♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Охоооо черпите се по нощите без мен, а  Crossing Arms
Ма яжте си бонбоните  Stop аз неЩа  Stop. Взимам Борето и отиваме да репетираме за неделята  hahaha hahaha да му покажа някои техники в пеенето  Mr. Green
Хайде лека, че ме чакат  Mr. Green

Коте, тебе цял ден никаква те няма в темата, ама докато пуснем баклавата и се появи... да нямаш радари някакви, а  hahaha hahaha hahaha
Ааааа, как така ще крадеш момчето  Naughty Не си го даваме, той си е за общо ползване... може да пее, няма нужда от частни уроци  Crossing Arms Laughing Laughing

Хахаха Темпиджим  Hug Heart Eyes моите радари са спешъл  Mr. Green долавят вятъра на баклавата  Баръшова Joy Joy Joy
Че той хубаво е за общо ползване ама, що си мислиш че няма нужда от частни уроци по пеене  Whistling тамън ще му се ошлайфа гласа по-добре за неделя  Joy Joy

Скрит текст:

Пука ми, тя и на живо ги вижда... а ние тука само си мечтаем  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ако иска още малко ще ѝ покажа, знае ли човек...  Whistling дай Боже може и да са ѝ спрели достъпа на госпожата до този вид десерт  Twisted Evil Twisted Evil
Специален подарък за кака от цялото ми сърце  Heart Eyes Mr. Green

Аууу че си добричкаа  Twisted Evil Twisted Evil кака дан ти е първа дружка  Joy Joy Joy Joy

# 661
Гледам епизода на руски и си падам от смях отново  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ама аз доста сцени от хотела съм изпуснала пък то голям купон  Joy Joy Joy

Седа от изненада се приземи чак  Joy Joy Joy Joy
оххх не мога  Joy Joy Joy крайно време беше да ни върнат комедийните моменти в сериала  Naughty

# 662
Гледам епизода на руски и си падам от смях отново  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ама аз доста сцени от хотела съм изпуснала пък то голям купон  Joy Joy Joy

оххх не мога  Joy Joy Joy крайно време беше да ни върнат комедийните моменти в сериала  Naughty
Тук Седа все едно, че за първи път вижда мъж в живота си, чак падна и се нарани. Аз още не мога да си обясня как така всички се озоваха в стаята на Седа, само разбрах, че Памир си отиде пожелание, защото разбра, че се случва нещо в онази стая....Йомко го прати Синан, Йо извика Дафа, а Синан как се озова там????

Нещо интересно от Пеперудите!  hahaha hahaha hahaha

Вай бе все едно е истинска. Браво на този който я сътвори  bouquet

# 663
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Синан го покани Седа. Нали каза, че ще го чака на чаша вино, нещо такова.
И на мен това с объркването ми дойде малко прекалено - да правят два пълни кръга. В началото беше забавно, но не уцелиха мярката. Но може и грешката да е в мен - вече почти нищо в този сериал не ме разсмива. И отново Исмаил ме развълнува най-много - ей тъй, както нищо не каза.
Но пък Елчин и Баръш бяха много хубави в тази  серия.

# 664
Скрит текст:

Тук Седа все едно, че за първи път вижда мъж в живота си, чак падна и се нарани. Аз още не мога да си обясня как така всички се озоваха в стаята на Седа, само разбрах, че Памир си отиде пожелание, защото разбра, че се случва нещо в онази стая....Йомко го прати Синан, Йо извика Дафа, а Синан как се озова там????

Нещо интересно от Пеперудите!  hahaha hahaha hahaha

Вай бе все едно е истинска. Браво на този който я сътвори  bouquet

Габи пак ни хвърли в шок  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 665
Ако това излезе истина Мерич ще я призная за най, ама най- тъпия човек на земята  #Cussing out #Cussing out Е тогава вече сериала ще е на дънота  ooooh! ooooh!

Надпись - Рейтинги сериала Любовь Напрокат падают, для того чтобы поднять их с Дефне будет автокатастрофа. (Машина собьет её)
Во время показа нового фрагмента будет играть Тур.песня " Все я Ухожу "

# 666
Седя и си мисля  Thinking че май Памирко наистина здраво захапа въдицата на Дефне  Thinking. Гледайки последната сцена на миналия епизод и погледите на братовчедите към слизащата от колата Дефне  Crazy ми те направо и двамата загубиха говор и картина  Joy Joy. Памир някак с други очи я гледа вече  Naughty, с очите на влюбен мъж или на мен така ми се струва  newsm78. Горката наистина ще попадне в триъгълника, който искаше да избегне - между Йомер и Памир и на всичкото отгоре са рода  Whistling. Но пък тя няма как да отвърне на чувствата на Памко  Naughty, за него тя би могла да бъде само приятел, макар в момента да е много обидена и надали ще му прости, или поне няма да е скоро, предвид дйствията които вече видяхме в петък  Thinking. Може би и отиването му в дома на Дефне, да говори с бабата е да натопи Йомер, но тази му постъпка мвесто да го сближи с Дафа, още повече ще го отблъсне  Peace. Но пък тук вече ще се разрази другата война  Thinking в семейството на Дафа  ooooh!. Бабата и Сердар срещу нея и Йомер. Есра вероятно ще е на страна на Йо, Нихан на нейната, а Исо на страната на любовта - т.е на страната и на двамата  Naughty. Исо освен, че ще е съюзник на Йо в борабата с Топалови, от друга ще държи Дефа по-далеч от Памко  Thinking. Добре къщата вече е тяхна, Дефне я е откупила и е върнала парите на Ипликчи. Най-вероятно ги е дала на Нера, така си мисля аз  Peace. Тук вече наистина ми е интересно Сердар аби как ще подскача срещу Йомер като петел на купище  hahaha hahaha

ПП. Темпи  Hug Heart Eyes дай превод в ефир, какво пише, че днес чичо Гуги ми е сърдит  Whistling Whistling

# 667
ПП. Темпи  Hug Heart Eyes дай превод в ефир, какво пише, че днес чичо Гуги ми е сърдит  Whistling Whistling

В опит да повдигне рейтинга Мерич ще вкара Дефне в катастрофа/колата, в която пътува, ще се развали или по- скоро ще я блъсне кола ooooh! ooooh! ooooh!

Тези които гледат "Любовта не разбира от думи" знаят, че така завърши и техния снощен епизод..  ooooh! ooooh! В последно време нещо двата сериала доста се оплитат, снощи там чухме и песента от края на 60 еп. на Ашка  Whistling Whistling Само че там главните герои се ожениха след разкриването на тайната и сега се измъчват един друг като наказание  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано Мерич и техните сценаристи не си пият заедно кафето, както предположихме в началото, поради общия сценарии, че тогава вече наистина затънахме  Crossing Arms Crossing Arms

# 668
# 669
Ай коте Hug той Памир захапа въдицата на инге си, не на Дефне, Дефне не му е давала нищо, ни поводи, ни жестове. От както си дойде Йомко е по петите му, няма време да хвърля въдици по други.
Бързо забравиха къртиците Топал къде живеят, чий дом използват и как го получиха.....моля моля според мен Исо и Нихан ще изиграят добре картите си тук, а каранлък е може би тайна само за баба Тюркян,  защото всички други знаят и ако Меричката и позволи да бъде зряла поне веднъж на горката жена от започването на сериала ще си спомни как и защо започна всичко. Все пак момчето не им е направило нищо....просто реагира първично и както той си знае..сам си изстрада мъката, върна се и започна от там където беше спрял,иска си Дефне нищо повече.

# 670
ПП. Темпи  Hug Heart Eyes дай превод в ефир, какво пише, че днес чичо Гуги ми е сърдит  Whistling Whistling

В опит да повдигне рейтинга Мерич ще вкара Дефне в катастрофа/колата, в която пътува, ще се развали или по- скоро ще я блъсне кола ooooh! ooooh! ooooh!

Тези които гледат "Любовта не разбира от думи" знаят, че така завърши и техния снощен епизод..  ooooh! ooooh! В последно време нещо двата сериала доста се оплитат, снощи там чухме и песента от края на 60 еп. на Ашка  Whistling Whistling Само че там главните герои се ожениха след разкриването на тайната и сега се измъчват един друг като наказание  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано Мерич и техните сценаристи не си пият заедно кафето, както предположихме в началото, поради общия сценарии, че тогава вече наистина затънахме  Crossing Arms Crossing Arms

Мера ни подари малко хубави моменти на Дефмерите и пак ли ще ни вкара в драма голяма  ooooh! ooooh!, А любовта не разбира от думи бая епизоди пропуснах, че нещо взеха ме изнервят с това пълно копиране на Ашка, те не можаха ли нещо по-различно да измислят, чак се чудя от къде го вадят този рейтинг, дето имат  Crossing Arms

Нинче, такова ми е усещането на мен, пък и от приказките му с Ъшъл и Седа от предните епизоди пак със същото впечатление оставям - че полека-лека започва все повече да мисли за Дефне, а нали той сам казва, че почувстваш ли се зависим от някого, т.е когато започне да ти обърква мислите - занчи това е любовта  Thinking. Ще видим какво ще изкара Мера от тези свои напъни  hahaha hahaha hahaha

# 671
В опит да повдигне рейтинга Мерич ще вкара Дефне в катастрофа/колата, в която пътува, ще се развали или по- скоро ще я блъсне кола ooooh! ooooh! ooooh!
Тези които гледат "Любовта не разбира от думи" знаят, че така завърши и техния снощен епизод..  ooooh! ooooh! В последно време нещо двата сериала доста се оплитат, снощи там чухме и песента от края на 60 еп. на Ашка  Whistling Whistling Само че там главните герои се ожениха след разкриването на тайната и сега се измъчват един друг като наказание  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано Мерич и техните сценаристи не си пият заедно кафето, както предположихме в началото, поради общия сценарии, че тогава вече наистина затънахме  Crossing Arms Crossing Arms
Мера ни подари малко хубави моменти на Дефмерите и пак ли ще ни вкара в драма голяма  ooooh! ooooh!, А любовта не разбира от думи бая епизоди пропуснах, че нещо взеха ме изнервят с това пълно копиране на Ашка, те не можаха ли нещо по-различно да измислят, чак се чудя от къде го вадят този рейтинг, дето имат  Crossing Arms
Тази жена е психично болна. За да създадеш нещо трябва да го почувстваш, да го разбереш, а не да го откраднеш от някого за да направиш еди кво си....ужас....болна е болна.
шок шок шок ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! аман бе, дано не е истина....Мерич по-добре да стяга финала вместо да мисли глупости на таркалета. Пък как така си помисли, че баш по този начин ще вдигне рейтинга, тя с толкова усиля се постара да падне на долу, та ще го вдигне с катастрофа.... най-много да започнат да я захвърлят с развалени яйца.

# 672
Скрит текст:
Мера ни подари малко хубави моменти на Дефмерите и пак ли ще ни вкара в драма голяма  ooooh! ooooh!, А любовта не разбира от думи бая епизоди пропуснах, че нещо взеха ме изнервят с това пълно копиране на Ашка, те не можаха ли нещо по-различно да измислят, чак се чудя от къде го вадят този рейтинг, дето имат  Crossing Arms
Тази жена е психично болна. За да създадеш нещо трябва да го почувстваш, да го разбереш, а не да го откраднеш от някого за да направиш еди кво си....ужас....болна е болна.
шок шок шок ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! аман бе, дано не е истина....Мерич по-добре да стяга финала вместо да мисли глупости на таркалета. Пък как така си помисли, че баш по този начин ще вдигне рейтинга, тя с толкова усиля се постара да падне на долу, та ще го вдигне с катастрофа.... най-много да започнат да я захвърлят с развалени яйца.

Като цяло другия сериал копира нашия, ама в последно време вървят д/г заедно в глупостите  ooooh! ooooh! Затова и казах, че сценаристите им си пият заедно кафето и обменят идеи  #Cussing out #Cussing out

# 673

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 16:34 от tempestad

# 674
Добър вечер, момичета! Hug Hug

Все още не съм изгледала цялата серия, но до сега видяното ми хареса! yes

Сега , като ви четох се сетих за една статистика, която срещнах наскоро.

От 263/двеста шестдесет и три/ сериала, които се снимат годишно в Турция, отпадат от екран 236/двеста тридесет и шест/!!!

Представете си за каква конкуренция, за какви загуби на пари и труд става дума, защото аз не мога да си представя тези мащаби! ooooh! ooooh! ooooh!
Даже и Холивуд не си позволява такова нещо! Там се прави пилотен проект до 2 серии  и или става или не!  Naughty

Та , по повод , че сценаристите на дизитата плагиатсват, те просто няма как да измислят толкова нови сюжети за тази публика! То всичко е дъвкано и предъвкано и само сменят гледната точка!

Браво на Мерич за идеята за любовта под наем, но май и тя оплете здраво конците ,като  Нера нае Памир за Дефне. Сега ми е интерсено как ще вкара нови неща , а не пак въртележка от първи сезон! newsm78 newsm78

Според мен сериалът можеше да е чудесен , но само за един сезон! И ако не беше тази харизматична двойка ДефОм отдавна да са паднали от дървото! Crossing Arms

Тук Дефне подпря с краче дупето на Йомко Joy Joy Joy , но той беше доволен от тази неволна близост! Wink

Да й имам стилиста на Елчин! С това тяло и тия крачета така да я резили! Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 19:13 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт