Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 944
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Фръц, не правих втори път, от салона не ми дадоха, след консултация,  смятат че от Легасито ще има резултат и криолиполизата няма да се налага. Мен ако ме питаш искам всичко и сега, но не може:) Ефектът от Легасито също се разгръщал напред във времето, затова е добре изчакам. Ако след това не съм доволна ще напарвя 2-3 крио.

# 256

Аз имам отпуснат корем - хем ходя на спорт, но кожата ми си седи леко отпусната и къдрава. Както споменах по-горе ходила съм на LPG и ми се пооправи, но стигна до едно положение. Сега почнах Венус (Freeze) и след 4 процедури мога да кажа че определено има видима разлика. Няма я тази къдравост и на пипане е много гладка. Имам приятелка която е правила Вела Шейп, но като ми видя корема каза че при нея на 4-та процедура изобщо не е бил такъв резултът.Твоя корем отпуснат с подкожна мазнини ли е или от мускулите? Защото ако нямаш много мазнини, но седи отпуснат май спортът е твоя ключ Simple Smile
за съжаление имам 10+ кила отколкото е необходимо, знам, че спорт и балансирано хранене са важни, но не спортувам поради липса на лично  време.

На ЛПГ съм ходила, 6 процедури в Скинлайн, но според мен без ефект, само непрекъснато бях на синки от вакума, така и не свикнах и все стягах. За Венус Легаси ме е страх, скептична съм към тези радиочестоти

Аз никога не съм имала синки от LPG  Thinking Щом може да се споделя впечатление от конкретен салон - ходя на LPG и Venus Freeze в Beauty Point. Никога не съм имала синки, жената което ми прави процедурата ми обясни, че не е хубаво да има сини по тялото. Тя работи с LPG от бая време, още повече е кинезитерапевт. Обяснява ми всичко за което я питам. Предполагам че освен машината има значение и терапевта, който ти я прави. А дали 6 процедури не са ти били малко? Аз направих един курс през 2008 или 2009, (не помня вече) от 20 процедури. Правих го в друг салон, но при същата жена при която съм сега (харесвам я и си ходя при нея). Както ти казах, имах ефект (без синки), но той се застопори на едно място. Сега го комбинирам с Фрийз. Защо нямаш доверие на радиочестотите? Апаратите на Венус са с FDA серитфикат (сериозна работа си е това). Има и публикации в PubMed за въздествието на радиочестотата върху тялото и си има научни изследвания от много години в тази насока. Аз съм от хората, които проучват всичко преди да преминат към инвестиция в здравето и красотата  Mr. Green Ако наистина те е страх, значи трябва да преминеш или към втори опит с LPG, но повече от 6 процедури Simple Smile или към по-строг хранителен режим. Не си взимай пакет за LPG в началото за да видиш как работят (ако решиш да ходиш на друго място, защото не си в София, ако си от София горещо препоръчвам Beauty Point) и ако ти харесва - тогава. Пак казвам - 6 са малко, но все пак би трябвало да се забележи поне нещо малко. Аз имах проблеми с килограмите, но започнах режим, който ми направиха и сега като го съчетавам с процедурите нещата са бомба. Спортувам, имам стегната мускулатура, но тази кожа ме побърква Simple Smile Моят съвет е да си намериш подходящ режим за намаляване на корем (сладкото се трупа на корема) и с някоя друга процедура да постигнеш желания резултат. Успех!

# 257
Може ли въпрос, не съм чела назад.
Подходящо ли е за възраст 29г., да се постави хоалуронова киселина за страшно отпусната и сбръчкана кожа около очите?
И тези инжекции имат ли лимит във времето?

Какво имаш в предвид под страшно отпусната. На 29г. би трябвало да имаш отпускане, но не сериозно. Пушиш ли, имаш ли някой в семейството с този проблем (майка ти, например). Обкръжението ми е приятелки, които са си правили какво ли не къде ли не. Аз съм на 31, те са между 29-38. За инжекции с хиалурон около очите - може, но за съжаления след 3-4 месеца той се резорбира от кожата и трябва пак да си правиш. Даже не зъм убедена че се прави под очите, а само отстрани. На мнение съм, че първо трябва да пробваш нещо което стимулира колагена и което се прави около очите. Тук идва и въпросът - С каква сума би се разделила Simple Smile Пак мое лично мнение, по-добре повече пари за нещо което наистина работи, от колкото средна сума за нещо което я работи, я не. Имам приятелка, която беше ходила на процедури за лице и като ми каза 900 лв. се опулих, но като сметна колко пари дава за кремове на 6 месечна база, без да се вижда кой знае какъв резултат, тези 900 лв. са си направо супер инвестиция. На нея видях резултатите от Венус Фрийз (той има и за лице и тяло) и като се има в предвид каква и беше кожата преди и това че я видях 1 месец след последната процедура ( а при Венус резултатите се разгръщат месеци след последната процедура) бих ти го препоръчала. Аз съм се решила като свърша с тялото да мина на лице, но при положение че нямам кои знае какви проблеми, ще си направя 4-5 процедури.
За около очи съм виждала че си слагат Ботокс, но не всеки доктор го прави и да ти кажа не виждам кой знае каква сериозна разлика, защото самата кожа като цвят и текстура не изглежда добре. Изпълва бръчки, но друго си е хубава, сияйна кожа Simple Smile

# 258
Аз съм си слагала ботокс и филър около очите и определено кожата не изглежда зле. Зависи човек с колко бърз ефект търси и съвместно с дерматолога да прецени, кое да направи, в какъв ред и така нататък.

# 259
На ЛПГ съм ходила, 6 процедури в Скинлайн, но според мен без ефект, само непрекъснато бях на синки от вакума, така и не свикнах и все стягах. За Венус Легаси ме е страх, скептична съм към тези радиочестоти

Защо си скептична към радиочестотите?

Жаклин, при теб не беше ли изчезнало петното още с първата процедура?

# 260
Здравейте,
Колко време след поставяне на филър не е препоръчително да правя хидрафейшъл?
Тези от вас, които правят хидрафейшъл, доволни ли сте и кой салон посещавате? Аз пробвах само с една процедура и честно казано не съм очарована, но пък чета страхотни отзиви в интернет и ми се иска да му дам още един шанс.

# 261
Самсара, почти го няма, съвсем малко се забелязва контура му, ще изчезне напълно скоро. Само много се надявам да не се появи пак от слънцето, защото моето е на хормонална основа, демек проблемът е отвътре.

Аз съм доволна много от Хидрафейшън, но много зависи в какво състояние в кожата, ако имаш сериозни пъпки или комедони не знам дали ще се махнат. Но ако кожата не е със сериозен проблем, а се търси почистване, освежаване и лъсване, както при мен ефектът е чудесен. Влагат се различни разтвори, витамини, на мен на петното ми слагат слаб химичен пилинг по време на процедурат.
Аз ходя в Нирвана.
Десет дни след филър може.

# 262
  • Варна
Здравейте,
Колко време след поставяне на филър не е препоръчително да правя хидрафейшъл?
Тези от вас, които правят хидрафейшъл, доволни ли сте и кой салон посещавате? Аз пробвах само с една процедура и честно казано не съм очарована, но пък чета страхотни отзиви в интернет и ми се иска да му дам още един шанс.
Всъщност повечето отзиви на български в нета са на блогърки, които са получили процедурата безплатно. Пиша това, защото и аз се поразтърсих  за ревюта преди да направя моите процедури. В една друга тема коментирахме, че в никакъв случай резултатът не е "уау". Може и да зависи от възрастта.

# 263
Ама колко да е "уау" то е почистване все пак. Не е филър, не е лазер, не премахва бръчки, нито петна.
Трябва да имаме реални очаквания и информация какво и защо правим. Аз получавам, каквото и очаквах почистена кожа, до следващия месец.
Блогърка не съм и плащам, като поп за всичко, за жалост:) Ако имаше кой да ми подари, ама няма:)

# 264
Момичета,  здравейте.
Искам да попитам ексилис за каква възраст е подходящ?
До сега съм правила единствено микродермаабразио и нищо друго, е разбира се крем, и маска от време на време.
Това, което ми се иска да постигна е изглаждане на назолабиалните бръчки и освежаване на тена. Имам и едно малко петно, което ми остана наследство след втората бременност.
Иска ми се да постигна този младежки вид на кожата.
На 34 г. съм.
Изчетох само последната тема, виждам, че тук има момичета, които са пробвали много от процедурите за лице.

# 265
  • в 1001-та нощ
За твоята възраст е подходящ, но няма да реши проблемите с пигментацията. Иначе освежаване и по-сочен вид - да  Peace

# 266
Правила съм Ексилис, с апарат който нямаше термо сензор на накрайника, което отчитам като голям минус. За процедури от този тип е нужно да се подържа Т от 40 градуса, навсякъде и постоянно, за да има ефект. Когато самия апарт няма тази функция и се разчита на усета на терапевта стват грешки- или те зачервяват, като маймуна и буквално те сваряват, или не се подържат нужните градуси и нищо не се прави.
Поради горните причини препоръчвам Легаси, по- новия и усъвършенстван апарат, който измерва постоянно Т. Мисля, че са на една цена двете процедури, а в много салони има и промоции.

# 267
Аз видях в официалния им сайт https://www.venusconcept.com/en-global/
А в този който ти показа като цъкнеш на салони има  в скоби написано (Venus Freeze). Предполагам че Легаси е по-отдавна в България и още не са си оправили страницата. А за това което ти питаш, мисля че става, но най-добре да се обадиш за консултация. Аз ще ходя в понеделник, ако искаш ще питам мацката?
Бих била благодарна да поразпиташ в тази насока - контуриране/скулптуриране/подчертаване на скули. Peace

# 268
  • Варна
Ама колко да е "уау" то е почистване все пак. Не е филър, не е лазер, не премахва бръчки, нито петна.
Трябва да имаме реални очаквания и информация какво и защо правим. Аз получавам, каквото и очаквах почистена кожа, до следващия месец.
Блогърка не съм и плащам, като поп за всичко, за жалост:) Ако имаше кой да ми подари, ама няма:)

160 лв за почистване си е малко множко, за моя стандарт.
 Информацията за хидрафейшъл основно получих от темата на представителите тук, във форума. Те определено я представяха като една "уау" процедура-хит, от която лицето ще светне и, в зависимост от нуждите на кожата, доставя различни вещества в дълбочина. А, ако си направиш поне 3 (всяка седмица по една), няма да се познаеш  Mr. Green
  Не съм визирала никого от тук относно платените отзиви.  Четох в 2-3 блога, където момичетата си бяха писали, че процедурите са подарък.

# 269
Да де в дълбочина, с разтвори, витамини, не е като да ти стискат пъпките някъде, но все пак е почистване.
На мен мануалнато почистване не ми се отразява добре, стват ми ранички и после белези, тях боря сега. Два месеца разчитам на Хидрафейшън и нямам проблеми. Възможно е да е резултат и от другите процедури, но нямам черни точки и кзключая онези странни подкожни, които се появиха около челюстта и слава Богу изчезнаха, кожата ми е много чиста.
За добро или лошо много сме различни всички, това което е добре за мен не е гаранция , че ще действа при други, било процедура, било козметика, докато не се пробва няма как да се знае, само на база отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт