VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 812
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 480
Явно са посъветвали Десислава какво да каже.
Да, за ни подготвят - иначе "звездата" ще ни падне като гръм от ясно небе.  
Деси ми хареса накрая, ама Надя стоеше като вкопана в земята и се блещеше само като малоумна.

# 3 481
Как Рени остава??? Потресена съм! През цялото време си мислех, че точно те с Боби ще си тръгнат. Но съм доволна за Деси. А Рени с тоалета за финала. Двете с Пракака нямат ко да облекат, какво ще правим сега??? Joy Joy Joy
Ще им раздаде ББ кюлоти. А Деси пак се отметна- беше казала, че като излезе ще агитира за Миглена.

# 3 482
  • София
Да ви кажа, че Ути ще е финалиста, няма как да е друго. Подкрепа от всякъде на този плондир.
Не мога да понасям хора, които тормозят животни, а той е точно такъв.

# 3 483
"Две от две, хора." - избраниците на Ирина са останали.
Не, не, тя изобщо не е злобна! Ама грам! И изобщо не е лицемерна, просто преоткри ГинесТ! Прекалено беше това, няма ли да се научат, че зрителите може да пасат овце, ама не пасат с тях!
Тя не каза ли на Надя да каже не знам си какво на Иван като се видят отвън? Значи уж и е близка, но "две от две"? Ей двулично същество, за си ходи безславно (както изкараха Кали в техния сезон точно преди финала) и това е. Ама... май се размечтах.

# 3 484
  • София
Рени приличаше на прищипан хамбургски салам.
Те я оставиха да се поизлага още една седмица, защото по-тъп участник досега не е имало.

# 3 485
Кънчев е отвратителен  #Cussing out #2gunfire долен мазник
Исках да чуя въпроса на Меги, който  със сигурност щеше да е умен за разлика от бръщолевенията на Лара и Роро

# 3 486
  • Варна
То пък голяма награда да излезеш последен от това предаване , какво печелиш ? Остава колко си се изложил, пък някои доста се постараха .

# 3 487
  • Тра-ла-ла
Дреме й на Деси какво се случва в къщата и кой ще спечели. То се вижда, че е над нещата. Важното е да има купон, пиячка, секс, ааа-ууу. Заспива и после се събужда и рестартира.

# 3 488
Пънчев може да ми разправя как искал да проворика Боби, но искаше да го злепостави за да не гласуват хората за него, но не му стигна времето явно Tired. Отвратително поведение на един водещ, а въпросът му беше повече от махленски. И не поиска да даде думата на Миглена която искаше да го защити, но я даде на Ути   Rolling Eyes
Миглена, Емануела и Боби си остават за.мен най-готини и им стискам палци, макар вече да съм убедена, че на Ути му е обещана победата #2gunfire

# 3 489
"Две от две, хора." - избраниците на Ирина са останали.
Не, не, тя изобщо не е злобна! Ама грам! И изобщо не е лицемерна, просто преоткри ГинесТ! Прекалено беше това, няма ли да се научат, че зрителите може да пасат овце, ама не пасат с тях!
Тя не каза ли на Надя да каже не знам си какво на Иван като се видят отвън? Значи уж и е близка, но "две от две"? Ей двулично същество, за си ходи безславно (както изкараха Кали в техния сезон точно преди финала) и това е. Ама... май се размечтах.
Именно! Само не знам как не я е срам, толкова огромен екип си смучи от пръстите и плаща на коментатори да й лъскат имиджа, а тя в нито един лайф да не успее да се сдържи! Няма празно, брат!

# 3 490
Много ми е странно. Какво може да накара хората да предпочитат Рени пред Надя? Изобщо, да предпочитат Рени пред когото и да било / изключвам Ирина и Уни/? Миглена рулззз и това е!

# 3 491
  • София
Ути, Надя и Рени изглеждат като триглава ламя.
Чиито две глави са изяждали порциона  на третата...  Joy

# 3 492
Резултати:

ПОДКРЕПИ

Емануела                                           367 (39%)
Борислав                                           353 (38%)
Надя           66 (7%)
Христо         53 (5%)
Рени         43 (4%)
Деси         37 (4%)

Общ брой гласове: 545

Дами, не съм гледала извънредния лайф  Laughing Стана ли нещо, заслужаващо анкета и изобщо каква да бъде анкетата за събота newsm78

# 3 493
Не мога да повярвам , че Ники Кънчев е събрал всички аутсайдери за коментатори при елиминации.  И то елиминации за финал Crazy.Най-малоумното коментарно студио , което съм гледала. Потресена съм и истински отвратена ! Shocked

# 3 494
Десислава нали щяла да агитира за Миглена?
Щяла, ама не. ooooh!
Обещаното не е като даденото.

Ути удобно напомни, че обещал да се грижи за нея, явно имат близки отношения извън къщата.
Заслужено си излязоха двете момичета - Христо и Рени се излагаха доста повече, т.е. се раздаваха за шоуто, поне това удовлетворение да им остане.   Wink
Много ме впечатли изборът на Ирина (две от две), явно й е определящо коленопреклонното обожание към собствената особа.

Общи условия

Активация на акаунт