ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Край с гладенето newsm18 Имам си вече сушилня Wink
ЧЕСТИТО! Simple Smile

# 181
  • Русе
Нинив, този колектор за урина кога го залепи - след като мъничето се събуди ли? Или още преди лягане?
Веднага след събуждането. Сложих я на повивалника без памперс, че да не се размести колективът и го залепих. Метнах една пелена да не й мръзне дупето, ама то тъкмо като и стана студено по-бързо се изпишка. Абе, очаквах да е по-трудно. После го прелях в контейнер пети и в лабораторията.
 Честита сушилня! И аз искам, но нямам място..

# 182
Честита сушилня!  Това е едно от най -великите модерни изобретения.

# 183
Чувствам се странно, аз някои неща на бебето ги гладя въпреки че имаме сушилня.  newsm78 имам вагинални гъбички и не знам защо съм си втълпила, че може да не измрат в сушилнята. Някои може ли да ми каже каква температура развиват сушилните или при всяка е различно?  Blush
Имаме шезлонг, който до сега ми вършеше чудесна работа. Но на него пише до 6 месеца. Чудя се сега каква е следващата придобивка, която да взема - бънджи, проходилка или нещо друго? Четох, че имало пбоходилки които отговаряли на стандартите на ЕС, чудя се какво им е толкова специалното?

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 23:55 от SAB-f

# 184
За сушилнята съм съгласна, този който я е измислил е голяям! хаха  Grinning
От 2 год някъде я имаме и съм страшно доволна,  особено за зимата е спасение от съхненето навън по 2,3,5 дена ooooh!.
 Мами нашето постоянно въртене ни играе малко лоша шега. Както спи юнака спокойно вещерта и се извърта по корем и почва голямото реване защото е сънен и неможе да се върне обратно, през деня се получава но вечер е голяма мъка, и естествено аз ставам през 20 мин да го обръщам и приспивам наново... сега съм му наклонила лекичко кошарата така че да неможе да се завърти и да видим дали ще има ефект...  Praynig
 Преди седмица се преместихме извън града, умаме къща на 20км от Варна и зимите сме тук, но явно бебо неможе да свикне още и по някое време посреднощ го взимам при мен като почне да мрънка заспива веднага . За мен е нещо ново и странно , защото той никога досега не е спал до мен, опитвала съм да го приспя на спалнята и не се е получавало и сега ми е кеф да си го гушкам baby_neutral. Като малко котенце е , страх го е на новото място още и търси мама. : ))

# 185
Първо се започва с една лъжичка пюренце, а после как се увеличава количеството от същото пюренце? Мами, давам витамин Д на Jamieson, с малко водичка. Вие как го давате и това ли давате?
Малката напоследък има малко секретчета като стане от сън в оченцето. Чудя се сега като ви чета дали това не е конюктивит. Sad трябва май да тичам в понеделник при педиатърката

Започва се с една, на втория ден с две, на третия с три чаени лъжички. Аз обаче давам първия ден на три пъти по половин лъжичка (сутрин, обед и следобед)

Аз давам Вигантол  по една капка директно в устата. Не искам да те плаша, но педито ни в Пловдив, онзи ден каза, че има 5-6 деца с рахит и всички от тях приемали Jamieson ooooh! Иначе ако е конюктивит ще разбереш със сигурност. Тези секрти може да са от напрашено или драснато оче, не е задължително да е конюктивит  Peace

# 186
Аз също обмислям да мина на Вигантол Оил, повече ми харесва като продукт. Той рахита кога си проличава? А той вигантол оим само един ли е или има за бебета специален вид?

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 00:51 от SAB-f

# 187
  • България
Всеки месец лекаря ги опипва за рахит , не се притеснявай  Peace Миналия месец ни каза да увеличим капките на Стелето и  следващия път всичко беше ок.Сега пак сме на по 1капка вигантол.
В шезлонгите все повече не ги свърта.Ползвам кошчета за кола ай-често и обмислям да взема бънджи.Проходилки от кога?

# 188
  • България
Край с гладенето newsm18 Имам си вече сушилня Wink
Абе аз все си мисля, че като вземем сушилня ще се налага повече гладене  newsm78 Щото сега не гладя Simple Smile

# 189
  • София
За Вигантола и аз съм чувала, че е по-добър като състав от Вит.Д на Джеймисън. Не знам точно каква е разликата /нещо в концентрацията май/, но бил по-добър ...
Обаче как, за Бога, успявате да капнете капките в устата на бебето?  ooooh!
При нас това е мисия невъзможна... Бебо се върти и колкото и здраво да го държа, докато чакам капката да капне никога не успявам да уцеля в целта  Mr. Green Та му ги капвам в лъжичка и му я давам да я оближе.
На 2 капки Вигантол сме  Peace

Аз обмислям да вземам кошара за игра на Черен петък , а някой дядо /Коледа/ ще му донесе бънджи  Mr. Green

# 190
  • гр.София
За Вигантола и аз съм чувала, че е по-добър като състав от Вит.Д на Джеймисън. Не знам точно каква е разликата /нещо в концентрацията май/, но бил по-добър ...
Обаче как, за Бога, успявате да капнете капките в устата на бебето?  ooooh!
При нас това е мисия невъзможна... Бебо се върти и колкото и здраво да го държа, докато чакам капката да капне никога не успявам да оцеля в целта  Mr. Green Та му ги капвам в лъжичка и му я давам да я оближе.
На 2 капки Вигантол сме  Peace
Аз понякога му капвам на бибата  Peace

# 191
Първото нещо,в което ще инвестирам,е бънджи. Проходилка не харесвам - от тези стандартните. Детето общо взето ходи седнало в тях. Има други видове - за бутане и т.н.,но те не осигуряват особено спокойствие на мама.

# 192
  • София
Днес нашата кукла става на 6 месеца и по тоя повод все още е с разтройство.
На вигантол сме по 1 капка през ден. Simple Smile Като види шишенцето малката отваря доброволно уста и чака Simple Smile

# 193
  • България
Аз им капвам в млякото(когато се сетя Simple Smile )
Милена,честита ви половин годинка  Heart Eyes
Проходилки и аз не ги харесвам, та се чудех  newsm78 Май по-добре да си се търкалят и пълзят по пода.

# 194
  • Стара Загора
Алекс е на две капки вигантол.Слагам му ги в лъжичка.

Общи условия

Активация на акаунт