VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 822
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 445
Трябваше да ги поканят на пира си , това беше много скандално с трофейната софра. И говори много за житейското им тесногърдие.
100 пъти се каза в темата, че не е ясно каква е била заповедта на Биг Брадър. Обикновено спечелилият отбор сам си консумира благата.

Ама Рени си беше седнала при тях  Rolling Eyes
Може пък и нашите да са отказали, не знаем  Peace

# 2 446
Трябваше да ги поканят на пира си , това беше много скандално с трофейната софра. И говори много за житейското им тесногърдие.
100 пъти се каза в темата, че не е ясно каква е била заповедта на Биг Брадър. Обикновено спечелилият отбор сам си консумира благата.
Рени от кой отбор беше?

# 2 447
Е, но не ги излъчиха да казват:" Жалко, че не споделяте трапезата с нас" или " ББ, моля все пак да споделим наградата, не е човешко така, присяда ни"   Grinning

# 2 448
  • Испания

Рени от кой отбор беше?

На Миглена.

# 2 449
Тя Ирина каза на Вальо да прави каквото си иска, но с тон, казващ точно обратното Naughty Този похват ми е доообреееее познат. Wink

Другият е, че когато иска да критикува някой от "подопечните" си тънко се скрива зад паравана на  "другите казаха" или "другите мислят". Уж се възмущава и не е съгласна с позицията на "другите", но подробно развива тезата им. ooooh! Нещо такова разигра пред Христо на сутринта след пиянството му.

# 2 450
  • Тра-ла-ла
Пребийте ме с камъни, че не съм асимилирала момента с Рени. Връщам си кошничката доброволно Laughing

П.С.
И снощи го писах: ако е такъв регламентът, Рени нямаше да има право да седне при спечелилите.
Тя яде ли от наградата, че нямам спомен?! Или само седна

# 2 451
  • Испания
Пребийте ме с камъни, че не съм асимилирала момента с Рени. Връщам си кошничката доброволно Laughing

Първо кажи какво има в нея.  Flutter

# 2 452

Седнала е за снимка само  Mr. Green

# 2 453
Знам.  Grinning
Друга беше причината да задам въпроса.

# 2 454
  • Тра-ла-ла
Първо кажи какво има в нея.  Flutter
Уиски и мезета.... и една кутия презервативи за всеки случай, ако се озова с компания във WC-to hahaha

# 2 455
  • Испания

П.С.
И снощи го писах: ако е такъв регламентът, Рени нямаше да има право да седне при спечелилите.

Като беден роднина гледаше, докато приготвяха трапезата. После седна при тях, имаше пълна чиния и чаша пред нея. Те не са ги давали и как ядат на кръглата маса. Само великите възгласи, речта на кака и тъпото /за този момент/ "Да живее България!"

# 2 456
Извинявай, но за Рени при присламчването към "клуба на знаещите" пропускаш, че им пя...Сиреч "заработваше" си трапезата с "победителите". Мърла.

# 2 457
  • Испания
Първо кажи какво има в нея.  Flutter
Уиски и мезета.... и една кутия презервативи за всеки случай, ако се озова с компания във WC-to hahaha

Приема се с благодарност, ама щом няма сьоНга...  Rolling Eyes

# 2 458
 Joy Joy Joy и маслинова паста

# 2 459
  • Тра-ла-ла
Хванахте ме. Кошничката има скрито дъно и сьоНгата с маслиновата паста са там Joy

Общи условия

Активация на акаунт