VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 046
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 190
Сладурчета са нашто трио  Heart Eyes
А тия "ние не сме говеда"как се самоубеждват  Joyсмешнициии hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 20:25 от вивиан72

# 2 191
Почти съм убедена, че "позволиха" Ирина да си тръгне, само за да не се налага да показват разговорите й с фенове. Дали някой, който е успял са се свърже с нея няма да сподели подробности.

и аз си така си мисля

# 2 192
Рени да си затвори малко устата. И въпросите към нея няма да дадат, не е минало по план явно.

# 2 193
  • Испания
В понеделник си мислех, че Емануела ще се премести в аквариума. И Борислав най-сетне разбра къде му е мястото.

Ути дали си въобразява, че заблуждава някого?

# 2 194
  • Тра-ла-ла
Ути много плахо подари лаленцето на Емито. Сигурно се е уплашил да не му го тикне отзад Joy И очите му малко се навлажниха Wink

# 2 195
  • Брюксел / София
Мн съм доволна, че Миглена усети, че хората я харесват. Сега и да не спечели, ще го понеса. Важно е, че почувства, че хората я харесват. А разговорите със зрителите на Ирина и Лила трябва да са били брутални след като го спестиха с цената на преждевременно изваждане от играта.

# 2 196
Миглена победител!

# 2 197
Еееее, хайде сега, все едно добро мнение щяха да пуснат за Ирина по телефона... Тръгна си тя, щото публиката я изгони... Рени също не видяхме, ако не се лъжа... Не е било интересно, не ги пуснаха, че и без това времето им е кът...

# 2 198
Мисля , че ако е имало свързване с Ирина е било страшно и СЕМ е забранил излъчването. Joy Joy
Рена също не я дадоха.Явно е от срам.

# 2 199
  • София
Аз не знам защо се вторачиха всички стайлинга на Емануела / като изключим един-два потресаващи тоалета, съвсем нормално се облича, даже по домашному /.
Рени сякаш има шест ката цици и всичките са болезнено подчертани, а основният чифт - винаги на  показ до под брадата. Тя е като наръч наденици "Леки"*.
*Леки не заради теглото, а заради липсата на всякакъв пълнеж между ушите. Вятър вее на воля там, сигурно като е по-силен, я кара да се чувства извисена.
Тя е истинският войвода на отбор "интелектуалци" - емблема на чалга "културата", в която интелектуалците се припознаха.
Наистина имат допирни точки:
С Ирина  - да се завират в чужди легла.
С Ути - агресивни и дебели.
С Михов - общото одобрение към бартера "яла бате да те побара, после ш'те черпи на бара".
С Лара - да клюкари на всеки зад гърба.
С Лара и Лили - че не могат да се примирят с приключилата им слава.
С Христо - вятърът между ушите и арогантността и високомерието им. Както и това, че все друг им е виновен.
Бианка, тва е шедьовър  bouquet bouquet bouquet

# 2 200
  • Бургас
Що за простотия. Да не честитиш рождения ден на човек, с който живееш повече от месец. Ох, Рени!
Ама тя заблудената не знае, че всички останали поздравиха Емануела. И пак тя излезе злобна и завистлива. Така и не разбра, че всички я пързалят в тоя формат. Най-вече така наречените и ,,приятели,,.

# 2 201
Ути, Тупарев, Иван и Андрей и др. имат обща фирма. Някой е качил снимка в страницата на предаването във фейсбук :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=118970178581124&id=1 … 124&source=47

# 2 202
Ути като взе да говори помислих,че ще каже да се помирят.Както лицемерно в повечето други сезони си стискат ръцете преди финала,а зад гърбовете си се плюят,но той имал стратегия-направи си каза,че няма да комуникира с двенките Wink
Това,което видях в промото ми хареса-как Миглена пита дали е същата каквато я показват.Истински смислен въпрос,свързан с играта и лично с нея.

# 2 203
Трети ден Ирина е на свобода. Ни дума, ни вопъл, ни стон от нея във Фейсбук, където иначе ежедневно бълва постове към човеците. Случаеност?

# 2 204
  • София
Почти съм убедена, че "позволиха" Ирина да си тръгне, само за да не се налага да показват разговорите й с фенове. Дали някой, който е успял са се свърже с нея няма да сподели подробности.
Тя затова си и тръгна , явно с уговорката да не показват разговорите и със зрителите.Рени е ужасна, кучето и имало рожден ден.Да не иска да каже,че не може да празнува на Еми, ама на кучето си може.

Някои ще ме обвинят, че ескам да видя Ирина унижена и прочее, но истината е, че по-скоро се дразня на това, че не показват обажданията й целинасочено и ни се налага някакъв вид цензура. Тя вече е чула какво са имали да й кажат, дали ще го видим или не, няма да промени преживяването, а и Михов вече ни го обрисува, така че не успяха да го скрият от нас.

Общи условия

Активация на акаунт