ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Не знам дали с картоф е много удачно да се почне. Педиатърката ми го препоръча, но аз реших да стартирам с тиква, защото е по-сладникава и подходяща за бебешкия вкус. После, като въведох картофа, и двамата не го харесаха самостоятелно - смесен с друг зеленчук се ядва. Картофено пюре без сол и масло има вкус на картон. Не се учудвам, че не го искат.  Laughing

# 211
Само вчера не излизахме , че вяръра беше ужасяващ и дори носът не си показах навън, какво остава и за бебо.
Днес 1 час разходка , бебо опакован от до и сме вече с коша за след 6месеца, полулегнал е и му е интересно да зяпа . Оказа се че чувалчето на количката е изолирано и върши чудесна работа, закопчавам го догоре и е по добре и от тези термо чувалчета , каквото мислех да взимам.
Мами от кога мога да ползвам проходилката. След няколко дни ще купувам. Утре правим 5 месеца и мислех след седмица две да почна по 10тина мин да го слагам ?! Той е доста пъргав и иска вече и седнал да стои.

# 212
Леле само моето дете ли е толкова "изостанало"?
Вашите се въртят на всички страни, бънджита, проходилки, а моето все още предпочита да си лежи по гръб и да си играе с активната гимнастика.

Относно излизането - на първо място е мама.  Mr. Green Ако на мама й е студено - бебето не излиза.

# 213
Не знам дали с картоф е много удачно да се почне. Педиатърката ми го препоръча, но аз реших да стартирам с тиква, защото е по-сладникава и подходяща за бебешкия вкус. После, като въведох картофа, и двамата не го харесаха самостоятелно - смесен с друг зеленчук се ядва. Картофено пюре без сол и масло има вкус на картон. Не се учудвам, че не го искат.  Laughing

Нашият хапва само картоф без проблем засега вече 3-ти ден Simple Smile
Знам че то е едно от най-безвкусните, така че съм спокойна че щом него яде, предполагам че и другите ще му харесат .

# 214

Нашият хапва само картоф без проблем засега вече 3-ти ден Simple Smile
Знам че то е едно от най-безвкусните, така че съм спокойна че щом него яде, предполагам че и другите ще му харесат .

мда, има логика  Laughing

# 215
И Владислав не се обръща пъргаво още. Много обича да стои по корем, но не може да се обръща по гръб. Правил го е само един-два пъти и имам чувството, че без да иска му се получи.
Не е готов нито за бънджи, нито за проходилка, каквито мисля и да не му взимам изобщо. Като има поора на крачетата ще му купя каишка и ще си го разкарвам с нея.  Crazy
Онзи ден дадох почти 150 лв. за активна гимнастика, неще да стои в нея. Ако изкара 10 минути съм много хепи.

# 216
Значи доколкото разбирам никой не дава витамин Д с вода, капите или в в млякото или директно в устата/лъжичка. Ще питам педиатърката и минавам на Вигантол Оил.
Мохини, моето бебе стои в шезлонга точно 30 мин. Ако погледнем бънджито и проходилката, в кое от двете мога да оставя малката сама в стаята примерно за 10 минути без да се притеснявам?

# 217
Ама каква проходилка от 5-ти месец, вие ме изумявате  Shocked

# 218
Неее не в 5-ти разбира се, просто претеглям има ли смисъл да купувам бънджи или е по-добре да купя проходилка направо, понеже няма да мога и двете.

# 219
Аз си мисля, че двете са за различни възрасти. Бънджи е за 6+, а проходилката за 9+. И за двете има противници и поддържници. В проходилката няма да можеш да го оставиш и да излезеш от стаята, може да се дрънне някъде. Но пак казвам - не са взаимнозаменяеми. Защо не ги купиш втора ръка? А в Хиполенд този петък има -25% на всичко,  Аз точно така купих бънджито на баткото преди 2 години. Поне 6 месеца го ползвахме.

# 220
Днес бяхме на консултация момата вече е 7800 и 66см утре ставаме на 5м. Наддали сме 900гр, което според педиатърката било доста. Аз също давам Вигантол 1капка направо в устата ,нямам проблем с,това ако сама не си е отворила устичката бутвам леко долната устна  и е готова. Сложихме последните ваксини бебка много плака. Педи каза да започна да захранвам, но ме посъветва първо морков, тиква, пащърнак докато стигна до картоф, понеже бил доста въглехидратен и тежък. По 4 дена от един вид пюре да не било прекалено дълго захранването, за да не му омръзне даден вид. Та ще изчакам една седмица да мине от ваксината и започвам и аз. Да ви попитам с какво перете кръв? До сега съм ползвала само персил сензитив но не изпира кръвта. Понеже днес от боцкането си е изцапала дрешките с няколко тичици кръв Thinking

# 221
Ние също все още не се обръщаме, но правим все пак опити. Забравих да попитам днес педиатърката когато бебка е обърната настрани много си извърта главичката назад направо така се извива, че чак се плаша. При вас така ли е? Дали е притеснително? Иначе когато е права няма проблем държи се стабилно.

# 222
Ние също все още не се обръщаме, но правим все пак опити. Забравих да попитам днес педиатърката когато бебка е обърната настрани много си извърта главичката назад направо така се извива, че чак се плаша. При вас така ли е? Дали е притеснително? Иначе когато е права няма проблем държи се стабилно.

И при нас е така, когато прави опит.
Утре сме на ваксина и ще попитам.  Peace

# 223
Момето, а за хиполанд необходимо ли е да имам от техните членски карти за да ползвам намаление? Ти какво бънджи си купи, дето се закача за вратата или от другия тип?

# 224
Не е необходима карта. Мм категорично отказа да купим от закачащите се и взехме стоящо на земята. Изплати си парите. Така успявах да се изкъпя, даже и да потренирам. На Cangaroo мисля, че беше, на тавана е, ще погледна в сайта за линк.
http://www.hippoland.net/cangaroo-b-ndzhi-x-factor

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 21:55 от Mometo*

Общи условия

Активация на акаунт