♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Кога успявате , след секунди ги качвате  Laughing Heart Eyes

# 301

Тя ще работи , той ще я гледа.... ooooh! ooooh! ooooh!

А най-добре и Памирко да дойде и филм да гледат, а ние да си чакаме... Heart Eyes

# 302
Тази вечер май ще се ходи само до ябълковата градина да видим ябълките дали са там, после ще ги берем, малко да поотлежат, но не и да мухлясат и чак тогава ще ги ядем...и то сезона свърши Rolling Eyes

# 303
Момичета, до момента серията е пълна скръб! Големи глупости! Рейтинга им ще падне много. Мерич ли е писала сценария или Гупса?

# 304
Момичета, до момента серията е пълна скръб! Големи глупости! Рейтинга им ще падне много. Мерич ли е писала сценария или Гупса?

Гонитба, смешен инцидент, и само пълнеж! Crossing Arms

И финална сцена!

# 305
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тази вечер май ще се ходи само до ябълковата градина да видим ябълките дали са там, после ще ги берем, малко да поотлежат, но не и да мухлясат и чак тогава ще ги ядем...и то сезона свърши Rolling Eyes
Joy Joy Joy Joy

# 306
Може и някой от махалата да се намерили да пипише . Мера дано се вземе в ръце , че иначе лошо - срина всичко истинско във филма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 307
Ама Йо се топи като е с Дафа  Heart Eyes Heart Eyes
Иии замириса на любов  Crazy

# 308

Гонитба, смешен инцидент, и само пълнеж! Crossing Arms

И финална сцена!

Ами не може два часа да се въргалят на дивана на Синан, требе и пълнеж, Корай нали е за това
Защо ми се струва , Неджми не спи на този стола и май чува всичко newsm78

# 309
На мен ми харесва епизода  Peace

# 310
Ама Йо се топи като е с Дафа  Heart Eyes Heart Eyes
Иии замириса на любов  Crazy

А Борю до кака си цъфти Mr. Green

# 311
То какво ли да чакаме....и компот да направят и сладкото да турят от ябълки, пък те взели, че загнили. Прекалиха вече с тези локуми. Па я хвана, па я изпусна, тя като теле горката, а като почнат да се гледат като на тровени от гъби, ми иде да си счупя компа ooooh!

# 312
  • Пловдив
Славена, дано успеем да стигнем до ябълковата градина, че Мерич както е подкарала сериятамай ще закъсаме съвсем!!! Mr. Green

# 313
 hahaha hahaha hahaha
А Нинчем
, компа не е виновен че Мера е недомаслена леко

# 314
Ей, най-накрая - не е важно какво мислят другите , мисли сама!

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 22:08 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт