VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 257
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 540
Започвам да се съмнявам този изобщо мъж ли е? Никакво достойнство, никакво чувство за собствена вина!  Confused
Още преди днес реших за себе си, че не е Peace. Голям резил, да не беше влизал.

# 541
Тая Миглена вече ми е противна с кудкудякащия си истерясал смях.

# 542
  • somewhere near the sea
И ние ще избираме от тия, които ни предложат за най-достоен ли? Ами то е ясно, кого ще предложат. Не ми харесва.
Вероятно и вотът ще е положителен.

# 543
  • 221B Baker Street
Ирина напоследък се облича ужасно на лайфовете...
А Деса как са я изтипосали в Господарите, не е истина...

# 544
Много ми стана смешно Надя като каза " с мен защо никой не злоупотреби"  Joy Joy
Иска й се на милата!

# 545
Другия понеделник ли ще е финалът?

# 546
  • Ню Йорк
Тая словестна полюция на Ристо беше насочена към приятелката му, един вид извинение-аз такова, ама тя е виновна.Путьо.

Ама мълчи за случката в тоалетната, много мъжко и много достойно  ooooh!

# 547
Искам да видя Деси в Господарите, дано дадат пак рекламата. hahaha

# 548
Хубу де, напил се, изложил се. Ми стой си зад постъпките, какво се оправдаваш като мишка и прехвърляш вина. Какво обвиняваш жената, че те напипа?!
Както казахте по-горе: Га пи, не рИва  Whistling

# 549
Хора, това не е нормално.
И Емануела не е цвете, но си каза истината,отново за пореден път- " Ядоса ме, реших да го изиграя и го направх".
А тоя-"Боли ме сърцето, Емануела е виновна, хък мък"

# 550
Ристо, сине, напиха ли тА мама?  Cry Хубавото е, че ще изтрезнееш, ама няма да поумнееш.

# 551
Тая Миглена вече ми е противна с кудкудякащия си истерясал смях.
А инфантилното пляскане на ръчички ooooh!
Прав е Христо за Ирина! Само тя слухтеше пред вратата и пита имат ли нужда от...презервативи Mr. Green

# 552
Надя, Деса и Ирина са ДЪНО  Sick
Пък Емануела е на върха......в тоалетната Sick
Както каза Кошлуков, вече всеки знае, че за 2 текили можеш да спиш с Емануела Stop

Можеш да спиш с Емануела, само ако ТЯ пожелае.  Wink Това е изводът.
Ще му се на Кошлука...
Само аз ли видях, че и двамата се изложиха? Като е толкова желана Емануела защо трябваше да се стига до сценката от петък? Христо, че е мега тъпо парче - мега тъпо е, но и Емануела  се държа като истинска дама... Не мислех, че ще го напиша, но Ути точно това поведение постоянно визира в нападките си към нея и тя му го поднесе на тепсия.

# 553
  • по пътя
Жертавата в случая са децата на това хитро и студено същество, което даже не може да си представи как изглежда отстрани.Извинявайте, но ако някога моите деца ме видят по телевизията как се напивам и се набутвам в тоалетната при друг мъж, ще ме е срам изобщо да говоря. Жертвата са децата на тази лека жена, която явно че постъпва така и навън. Сексът и градът е забавен сериал, но  когато го видиш на живо е грозно и долнопробно. Христо няма деца, нито съпруга, а това момиче не може да проумее евтиното си поведение. Честно колко от тези, които я защитават са съгласни утре децата им да ги видят в такава роля?
Разбрах и аз Ути в този момент, това поведение си има само едно име-курвенско, друга дума няма, явно е необходимо някой да е мъртво пиян за да й се навие.

# 554
  • Брюксел / София
Ицето мн тикосан изглежда. И от коментарите стана ясно, че са се надявали, че гърчът, причинен от Емануела може да не е излъчен. Е, няма такава наивност. И като го боли сърцето ' що не си вземе парцалките и не излезе през вратата. Голямо мекотело е този левент, издълба дъното. Емануела била готова да мине през него, а не мислеше за това като я обиждаше целенасочено. Пфуууу

Общи условия

Активация на акаунт