♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 213
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Корай си е Корай!  hahaha

Нера да се разведе с Неджми! ooooh! ooooh! Да си намери богат мъж!

# 616
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абе забавна си е серията имаше доста смях  hahaha hahaha hahaha всичките се напъхаха в една стая  Whistling Whistling Whistling Меро, Мера голям съвпадък имаш просто  Whistling Whistling ама пак си объркала последователността на действията  Whistling Whistling бая си прескачала с мишката в превода  Mr. Green Mr. Green

# 617
Е ако сега приключат и ни оставят цяла седмица да гадаем ще е върха  #Cussing out #Cussing out

# 618
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Е ако сега приключат и ни оставят цяла седмица да гадаем ще е върха  #Cussing out #Cussing out

ами май така стана  Whistling

# 619
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Гледах само Йомер и Нериман (защо ли не й вярвам на тази жена Rolling Eyes)  и как Памир отиде при бабетката  ooooh! Какво ли е намислил  Thinking  Да не разкаже на Тюрка всичко за любовите под наем - както си е било и по този начин да оневини Йомер в нейните очи  Rolling Eyes
А Йомер защо не се зарадва на Дафинка  Thinking 
Сега като качат целия епизод се захващам с гледането му - дано разбера Grinning

# 620
# 621
Освен че всички се събраха в стаята на Седа, ми накрая се оказа и че Синан и Дефне са настанени в една и съща стая  hahaha hahaha hahaha

# 622
Не ми провървя с тази серия! Mr. Green

Май тук-там хванах нещо! Rolling Eyes .Ще си я гледам на спокойствие! Thinking

Прелест! Heart Eyes

# 623
А обещават 62-ра да е още по- хубава  smile3508 smile3508

- Дефне, я скажу тебе нечто странное. Правда, только тебе одной в этом мире это может показаться не странным. Я не знаю почему я скрывал столько времени. Но совесть не позволяет скрывать дальше.
- Г-н Памир, расскажите уже, я жутко волнуюсь. Что случилось?
- Хулюси Ипликчи завещал тебе всё своё наследство.
- Г-н Хулюси скончался?
- Нет, нет, после того как это произойдет все перейдет тебе.
- Зачем? Причем тут я?
- История прошлого года. История любви напрокат. Сказал, что хоть так возместит за твои мучения.
- Зачем они это делают? Разве я их просила о чем то? Не хочу. С какой стати. Я поговорю с г-ном Хулюси. Скажу, что не хочу этого. Прямо сейчас пойду, потому что такой глупости быть не может.
- Дефне, успокойся. Это еще не все.
- Есть еще что-то?
- По-твоему Нериман Ипликчи это бы не побеспокоило? Сядь.
- Правда, вы сказали мне о г-же Нериман… Я жутко напрягаюсь. Не говорите мне о ней. Что она сделала опять?
- Тетя Нериман пришла ко мне. Сказала «г-н Хулюси оставил наследство девушке по имени Дефне». «Влюби в себя девушку, пусть наследство останется у нас». Дефне?
- И вы… ради денег…
- Послушай, на самом деле…
- Минуточку. Минуточку. Не могу поверить. То, что г-жа Нериман в прошлом году сделала со мной, в этом году делает с вами?
- Да, именно так. Если выслушаешь…
- А вы согласились? Мы здесь играем в игры.
- Не так, Дефне. Когда тетя пришла…
- Я правда не могу поверить. Не могу поверить. Почему г-жа Нериман постоянно появляется передо мной? Как человек может быть настолько плохим? Я не понимаю. Расстроился ли кто-то, обижен ли, ей все равно. Совсем не получила урока от пережитого? Совсем не поумнела? Я каждый раз говорю, что эта женщина не сможет меня обидеть, управлять моей жизнью. Но не получается. Снова за интриги.
- Дефне. Успокойся.
- Как успокоиться?
- Ты меня выслушаешь?
- Кто еще это знает?
- Омер.
- Омер? Омер… Ах, г-жа Нериман, ах.

# 624
ФРАГМАН  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=wF5O9eUbAms

Памир  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Седа  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Горкичкия Синан, хич не му върви на жени  Whistling Whistling
Йомер и Дефне по влюбени от всякога..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes явно все пак братовчеда няма да им отрови чак толкова живота  Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 23:41 от tempestad

# 625

Гледах само Йомер и Нериман (защо ли не й вярвам на тази жена Rolling Eyes)  и как Памир отиде при бабетката  ooooh! Какво ли е намислил  Thinking  Да не разкаже на Тюрка всичко за любовите под наем - както си е било и по този начин да оневини Йомер в нейните очи  Rolling Eyes

И аз си мисля, че Памир най-после ще постъпи мъжката и ще разкаже на Тюркян нещата така, че да оневини Йо. По този начин  ще спечели отново доверието и на Йо и Дефо. За странната физиономия на Йо и аз се зачудих, но може би Неро е още вътре, нали разговаряха и се обесняваха и затова той стоеше малко, като в небрано лозе  newsm78

# 626

И аз си мисля, че Памир най-после ще постъпи мъжката и ще разкаже на Тюркян нещата така, че да оневини Йо. По този начин  ще спечели отново доверието и на Йо и Дефо. За странната физиономия на Йо и аз се зачудих, но може би Неро е още вътре, нали разговаряха и се обесняваха и затова той стоеше малко, като в небрано лозе  newsm78
Като гледам набурсучената физиономия на Памир хич не ми се вярва да е отишъл с добри намерения при фемилито на Дефне .А Седа ме разочарова - сама нахълта в стаята на Синан и въртя опашка през цялото време ,а накрая : Имам една дъщеря и нищо друго не ме интересува освен нея   #Cussing out Жалко за Синан и той като Исо не му върви в любовта   Cry

# 627
Йомер, Бурда.....нищо ново. Само дето Пами не знае, че Ниханче и Исо знаят, точно хората които трябва да знаят...другите се водят и карат...може би този път ще изиграе важна роля и трошичката, тя не хареса Пами, а в Йомко се влюби от първия път.
Интересна серия....гониха се из стаите, пребиваха се, храниха се, по целуваха се, но до там, нещо вече не  може да ме зарадват даже сцените между Йо и Дафа. Нера най после си получи заслуженото и въпреки всичко Йомер ги защити, само заради чичо си.
Майката на Седа играе важна роля в живота и и в този на детето, то е ясно, че тя е хлътнала до уши, но все пак трябва да мисли и за Лара, а Сисо има само себе си, ако не се пръкне някое дете от Яса.

# 628
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

- Г-н Омер, машина готова, прошу, можем выходить.
- Я никуда не еду, Шюкрю.
- Едите, г-н Омер, я знаю.
- Шюкрю, ты немного устал что ли, мне некуда ехать, у меня куча дел, здесь должен быть, ещё и Дефне вышла, я должен здесь ее ждать.
- Г-н Омер, слушайте, шпионить плохая вещь. То есть если вам кто-то, что-то сказал, да и ещё если попросил держать это в тайне, нужно держать это в тайне. То, что доверили.
- Понял.
- Иногда, человек и остается в трудном положение.
- Понял, Шюкрю. Дефне, тебя попросила, а ты не можешь об этом открыто сказать, конечно. Ну хорошо, куда мы едим? Ааа, и это не можешь сказать! Хорошо, идём.
- Г-н Омер, только не поймите не правильно, я конечно ваш сотрудник.
- Нет, Шюкрю, ты друг нам. По-этому, тебя понимаю.
- Прошу вас.

# 629
И това наистина се оказа сцена от серията  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт