ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
От три месеца нямам цикъл, а кърмих само първите два.
Бях на преглед преди месец, докторът каза, че всеки момент ще ми дойде. Да, ама не.
Много кофти.
Какви хормони е добре да пусна да видя дали са в норма и да почвам да пия нещо за регулиране?

# 571
  • България
Искаш да кажеш,че си имала цикъл след раждането и после е спрял?

# 572
Да, месец след като спрях кърменето имах, след това още веднъж и край.

# 573
  • България
Може и още да се пренастройват хормоните.Ако се налагат някакви изследвания най-добре АГ да ти назначи.

# 574
Аз след като спрях кътменето и един месец след това ми дойде, и сега пак точно на 28ми ден. Много съм доволна, защото е без никакви болки и симптоми, както преди.

# 575
Аз имам сапун за петна и вчера почти изпрах зацапаното на лигавниците.
Каши с каката не съм давала,защото и тя беше доста пухкава.Сигурно и сега няма да давам.

И моята бебка върви доста дебеличка. Педиатърката каза, че мога да прескоча кашите. Те се препоръчват за по-слабички дечица.

# 576
Аз след като спрях кътменето и един месец след това ми дойде, и сега пак точно на 28ми ден. Много съм доволна, защото е без никакви болки и симптоми, както преди.
И при мен беше така но само първите три месеца и после се почнаха болките

# 577
Аз не казвам, че не оцветява морковът, напротив. Но сравнено с оцветявнето от пюрето на ХИП, е много по-малко т.е. нормално оцветяване. А с пюрето ставаше като в оная песен "оранжево, морето, оранжево небето"  Mr. Green Това ме накара да се замисля дали не слагат някакви оцветители.  newsm78

Ирен, и аз нямам цикъл, а почти не съм кърмила. Много се бях притеснила и ходих на преглед преди 2 месеца. Доки каза, че всичко е наред и ако до шестия месец не дойде, да пия примолут нор за предизвикване. Е, май няма да дойде и ще пия хапове... И преди раждането имах проблем с хормоните, така че съм свикнала.

# 578
Моркова го изпратих веднага с препарата за съдове на Бочко и след това в пералнята.

# 579

По въпроса с кашите. Моя син не качва изобщо от нито от тях, нито от пюретата. Тоя месец е качил 200гр. е има още 6 дни, ама какво да се промени толкова  Laughing

Анелия вие колко сте големи и наща мома е качила само 200гр този месец иначе сме на 5м и половина и тежим 5500 захранваме се бавно защото също имаме проблем с изхождането(според ЛЛ не и достигала кърмата затова не се изхожда и не качва).

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 13:23 от Kityty

# 580
deni111 как е бибата с 3 дупки? Аз все още съм с двойката, че се притеснявам да не се дави с нея, както и да не си изпива прекалено бързо млякото, но се чудя да не би да я мъча по този начин newsm78

# 581
Имам и домашна тиква,  която е доказано домашна и няма нищо общо на вкус с бурканчето на Хип.
Кити и аз имам, но понеже сме съвсем  в началото със захранването и реших да не я прахосвам за няколко лъжички и другата да я хвърля, затова ще я дам на по-късен етап Peace

# 582
Има ли още мами без цикъл?При мен от доста време кърменето е много малко, а напоследък само фиктивно -за успокоение и приспиване.То вече почти нищо няма, но и цикъл нямам.
Ирен и аз съм без цикъл. Като гледам поста ти за кърменето все едно аз съм го писала. На нас заспиването ни е голям проблем. Много се радвам на мамите, които оставят бебоците и те заспиват сами или с лека помощ от тях като галене, гушкане, люлеене при нас обаче не се получава та единия от вариантите ми е с кърмене Tired

# 583
Моркова го изпратих веднага с препарата за съдове на Бочко и след това в пералнята.
Напълно ли се изпра? Аз прахосах вече едно костюмче, което изобщо не се изпра, както го пуснах в пералнята така го извадих. За сега взех малко дрешки от племеника ще ги ползвам, когато я храня в нас. Ще опитам и с домашния сапун та да видим Crossing Arms

anelia_888 ще пробвам кашата, която ми препоръча Peace
Kitty  мисля към 16:00 h да въведа кашата. Така ми препоръча педи. И ние сме пухкави, но мисля да опитам да видя как ще е, защото е важно да се въведат желязо съдържащи храни, а понеже ни е рано за месо ще опитам с кашите те са обогатени с желязо

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 14:04 от fly_90

# 584
Да, всичко се изпра. Но го изпирам на ръка веднага след храненето. Използвам само бели хавлиени лигавници, може и материята да е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт