♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 261
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Петък е и Кака се появи в целия си блясък! smile3514 smile3514

https://www.instagram.com/p/BM8yRCmAg8g/?taken-by=gupseask

# 586
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Оффф няма петък без нея  Crossing Arms Crossing Arms

# 587
Пояснение от рускините за петицията, под която стои и подписът на Баръш Ардуч, срещу предложеният закон според , който ако насилникът се ожени за момичето няма да бъде съден, да влезе в турската Конституция! smile3511 smile3511 

Наши ребята и многие турецкие звёзды/граждани, начали активно выставлять посты в протест новому закону, который хотят ввести в их Конституцию, который позволяет насильнику женится на своей жертве, после чего он не будет нести наказание за содеянное им.
Граждани страны, вывели хештег: #НасилиеНеМожетБытьЗаконным

А Баръш Йош е постнал в профила си..

https://www.instagram.com/p/BM8nx3qgFgw/?taken-by=barisyos

# 588
Този закон си действа и без да е приет в доста места..  #Cussing out Точно на него се основава и "Каква е вината на Фатмагюл"  или Пепел от рози, както го бяха озаглавили БТВ  ooooh! ooooh! Не е нормално в 21 век все още са съществува нещо толкова зверско и противно, но старите традиции трудно се променят, особено в страна като Турция  ooooh! ooooh!

# 589
Снимков коментар на една от целувките, които ще видим тази вечер!  hahaha hahaha hahaha

# 590
Този закон си действа и без да е приет в доста места..  #Cussing out Точно на него се основава и "Каква е вината на Фатмагюл"  или Пепел от рози, както го бяха озаглавили БТВ  ooooh! ooooh! Не е нормално в 21 век все още са съществува нещо толкова зверско и противно, но старите традиции трудно се променят, особено в страна като Турция  ooooh! ooooh!

Така е  Peace, освен във "Каква е вината на Фатмагюл", това беше заложено и във Съла или Завръщане  Peace.

# 591
Оригинала на снимката.. Направо си изгледахме епизода в картинки  hahaha hahaha

# 592
Темпи Heart Eyes, за тази отвратителна традиция бях чувала , но това да се узакони със закон влизащ в Конституцията ...
"
Гледали сме им сериалите на тази тема.
Не мога да забравя едно интервю на Гюл Оуз, режисьорката на "Съла" на тази тема,  но все си мислех, че нещата са се попроменили... Weary

smile3515

# 593
Темпи Heart Eyes, за тази отвратителна традиция бях чувала , но това да се узакони със закон влизащ в Конституцията ...
"
Гледали сме им сериалите на тази тема.
Не мога да забравя едно интервю на Гюл Оуз, режисьорката на "Съла" на тази тема,  но все си мислех, че нещата са се попроменили... Weary

smile3515

Алекс
 Hug помниш ли колко коментирахме в Съла това  Rolling Eyes. Точно тези проблеми при комшиите  Crossing Arms. А и проектозакона е бил гласуван вчера, но не е приет  Peace

# 594
Коте, Hug много добре помня коментарите от ''Съла", особено спора за това беше ли изнасилена от съпруга си!  yes

Тогава изчетох много неща от сценаристката и режисорката на сериала! За мен и двете са големи професионалистки и радетелки за правата на жените. Thinking

# 595
Снимков коментар на една от целувките, които ще видим тази вечер!  hahaha hahaha hahaha

Абе аз целувка не виждам..виждам едни стиснати устни и един сплескан нос от напъване да се получи уж нещо....поне да бяха се научили като актьори Как се имитира целуфка ма найсе.....

# 596
теб съм
#когато съм с теб
#когато съм до теб

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 17:26 от tempestad

# 597

Още един превод Хештег серии: #seninleyken #КогдаЯСТобой

smile3508

Ще има повече Дефом!

Мини фрага

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 61-bolum-onizleme

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 17:29 от alex_94

# 598
Алекс  аз спрях да се надявам  Whistling Ако има - супер  Peace Ама да се надявам и накрая нищо вече ми писна   Crossing Arms

# 599
Алекс  аз спрях да се надявам  Whistling Ако има - супер  Peace Ама да се надявам и накрая нищо вече ми писна   Crossing Arms

Темпи  Heart Eyes даже сами пътуват, без навлеци! hahaha hahaha

Голям напредък! Joy

Превода на мини фрага

- Сделаем так... куда мы поедем, то есть в Фуаре, я сделаю что-то неожиданно. Например, испорчу твою помаду.
- Что? Когда?
- Это ещё посмотрим...
- Так внезапно, ничего не сообща, так?
- А по-другому будет интересно?

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 18:13 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт