След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • У Диспансера ...♥♥♥
Млекце иска милото  Laughing
Гъбак  Heart Eyes Hug

# 481
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 482
Габи  Hug Страхотно хлапенце е малкият Исо. Дано да имаме Дефмерче някога и да е толкова сладичко. Много сполучливи са детските кастове в турските сериали. И в сериала на Кадир има едно петгодишно някъде момиченце - много хубавичко и сладко! И Лара в нашия сериал е хубаво детенце. Някак си си пасва с душевността на майка си - леко затворени, сдържани и двете!

Вижте го малкия Мемо как спи на коленете на баща си! Абсолютно сладурче! Толкова реалистично! Ох, не мога да го резна по-ясно.

# 483
  • Още у мъглата ...
Млекце иска милото  Laughing
Гъбак  Heart Eyes Hug

Ирчок Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 484
Аничка  Hug Диденце  Hug

тя не можела 6 дни в седмицата да работи  ooooh! мързел  Joy
Те па размитат за нея  Joy, плюс това работят по пет дни, ако не се лъжа  newsm78

# 485
  • Perla
Скрит текст:

">#t=363.49775[/video]

Гледах днес разни откъсчета от миналия сезон и попаднах на това- когато Синан и Йомер бяха скарани заради Ясемин. Тогава Дефне обясни на Йомер, че греши, защото, дори и да не харесва любимата на Синан, заради неговото щастие трябва да я приеме. И направих връзка с най- коментираната тема за последната серия- поведението на Исо. Мисля, че Дефне в този разговор с Йомер дава отговор на въпроса какво трябва да направи Исо- дори и да не му харесва Йомер заради щастието на Дефне трябва да го приеме. Йомер също имаше сериозни основания да не харесва Ясемин- колко пъти тя ги лъга, заради нейното мълчание фирмата едва не фалира; заради нейното мълчание Йомер и Синан стигнаха до раздяла на Пасионис, така че и нейните грешки не бяха малко. Но Йомер промени решението си и се съгласи да работят заедно с Яса- заради щастието на Синан.
мдааа, аз вчера се сетих за това и щях да пиша но се отплеснах, сега поставиха Исо в същото положение като Йо. Той също се инатеше, каза на Яса че не и вярва и не я иска, та Синан му беше обиден, добре, че Дафа го накара иначе Йо нямаше да отстъпи. Йо след това отиде да говори с Яса, само незнам кой ще повлияе на Исо за да отиде при Йо

ДИ, мисля, че сам Исо ще се осъзнае чрез своята "неправилна" любов към омъжената жена, ще си припомни, че на сърцето не може да се заповядва. Нали така убеждаваше Дефне да разбере и приеме връзката му с Яса. От тогава помня някои изречения. Дефне му напомни какво ѝ е сторила с лошотията си Ясемин, а той ѝ каза- цитирам по памет- "но ти не знаеш какво Ясемин ми направи на мене" и после ѝ каза, че това е сърце, няма как да му се заповядва.

Габи  Hug

# 486
Аничка  Hug Диденце  Hug

Те па размитат за нея  Joy, плюс това работят по пет дни, ако не се лъжа  newsm78
5-6 кой ги брой  hahaha и 5 са й много на тая нежна снага  hahaha

Тето  Hug

# 487
  • Perla
https://twitter.com/HakHukukNutuk_2/status/796297900431200256

На вчерашния сет в хотела били Синан, Седа, Йомер, Дефне и Памир.
Този, който е пуснал туита, казва, че не са го чули от него Naughty

# 488
  • Още у мъглата ...
Аничка  Hug Диденце  Hug

Тето  Hug

Тетиното Hug Heart Eyes Heart Eyes

То на нея й се падат по 5 дена на месец ... със зор Whistling Mr. Green

# 489
Според мен  на Исо ще му повлияе Айшегюл нали я дават че е при него иговорят

# 490
Аничка  Hug Диденце  Hug

Тето  Hug

Тетиното Hug Heart Eyes Heart Eyes

То на нея й се падат по 5 дена на месец ... със зор Whistling Mr. Green
Hug Освен Пислика Боце нема кой да я търпи повече от пет дни в месеца тая грозница  #2gunfire
Еййй много ме дразни тая, ама много  Joy сама си се палим  rotfImbo

# 491
Според мен  на Исо ще му повлияе Айшегюл нали я дават че е при него иговорят
Hug много е вероятно,ако му разкаже историята си и от там да осъзнае, че може да даде шанс на Йо да докаже че този път няма да нарани и изостави Дефа

# 492
Според мен  на Исо ще му повлияе Айшегюл нали я дават че е при него иговорят
Добре дошла! Hug

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 15:12 от Дданни

# 493
Здравейте....

# 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде, може да са с ремаркета на наградите, ама ако ги наградят чакам така да си я вземат наградата  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт