекалото. Това беше отмъщението ѝ, тя го предупреди. Mr. Green
Това го изпрати с мейл на гаджето му...  Joy Joy Peace

# 402
Абсурд да е имало секс, абсурд.
Емито да не е с железни гащи?! Тая пие като смок Rolling Eyes Плюете Христо, ама Емануела каква е?! Пияница, която ходи по тоалетните да си го търси Stop
Казаха,че Емануела не пие в живота.
Да бе! А аз съм Наоми Кембъл!
Тя пие като казак! Повече от мъж, явно има голяма практика Stop

# 403
  • по пътя
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused

# 404
Не искам номинации, искам продължение на историята.  Crossing Arms Whistling Laughing
Това продължение сигурно ще го гледаме цяла седмица. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт