VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 822
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 135
Роро ще лее мазньоч

# 3 136
Рени си тръгва със сигурност, видеото го показва.

# 3 137
  • DE
Цитат
Получих сърбеж от виенето на Рени. Горката Уитни Хюстън. Добре, че не е жива.

И като вкара цинаското вибрато  Sick

# 3 138
Миглена как се засмя, когато Рена каза, че нейните текстове са "дълбокомислени". Joy

# 3 139
Деси ми харесва тази вечер - прилича на дяволче.
Пак да повторя - искам Рени да си вдига гълъбите с Наденцето - писна ми и от двете. Едната - куха и  елементарна, а другото - злобно и нервозно.

# 3 140
Айде сега да познаем чалгаджийката сред съквартирантите  Mr. Green

Peace

Цялото виме на Рени е на показ. Ама иначе вика на Емануела гнусна чалгаджийка. А тя - пее редом с Райна Кабаиванска сигурно.

Същото исках да напиша. Потресена съм от моралната майка Рени и "широкия балкон" изнесен на показ като магистрална труженичка. Само една табела и липсва за 5-те лева и промоцията на сви--ките.

# 3 141
В къщата слушат ли коментарите?

# 3 142
# 3 143
  • Мюнхен
Аз също не вярвам Ицо да има повече гласове от Емануела. Имаше в началото объркване на номерата за гласуване на Еми и Боби. Може евентуално и от там да е загубила някои гласове. ББ по-късно се поправи, но мина доста време.

# 3 144
Така и не разбрах каква е разликата между гей и педераст  Thinking

А петият какво правеше в състезанието /Ема и Надя/?  newsm78

# 3 145
Я, Жането как е живнала. Simple Smile

# 3 146

За манджата войната е жестока...Уж Випове. За 5 дена и без храна се издържа.

Да бе! След луксозните неща останаха 450 лв...колко неща можеш да купиш с толкова пари, нали се сещаш, не за 5, за 10 дни ще им стихнат.

Ако решиха да не ги дразнят можеше да започнат с 2 каси шампанско и след тях никой нямаше да го интересува какво поръчват щом пиячката е осигурена.

# 3 147
Рени и Надя ще си ходят явно. Дано!

Роро като го гледам и слушам ме избива на агресия.

# 3 148
Ужасно тенденциозно направено видео за Рени. Колкото е смазана от живота, още толкова ще е след този вечер. А Лара толкова злоба продължава да лее. Ревнува Ирина Wink Евала, че поне Жана и Роро я защитават. Мисля, че ще излезе.

# 3 149
  • Испания
Жана: "Рени е прибрана като артист". А защо тия дини са навън, а?

Общи условия

Активация на акаунт