VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 049
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 995
Не, не може, Мари! Имаш текст от песен, с която тази ужасна жена/според теб/  онагледява едва ли не  цялата си същност. Ми не - пращат ѝ текстове, тя ги пее, това е работата ѝ - не  живота. Какво би казала за жена, която с лека ръка е направила аборт без грам да съжалява, а има проекти  за работа с хора с репродуктивни проблеми.  Ако ще се мери, то поне да е  с еднакво мерило.

Скрит текст:
Бианка,  и аз пратих,дори не  съм разбрала и сега не разбирам за какво става въпрос...Боже....нали беше за  това момиче,  съпругът на което беше пребит на улицата, от бабаит шофьор...тя беше бремена, а той в кома... Ох, дано не е това, че  много тъпо ми стана

# 1 996
Много ми беше смешна на мен Ирина на лайфа, вече разбрала колко я “обичат“ вън. И как каза, че се надявала да излезе и да не гласуват за нея. Сега сигурно ще ни пробутва версията, че тя толкова се е отвратила от средата вътре ( да се чете- Емануела и Меги), че е помолила феновете си да я изкарат навън и затова е напуснала. Laughing

Тя го каза в първото интервю, че финал редом до Миглена и Емануела бил неудолвтворителен за нея, да не използвала по-силна дума.

6-та минута тук:

http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/784266
Тя е такава социопатка, че въобще не се съмнявам, че в момента се е самоубедила, че хората я обичат и са я извадили от къщата само за да й спестят страданието да е в една къща с "простолюдието" ooooh!

# 1 997
  • Бургас
Извинявай, Мари, но щом всичко е толкова пошло и неприемливо за теб, защо продължаваш да каканижеш едно и също и да пишеш тук?
Не може ли просто да си кажеш мнението като нормален, културен и възпитан възрастен човек?
И да приемеш, че другите имат различно мнение и не е необходимо на всяка цена да се съгласят с теб?

Извинявам се на другите потребители, но невъзпитаното поведение ме вади от релси!

# 1 998
Зандали, не, за друга дама става въпрос / сетих се и аз за това момиче, дано при тях всичко е наред /.
Извинявам се на всички за не знам кой път - знам, че е спам и редно да е в скрит текст, просто е почти мисията невъзможна пред телефона.
В стария спамо-чат се вихреше дамата.

# 1 999
Не съм съгласна ,че Рени се е почувствала обидена и засегната от думите на Вальо за дебелината на Емануела. Абсолютно съм убедена ,че тя смята себе си за много по тънка и добре сложена. А и песните и са толкова дълбокомислени. В текста има думата "любов" после два пъти "душа" все важни думи(не съм слушала ни една но предполагам) Grinning

# 2 000
  • Мюнхен
Сега изгледах днешният епизод. Завиждам на търпението на Емануела. Аз не бих успяла да замълча. Браво! А за Рени просто нямам думи.  Sick Sick
Според мен само факта, че Емануела каза чакай и престани е достатъчен.
За да бъде осъден някой за изнасилване е достатъчно да се докаже, че жертвата е казала НЕ.
Не става тук дума за изнасилване, но факт е, че тя каза изчакай, показа че не и е приятно. Какво значение има с кой пръст я е докоснал?  #Cussing out #2gunfire Дали е имал задни мисли или не? Щом жена ти каже не и изчакай, значи не и е приятно и той е длъжен да престане. А коментара му след това, че той имал право....  #Crazy #Crazy #Crazy Не разбрах защо и кой му го е дал това право?
Аз ако съм на мястото на Емануела бих го съдила. Не само заради обарването, а и за последвалите обиди. Мазен дъртак  Sick Sick Sick Sick

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 01:04 от АДРИЛЕО

# 2 001
Аз ще се повторя като всеки ВИП сезон - звездите са звезди, защото са високо. Светят с постиженията си.
Тук звезди няма. Няма примери. Ако не рискувах да обидя цирковото изкуство, щях да ги нарека циркаджии, но това изисква толкова труд и отдаденост, на каквито тези вътре не са способни.
Това е сезонът на мързеливите връзкари.

# 2 002
  • Тра-ла-ла
Хрумна ми един DJ микс между чалгата и старата градска песен...в пряк и в преносен смисъл Whistling Laughing

# 2 003
Много ми беше смешна на мен Ирина на лайфа, вече разбрала колко я “обичат“ вън. И как каза, че се надявала да излезе и да не гласуват за нея. Сега сигурно ще ни пробутва версията, че тя толкова се е отвратила от средата вътре ( да се чете- Емануела и Меги), че е помолила феновете си да я изкарат навън и затова е напуснала. Laughing

И ние се вързахме веднага  Mr. Green

# 2 004
Кое му беше джентълменското на Михов, когато изтърси, че е бил интимен и е имал връзка с Лили Иванова и съответно захрани една камара жълти вестници и сайтове? Ако уважаемата певица е искала това да се знае е щяла сама да си го обяви. Интересно защо в този случай не се замисли за майка си, жена си, дъщеря си, леля си, съседката отгоре и отдолу на етажа как ще реагират? И какво като е Лили? Не е ли пак изневяра? И резил и сринат авторитет?

Аз пък искам Михов публично да се извини на Лили Иванова, че я изложи пред цяла България.  Crossing Arms
Определено я обара....и леко се отърва. Ако бях на местото на Емануала, такъв шамар щях да му извъртя....да отиде след това да ми иска извинение.

# 2 005
  • Тра-ла-ла
Определено я обара....и леко се отърва. Ако бях на местото на Емануала, такъв шамар щях да му извъртя....да отиде след това да ми иска извинение.
Директно палавата ръчичка в тенджерата Mr. Green

# 2 006
Без извинение "интелигентната" част от съквартирантите, в моите очи са гадни, долни и злобни хорица. Със собствената си жлъч и гнус показаха кого да харесат зрителите.
Но като почнат да дават интервюта друга песен ще запеят.
ЖАЛКИ СТЕ! Не випове, а конски мухи!

# 2 007
  • по пътя
Гласувах за Рени и Михов, издразниха ме.Неговата реакция към Емануела не ми хареса, не че нейната беше добра, имаше начин зелия този безмислен скандал да не се раздухва. Рени завижда и е откровено злобна и глуповата, много смешно ми стана като каза, че не била изоставена от мъжа си, тя така решила.

# 2 008
Много сте писали. Laughing
Гласувах за Рени и Ути.

# 2 009
Чичо ви Вальо е от една гадна порода дърти коцкари, които често се срещат в живота. Радвали се някога на внимание и слава, вероятно и сред нежния пол, сега им е трудно да променят линята и стават смешни и жалки. Всичкото "пипане" обаче се прави ей така уж на майтап, за да може ако жертвата писне, както в случая, да има място за отстъпление. Ако не беше започнал да вика "дръжте крадеца" нямаше да се раздуха случая и вероятно нямаше и да се излъчи, но окрилен от подрепата на интелектуалците и злата Рени, които в хор викаха- ама, Вале, спокойно, то нищо не е станало, започна да рови и се закопа сам.
Аз го смятах наистина за улегнал, разумен и джентълмен, а той обикновен дядо с нагон ooooh!
Ако някой трябва да уважава белите му коси, това е той самият и да не се излага. Никой не е длъжен да търпи опипване, само за да пази имиджа му, това си е негово задължение.

Емануела нито е стожер на морала, нито пример за подражание, но има добро сърце, незлобливо поведение, затова дори хора нетърпящи творчество и, между които и аз, и симпатизират.
Интетктулаците с всяко ритане срещу нея, не и вадят очи, а пишат вежди.

Така че, Мари, спести ни постването на вулгарни текстове, нищо не доказваш с това първо, второ всички тук добре боравим с интернет и като искаме да се запознаем с дискографията на Еми, ще се справим и сами.

Общи условия

Активация на акаунт