VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 695
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 625
Не мога да гледам, но ви чета и за пръв път ме е яд. hahaha

# 2 626
Рени, ако е толкова лоялна и в работата си, скоро няма да си намери ангажименти ooooh!

# 2 627
Че Рени (Клевъра много й отива на нея пък) не беше ли точно в каталога на чичо Митко Пайнера едно време, кво се прави на луда?!

# 2 628
Ирина ми прилича на манекенката Милянкова- сума ти деца и напъни за признание колко добри майки са, някакъв страшен комплекс и напън да са известни и да им се възхищават...плашат чак.

Тези двете на мен ми приличат на Анджелина Джоли. Същата напъвация...
Цели глупави филми се правят заради нейното его. И народа цъка ли, цъка, малеее, каква убавица, колко умна, страхотна майка, представител на ООН - а всъщност, въздух под налягане.

bouquet
Joy Joy Joy
Оф, а Уто -туто пък колко кила бил свалил, божеее, само и този да не го пробутат за любимец   #Cussing out

# 2 629
Ако Емануела е долна чалгаджийка,то Рени горна чалгаджийка ли е?
Ми според самата Рени е горна.С интелигентни фенове дето не цапат не като другите с долни фенове.
Не я виждам Рени как ше бъде след формата.Има много високо мнение за себе, а всъщност е най - тъпото същество.

# 2 630
  • Испания
Не харесвам Евелина Павлова.

На Христо му подсказаха.

# 2 631
На Ристьо му подсказаха.

# 2 632
Ама тази игра няма нужда от рефер  Tired

# 2 633
Уникално тъпа е за мен Рени, няма един лев(по нейни думи), а плюе по тези които могат да и' помогнат. Пайнера си е фактор и колегите не е хубаво да се подценяват.

# 2 634
  • София
Рени не знае какво е НПО.Надя не знае какво е мътеница.

# 2 635
Много е страшно, когато забравиш откъде си ял хляб. Рена е невероятно злобна и проста. Sick

# 2 636
  • София
Че Рени (Клевъра много й отива на нея пък) не беше ли точно в каталога на чичо Митко Пайнера едно време, кво се прави на луда?!
Без да искам пратих съобщение вместо да цитирам, съжалявам.

# 2 637
На Надя бая кофти върпоси бяха.

Тия хич не са добре Simple Smile, изкукали са. Ама реферът не разбрах какво правеше в тая игра.

# 2 638
 На Христо му подсказаха, а Надя си бутна бомбата в Деси Laughing Много ме е яд, че Рени- тъпото е в отбор поп фолк. Еее, сега пък докато дрънкаше извън въпросите водещата, гръмна при Меги.

# 2 639
  • София
Колкото и да се кефят победата беше чист шанс.

Общи условия

Активация на акаунт