Искам да кажа ... (94)

• 54 931
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вкъщи е същото. Абсолютна хипохондрия. Само капачето на коляното му е наред hahaha

# 436
  • София
И аз уж не вярвам много-много на зодиите, но съм толкова ярък представител на моята (лъв), че не мога да отрека, че има нещо вярно.  Grinning

Моята кръщелница днес си получи подаръка за РД - маратонките, две палитри сенки за очи и спирала. Излишно е да казвам, че е на върха на щастието. Сега ще излиза, за да разходи маратонките с гаджето си.  Grinning

Харесвам скорпиони. Моята приятелка е скорпион, а за мъжете съм чувала, че били особено добри в една област  Wink, но за голямо съжаление нямам представител на тази зодия в моите завоевания.  Mr. Green

За килограми не ми се отваря дума. Имам доста за сваляне, но напоследък нямам апетит и дънките ми започнаха да падат. Дано това ми състояние се задържи по-дълго време.

# 437
  Белинда, донякъде си права, но не съвсем. Защо пък аз хич, ама хич не си приличам с щерка си - скорпион, а те двамата са единтични - и за "чайчетата и за витамините и за капките за нос".И за всеобхватната им обща култура, а в същото време отчайващата за мен перманентна разсеяност и за това някой друг да им поднася всичко на тепсия.

# 438
  • някъде ... тук ...
Руми, благодаря Hug

Напълно споделям мнението на Белинда за зодиите и на Янтра за мъжкото мрънкане  Crazy

Имам си няколко кг за сваляне. Трябва и по здравословни причини да огранича някои неща. Пусти мързел и като не е опрял ножа до кокала... нищо не правя  Embarassed

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:32 от ЕлиТ

# 439
  • Euskal Herria
Тогава да обобщим, дами - ние сме  дебели, красиви и щастливи  Wink
Е, поне аз се мисля за такава  Joy Joy Joy  Ама мога да приема и други в клуба.

# 440

Брой ме и мен  Wink

# 441
  • До морето
Аз си имам едно скорпионче вкъщи, на годинка без 2 седмици. Ми нямам оплаквания, вечно е ухилена, но съм забелязала, че като си набележи нещо (например пластмасовите бутилки  в другия край на стаята) не се спира докато не ги докопа. Пада, става,пълзи, но не се отказва.  Laughing
Току що поръчах й торта за РД. Много се вълнувам, като малките деца  съм.

Чудни са тия къщи за кукли, за колко годишни ги купувате, мойта е малка, освен за себе си да взема една  Joy

Иначе за болните мъже Янтра ме е изпреварила. Моят също е разсеян, а е близнак, тъй че не мисля, че в скорпионите е проблема  hahaha

# 442
В зодии не вярвам. Тук ми направиха някакъв хороскоп за пръв  път, за майтапа става .
Импулсивен съм и реших да не се обяснявам във фейс, направо изненадах девойката в работата ,трогната беше, а моето его - доволно. Simple Smile
Обядвах добре, нахранен и мъркащ съм като котарак в момента, нищо не може да ме трогне. Или поне така си мисля.

# 443
  • Някъде там
+ 1.Съгласна на 100 процента.Запис за клуба.

Леля ми казва: нямам волята да спра диетите,ще си отида гладна и дебела. Simple Smile

Най-добрата ми приятелка е скорпион,аз съм стрелец.Разбираме се прекрасно.
Децата са овен.Казвала съм,ината им ги води напред.
Лъвчето ми (мм) е типичен представител.Аз съм,е девиза му. Но ако е подхранвано добре самочувствието му, е най-прекрасния човек с който може да си. Но трябва винаги да му показваш че е "велик".

# 444
Моят близнак отговаря точно на описанието на скорпионите Simple Smile

# 445
  • Euskal Herria
Хм, децата ми са лъвове. Нищо, ама нищо общо нямат един с друг. Хем рождените им дати са през три дни.

# 446
Което само показва, че се заблуждавате с глупости.
Като малък ми падна една цяла секция на главата. Счупи ми се носа, майка ми припадна от толко кръв. Мен обаче не ми дреме, колко болка съм изтърпял, а съм бил на 12 години. Да не говоря колко съм се бил ...
Не знам за какви болести говорите, ама настинка ми е най-малкия проблем да изтърпя.
Дай ми секс  тогава... Blush

# 447
ммм, обаче нищо от описанието на Крякла не се отнася за моя..

Той е..направо не знам! Той е много умен, просто..може би наистина най-интелигентния и ерудиран човек, когото познавам ама грам не си дава зор. Не го интересува кой го харесва, кой не...пълно перде е. Не се гласи много, не е кипра, аз му се моля да му изгладя ризите. Скатава се от домакински неща ама по-скоро това е, защото е мъж, а не Скорпион. Принципно, е много готин, забавляваме се. Но скараме ли се, става страшно. Буквално. Аз бързо кипвам и искам да си кажа всичко, но той става като дявола, мълчи, не ми отговаря, понякога ако реши да говори, цялата злобюлщина на света е концентрирана в думите му. Ужасно тежък характер. ама си го обичам. А  по онази част, за която Тонка говори,
Скрит текст:
да ..такива се, но когато те преценят. Принципно Овен и Скорпион са най-сексуалните знаци в зодиака, но аз например съм с доста по-високо либидо от него.

# 448
  • Бургас
Нямам спомен кога се записах в темата,но ясно помня,че ме беше страх да пиша в теми в Клюкарника  Simple Smile
Моят мъж е близнак, ми.........не се знае кой близнак е получил факс Wink Аз,от своя страна, съм един прекрасен козирог. Децата са дева и овен. Абсолютна манджа с грозде  Laughing

Ходихме днес с Мариана на среща с отчетната. Сега тя спи,а аз се чудя защо не я последвам.

Гледахте ли Пееш или лъжеш? Накрая със сълзи се смях на физиономията на Рачков ,като запя Милка  Joy

# 449
Аз не познавам човек, който да иска повече секс от мен.  Twisted Evil
Секса ми доставя най-голямо удоволствие от всичко. което съм преживял за моите 32 години. Мога и искам да го правя всеки ден.От нищо не съм изпитвал по-голям кеф и адреналин, а живея  на доста  бързи обороти и съм екстремен като натура. Пробвал съм кво ли не, досега нищо не  съм успял сравня с удоволствието, което е способна да ми даде жена.

Общи условия

Активация на акаунт