VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 135
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Този момент с опипването има ли го някъде в нета, че май напълно съзнателно го крият и според мен не Утьо, а точно Михов готвят за победител...   Thinking  
https://www.vbox7.com/play:57511387ef (съвсем в началото, около 40-та секунда)
La Vikinga, извини ме, видях го със закъснение...  благодаря  Hug bouquet

И да, батериите бяха най-малкия му проблем на чичо Валко... простак, свикнал да опипва по най-селския начин!  ooooh!

# 1 876
Oх, подозирам, че ще ме оплюете, но красотата на Емануела е от оня тип, който вместо да вдъхновява мъжете, ги принизява и изважда най-гнусното от тях.
Момичета, разберете, няма значение колко си красив. Никой няма право да те пипа. За едно "don't touch me" в Америка от жена на улицата могат да те вкарат в затвора. Толкова. А не "имам право". Докато и жени у нас мислят така, нищо добро не ни чака. Той за ръката няма право да я пипне, а камо ли да и бърка под фланелката.

# 1 877
  • Испания
Oх, подозирам, че ще ме оплюете, но красотата на Емануела е от оня тип, който вместо да вдъхновява мъжете, ги принизява и изважда най-гнусното от тях.

Да бе! Красотата ѝ го привлича да ѝ вдига блузата!  ooooh! Ти добре ли си? Не ми отговаряй. Видно е, че не.

# 1 878
  • София

Хайде, сега, не вдъхновявала, а принизявала! Какво означава да вдъхновява, да я кара само на ох и ах? Не помня на кой писател е "ние не сме родени от целомъдрието на майките си". Та, какво точно вдъхновява красотата на една жена, която не е като Емануела?

# 1 879
  • Испания
Според мен това, което ни показват не е цялата сценка. Блузата на Емануела вече беше запретната отзад. Може да е минавал още 1-2 пъти около нея.

Запази го, за да го изпратиш на гнусаря.

# 1 880
Това е ясно, никой няма право да те опипва. Не оправдавам тоя чичак....Но пък Емануела е доста вулгарна и предизвикателна. Еднакво ме е гнус и от нея, и от Михов.
И все пак, господ ти дал красота и сексапил, да не оставяш мъжете равнодушни и с всичко това около теб да се говори за повръщано, обарване със среден пръст и тем подобни, вместо да се "пишат поеми" и да подпалваш въображението на мъжете, кавалерското в тях.....Не знам. Гнусно е.

# 1 881
Рена горката 2 месеца си развява циците вътре и никой не я обара Laughing Как да не злобее жената?

# 1 882
Като се сетя, че свършва форматът... Много ще ми липсвате.  newsm45 Точно вие /с нЕкои изключения/.  newsm45 newsm45 newsm45

Ей ся штъ целуна по главицата.  Laughing

# 1 883
  • Брюксел / София
Чудя се тези тъпаци от Нова защо не коментират поведението на Михов. Поведението му е неприемливо и трябва да се каже, че не е редно. От попипването на Емануела през приказките му, че можел да й "помогне", каквото и да значи това в неговите представи. Вместо Кънчев, Ерна и Кошлуков да дрънкат лицемерни глупости да се замислят, че и те имат дъщери (Кънчев и Ерна поне). Подобно поведение трябва да се порицава нон стоп.

# 1 884
  • Тра-ла-ла
Това ми звучи като оправдание на изнасилвач. Не у всеки мъж дреме една тотално гнусна личност. Тия мъже човешки същества ли са или кучета, готови да приклещят всяка женска ?!

# 1 885
  • Варна
Може би имаш предвид, че е с вулгарна визия?
На мен Ема понякога ми прилича на Диляна Попова, а понякога на Лиз Тейлър. Каквато и да е обаче, има добро сърце и умее да преценя хората. В Къртицата беше ужасна-лигава и нагла. Сега е друга. Може би това с Динев бая е отрезвило.

# 1 886
  • Испания
След като в ББ е забранена всякаква агресия: физическа или вербална, би трябвало да ги съберат в хола и да им пуснат видеото. Дори не ми се изброяват случаите на вербална агресия и на Тенчева.

Ако бяха в испанския формат, да са изхвръкнали като коркови тапи. Тази година изхвръкна един, който говори за гавра с кучета и лошо отношение към жените. Публиката полудя и програмата го извади от къщата.

А тук ще ми разтягат локуми някакви персонажи.  Sick

# 1 887
Чичо ти Вальо е стара номенклатура - от тези които си мислят, че всичко им е позволено. Виждала съм ги такива чичковци - седят и обсъждат момичета на годините на внучките им...

Много бързо забрави как сам си разказваше в началото, че "бил с Лили", а сега друг му разваля реномето!

# 1 888
Според мен това, което ни показват не е цялата сценка. Блузата на Емануела вече беше запретната отзад. Може да е минавал още 1-2 пъти около нея.

Това не е всичко. В епизода с опипването на Емануела имаше монтирани кадри как "джентълменът" сменя батериите на няколко жени и май всичките си ги попипваше, че и нещо за еротика говореше, а след като
 Емануела го скастри, той отиде и демонстративно целуваше Надя и Рени по раменете, за да покаже, че това е нещо нормално. И те стоически издържаха. Sick

# 1 889
  • Тра-ла-ла

Че за него това не е обарване, а приятелска закачка. Свикнал е да минава и да пощипва, да пипа, да боде с пръстче. Това е отношение, уважение към жената, показва че я забелязва Laughing За обарване вероятно счита якото стискане

Общи условия

Активация на акаунт