VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 073
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 495
  • София
като слушам коментарите на Надя и мама, се сещам за един филм от соца. В мат.гимназия хубаво девойче казва - да, и тати решавал задачи с леля Маша, ама се оженил за мама, щото била най-хубавата.

# 496
Тези толкова ли са близки с Христо извън къщата, та са тръгнали да го оплакват?

Христо бил добър приятел на бившия мъж на Деси,май са си сравнително близки.  Laughing
На Деси и се иска да са по близки от сравнително.

# 497
Надя и Деси ще се гръмнат. Колко загрижени за Христо..ревността е голяма работа.

# 498
  • София
Тези толкова ли са близки с Христо извън къщата, та са тръгнали да го оплакват?

Христо бил добър приятел на бившия мъж на Деси,май са си сравнително близки.  Laughing
На Деси и се иска да са по близки от сравнително.

И аз така мисля.  Laughing

# 499
  • софия
Тези двамцата хубостници мръсни ли се плющяха в клозета, или вече имаха топла водица?

# 500
Moят мъж: Някакви жена и мъж, които правят секс не са ми интересни, но перманентно пияни жени ме отвращават.

Съгласна съм с него.  Simple Smile

# 501
  • Тра-ла-ла
Ахаха....асансьорът Христо паднал в ямата Емануела. Представих си го доста цветно.... Joy

# 502
Надя и Деси ще се гръмнат. Колко загрижени за Христо..ревността е голяма работа.
Не мисля, че Надя ревнува. Виж Деси... не може да се скрие.

# 503
Или действат, облегнати на вратата.   Wink
Ти добре ли си?! Той не можеше да си стои на краката Joy

А па тия моми, дето нямат мъже до себе си, направоооо лимони бяха яли!

Така де, имаха нужда от опора, каквото и да са правили. Mr. Green

# 504
Надя, Деса и Ирина са ДЪНО  Sick
Пък Емануела е на върха......в тоалетната Sick
Както каза Кошлуков, вече всеки знае, че за 2 текили можеш да спиш с Емануела Stop

Не се, далеч съм от тази мисъл. Но! Още малко ще кажат, че е изнасилен, по дяволите!

# 505
  • Варна/Лондон
А Ирина защо се разстрои?

# 506
  • София
 Най-сетне някой каза на Жени да спре да вика. Чак неудобно ми стана вече.

# 507
Moят мъж: Някакви жена и мъж, които правят секс не са ми интересни, но перманентно пияни жени ме отвращават.

Ми кажи на твоя мъж, че тук нямаше жена и мъж, които правят секс, нито перманентно пияни жени. Joy Joy

# 508
  • Варна/Лондон
Мисля, че е искренна Емануела, той се направи на велик и тя го свали...в тоалетната. Толкова за голямата му любов, разменеа за тоалетен петинг.

# 509
  • София

Ми кажи на твоя мъж, че тук нямаше жена и мъж, които правят секс, нито перманентно пияни жени. Joy Joy
Е, ти ся... той е решил да я успокои, пък ти...  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт