♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Hug Hug Hug
Ма не смей се снима до кака  Mr. Green в салона на Мерцедес в Етилер  hahaha hahaha. Отидоха парите от рекламата  ooooh! сигурно кола ще й купува на севгилито  Crossing Arms. Освен ако тя няма си я купи  Thinking нали гоУем шедьовър снима  Twisted Evil

Коментари на рускините за покупката  hahaha hahaha hahaha

Бариш слабый он не такой как Омер он не понемает, что его рейтинг зависит от фанов но он этим не пользуется

# 226
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алекс   Hug кристалното кълбо ми проговори  hahaha hahaha hahaha

# 227
 Добра Ви вечер, момичета Hug bouquet

Много, ама много рядко влизам в групата ви и то---определено, за да си влезна в Моят си сериал....защото има линк към него....

Имам само едно питане - защо темата е за три сериала, когато неистово се коментира само единият   и колкото пъти , човек  се подведе  и влезне в  междуметието -....... се ...леко шашардисва

То просто си е питанка, на която аз не искам и отговор...явно единият сериал си Ви е взел върхът в емвоциите - Блаженни да сте Ви!!!! Но, защо и другите фигурират - да фигурират??????

# 228
Алекс   Hug кристалното кълбо ми проговори  hahaha hahaha hahaha

Коте,  Heart Eyes вие с Темпи сте като оракули по отношение на Ашка и миражите на  Мерич! Wink

Времето напредна и семейство Ипликчи ще си ляга!

# 229
Здравейте!

Goni, кой сериал е твоя от всичките?

Това от кой сезон на Ашка е?

# 230

А това от кой сезон е?

Славена , bouquet от пети сезон по сценария на Темпи и Котето!

# 231
Алекс Hug, чак тогава ли ще гледаме Дефмер в действие Crossing Arms, изгниха ми ябълките тогава от тази година в кошницата Sick

# 232
Алекс Hug, чак тогава ли ще гледаме Дефмер в действие Crossing Arms, изгниха ми ябълките тогава от тази година в кошницата Sick

Славенче,
Hug за повече информация за брането на ябълки трябва да питаме Мерич, че да не гние напразно реколтата. Joy Joy Joy

Я, кой е спонсорирал Кака... Дано като са си купили колата да не се мяркат на Пеперудите! Crossing Arms

И гъркините вече са в кюпа!

# 233

'' Ааа, бате май купи кола на кака... "

Лека  Hug

# 234
Здравейте!

Goni, кой сериал е твоя от всичките?

Скрит текст:

Това от кой сезон на Ашка е?

Славе, щом пита, значи гледа Кара Севда  Mr. Green Mr. Green Аз честно си признавам, че изгледах първия сезон и искрено се разочаровах- още на 10 еп. бях готова да убия и двамата главни герои  ooooh! ooooh! ooooh! Един Емир  една Лейля ме крепяха до края, ама само заради тях няма как са изтрая още 40 еп. "любовта" на Нихан и Кемал, глупостите на Асу и Зиза, камо ли пък мръсотиите на Емир и тъпотиите на Тарък   Naughty Naughty Не, благодаря!  Crossing Arms

Относно снимките: ако е по нашия сценарий, ще да е началото на 3 сезон /ако приемем нашите писания за втори  Mr. Green Mr. Green/... Ама според този на Мерич- предполагам къде началото на 8-9  Twisted Evil Twisted Evil

# 235
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

ftp://
И гъркините вече са в кюпа!

Този колаж е страхотен  Heart Eyes Heart Eyes

# 236
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 44.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 237
  • Враца
Черна Любов 44.Епизод Трейлър - Бг Субтитри