VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 160
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Испания
Хич да не е предисторията ѝ, достатъчно показа от себе си.  Sick

# 1 561
Всичко щеше да си мине супер ама неее Иринка трябва да ръчка, да ръчка. Кара им се и те като ученици мирно й стоят вместо да й кажат айде сиктир . Деси е по-първична и ми харесва повече. Какво говореше на Христо, че се говорело в къщата забравих , което ачик ачик не беше вярно

# 1 562
Сега, когато Ирина е вече финалист, само чакам да я видя колко още ще иззлобее. Досега едва се удържаше да трови и тези дето уж са ѝ близки, но вече видя зелена светлина и очаквам тотално да се омаскари сама, както само тя си може. Crazy

# 1 563
Ренката прилича и се държи като лелка на средна възраст, слязла пред входа на панелния блок по чехли и халат да поклюкари с комшийките, люпейки семки.

# 1 564
Предаването е пред своя край и Ирина потъва заедно с него.
Не знам какво може да направи, за да изплува.
Много се изложи, зверски.

# 1 565
Абе тези хора защо й мълчат на тая Ирина?!?!
А това нейното монотонно говорене направо ме побърква  ooooh!

# 1 566
Ренката прилича и се държи като лелка на средна възраст, слязла пред входа на панелния блок по чехли и халат да поклюкари с комшийкате, люпейки семки.

И на мен ми приличаше на такава, когато беше се подпряла на лакти върху плота в кухнята.

# 1 567
Ако аз съм направила някоя издънка, ще искам да чуя истината и разчитам на приятел да ми я каже, а не да я замете под килима. Затова и Христо отиде на чуе мнението на Ирина, защото на повярва не Миглена. Деси уж му е приятелка, но предпочита да го остави да живее в заблуда и да не разбере колко много се е изложил.

# 1 568
  • Испания
Краката-клечки на Надя ме ужасяват.

# 1 569
”Тя възползва ли се от мен” Joy Joy Joy

# 1 570
”Тя възползва ли се от мен” Joy Joy Joy

Като в 1486546 епизот от латино сериал  Mr. Green

# 1 571
  • Испания
Христо бил толкова моногамен кретен.  hahaha

# 1 572
Рени как приглася.
Трудно ще е с работата и.
Като каква да я назначи Ванчо?

# 1 573
  • София
Ирина ги работи по един и същи начин, по домова книга ги е подкарала. Чудя им се как не се усещат?!   newsm78
Уф, и какво всички му разясняват на Христо собственото му поведение?

# 1 574
Тоя е егати плюнката.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт