VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 257
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 920
Дрийм тийм, то е цел в живота! Не си въобразява!  Peace
За мен Рени си е направо проста.... не простовата, а прост човек. Съжалявам, че съм така категорична..
Тети, цитирай правилно "Емануела е проста, а Рени е простовата!". Mr. Green Peace

# 1 921
Сега отново си пуснах играта от снощи. Каква грозна липса на елементарни познания при отбор Поп-фолк. М.Демирева да им беше проблема само, с мед да ги намажеш.

Цитат
интелѐкт

Тълковен речник
м., само ед. Способности за мислене, равнище на умствено развитие на човека. Висок интелект. Развит интелект.

Синонимен речник
(същ.) ум, разум, разсъдък, мисъл
(същ.) мисловна способност
(същ.) умствени способности
(същ.) интелигентност, въображение

http://rechnik.info/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82

# 1 922
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!
Съгласна! Да наложим сега този моделен шаблон върху любимката на фейсбук и темата тук - Емануела. Знания??? ( аз чакам да видя снимки от абитуриентски бал, като някакво доказателство, че е изкарала 11 клас) Умения??? ( като професионална певица - не свири на инструмент, не чете ноти, не знае песни освен собствените си). Поведение??? Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца. Може би "в много още" има какво да добавим - силикон за хубост, топ 3 за самочувствие и изхвърлена като непотребна вещ от бащите на 2 деца... Емануела ли да й казваме или Простуела... newsm78

И воловани не може да върти...тц, тц
По-лошото е, че и НЕ ЖЕЛАЕ да се научи! "Имам право да не зная" - така казва момичето.

# 1 923
  • София
А на мен откровено ми дожаля за Рени.
Толкова е глуповата и ограничена, елементарни неща не знае и не съобразява. Освен това го осъзнава и това я обижда. Мислех, че Емануела е тъпо парче, оказа се, че е доста съобразителна и бърза с главата. Но Рени, Рени е класика в жанра по тъпота и простодушие. Направо е обидно глупава.

Напълно съм съгласна. За тия 50 години, наистина е обидно да е толкова проста...

# 1 924
  • Тра-ла-ла
А защо си мислите, че само чалгаджийките и простачките прилагат хитринки по отношение на мъжете?! newsm78 Интелигентните и аристократични жени сигурно стоят достопочтени и трезви в своите покои и чакат принцовете да дойдат сами да ги поискат. А ако някой посмее да ги обиди - повтарят като Михов "Боже, прости им"  Laughing Дааа, дааа, ама не. Пълно с жени, които прилагат всякакви трикове, за да постигнат цвоите цели. На бас и че Ирина е хитрувала, за да гепи Иван. Само дето не е било по телевизията, но историята така или иначе се раздухва постоянно.

# 1 925
  • София
Еманула защо смята, че всички мъже я гледат отгоре до долу и  я опипват - Тайсън, Михов, Христо...въобразява ли си  newsm78
Аа, забрави Борислав- той й казва, че му е безразлична, но тя го убеждава, че ревнува. Просто е на принципа- аз ще кажа, че сестра ти е ..., пък ти после обяснявай, че нямаш сестра. Важното е, че доста хора ще й повярват.

# 1 926
Аз и Рени, и Надя никак не ги харесвам, даже повече от Ирина. Рени едва ли не на прага на къщата каза нещо страшно комплексарско, вече не помня какво точно беше - касаеше виповския и ореол, май. Та само заради една реплика я отписах още тогава от групата на тези, които биха ми били интересни. И тя не успя по никакъв начин да промени първоначалното ми мнение. За Надя вече съм писала, но за мен двете с Рени си приличат по нещо - прозира някаква дълбока неудовлетвореност, че струват много повече от това, което реално са в състояние да покажат. Тази невъзможност за себеизразяване, както и липсата каквато и да е самоирония ги превърна в две бледи женички без особена индивидуалност, които изскачат от време на време от някой ъгъл, за да дръпнат по някой критичен коментар и да се приберат пак на "тъмно". Tired

# 1 927
Еманула защо смята, че всички мъже я гледат отгоре до долу и  я опипват - Тайсън, Михов, Христо...въобразява ли си  newsm78
Аа, забрави Борислав- той й казва, че му е безразлична, но тя го убеждава, че ревнува. Просто е на принципа- аз ще кажа, че сестра ти е ..., пък ти после обяснявай, че нямаш сестра. Важното е, че доста хора ще й повярват.
Да, ама Борислав даде ли някакъв повод да бъде свързан с нея- не. Думите й увиснаха без никакво покритие. Докато в сценката с Ицето вече е друго....

# 1 928

Защото я гледат.
До тук всички мъже, с които сме обсъждали по някакъв повод ВБ, я харесват физически - разбирай, ако им падне, няма да я подминат...Е, разбира се, някои от тях имат принципи и предполагам, биха отказали...обаче не съм сигурна. Laughing

# 1 929
А защо си мислите, че само чалгаджийките и простачките прилагат хитринки по отношение на мъжете?! newsm78 Интелигентните и аристократични жени сигурно стоят достопочтени и трезви в своите покои и чакат принцовете да дойдат сами да ги поискат. А ако някой посмее да ги обиди - повтарят като Михов "Боже, прости им"  Laughing Дааа, дааа, ама не. Пълно с жени, които прилагат всякакви трикове, за да постигнат цвоите цели. На бас и че Ирина е хитрувала, за да гепи Иван.
Всяка жена има своите хитрини, но само на Лияна й бъркаха под хавлийката по телевизията, а Простуела замяташе крака връз Ицко. Когато Надя, Ирина, Лара и Лили покажат в ефир селфита с крака връз мъжете си, разчекнати по диваните, въртене на сластни очички, разговорчета за ревност, за намигане от Майк, придърпване на поличката, бъркане под хавлийката и т.н. - пак ще говорим! Едва ли щяха да приемат и мисийка да го играят гадженце на Бобчо. А като си спомня Простуела йак въртя очи пред Кънчев на влизане в Брадъра на въпроса харесва ли Бобчо... ooooh!

# 1 930
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!
Съгласна! Да наложим сега този моделен шаблон върху любимката на фейсбук и темата тук - Емануела. Знания??? ( аз чакам да видя снимки от абитуриентски бал, като някакво доказателство, че е изкарала 11 клас) Умения??? ( като професионална певица - не свири на инструмент, не чете ноти, не знае песни освен собствените си). Поведение??? Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца. Може би "в много още" има какво да добавим - силикон за хубост, топ 3 за самочувствие и изхвърлена като непотребна вещ от бащите на 2 деца... Емануела ли да й казваме или Простуела... newsm78

Пак казвам - Емануела е скучна. Тя прави и мисли точно това, което публиката очаква от нея - и феновете й и тези, които за първи път са научили за нея от ВБ, като мен.

По-интригуващото е, че Емануела разобличи т.н. "интелектуалци" от къщата. Лъснаха им дефицитите, необразоваността, характерите и манталитета.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 00:52 от DeltaAzimut

# 1 931
Скрит текст:
Всяка жена има своите хитрини, но само на Лияна й бъркаха под хавлийката по телевизията, а Простуела замяташе крака връз Ицко. Когато Надя, Ирина, Лара и Лили покажат в ефир селфита с крака връз мъжете си, разчекнати по диваните, въртене на сластни очички, разговорчета за ревност, за намигане от Майк, придърпване на поличката, бъркане под хавлийката и т.н. - пак ще говорим! Едва ли щяха да приемат и мисийка да го играят гадженце на Бобчо.
А като си спомня Простуела йак въртя очи пред Кънчев на влизане в Брадъра на въпроса харесва ли Бобчо... ooooh!
Все още се опитвам да разбера с какво точно се отличаваш от онези, които коментират примерно Ирина в негативна светлина.
Урина или Простуела? Къде точно е разликата?

# 1 932

Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца.
И за двете ви се отнася?
Ти си като тези жени, дето казват: излезе ни зъбче и акахме в гърнето.

# 1 933
Делта, ако една долнопробна цингарела ми гепи портмонето от чантата на пазара, ще ми свали всички маски. Ще рева, ще викам, ще псувам, ако я докопам - ще я накарам да се наака от бой и ще си оближе гащите след това. Ей това направи Простуела. Най-древните професионални нимерчета на света...

# 1 934
Делта, ако една долнопробна цингарела ми гепи портмонето от чантата на пазара, ще ми свали всички маски. Ще рева, ще викам, ще псувам, ако я докопам - ще я накарам да се наака от бой и ще си оближе гащите след това. Ей това направи Простуела. Най-древните професионални нимерчета на света...
Това е то интелигентен човек!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт