VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 030
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 445
Наистина много претупано това излизане на полуфиналиста! Някакси ако можеше през задната врата да излезе, ама не може! Така ни го представиха.
Претупано, ама удобно. Да не се разисква много много опипвач ли е. Него го били признали който трябва, имал си най-голям орден. А за публиката му е все тая- това разбрах от интервюто на Михов при Гала тази сутрин.

# 2 446
Разговорът на Христо с майка му беше най-загадъчният. Дали това беше наистина тя или онази жена, с която е имал връзка дълго време? Той беше видимо притеснен и толкова бързаше да приключи, че даже май не слушаше какво му говори жената. А и тя се изразяваше не точно като майка - сексапил, катинари, ловуване....бреей, толкова напътствия за оставащите два дни от шоуто.  newsm78
Може да е теория на конспирацията, но и на мен ми прозвуча като съвети от ПР или психолог- как да се направи на мъж до края на шоуто, та дано заличи срама от челото. Според мен единственият начин е не ловът- кого ще ловува- Рени или Миглена, или не дай си боже Ути...Само с хумор може да излезе от тази ситуация, аме не " пак страсти Христови"...

# 2 447
Във всеки сезон на ББ има по един двама изкарани през изповедалнята, стига теории на конспирацията... Не си спомням в кой сезон дори не съобщиха на съквартирантите, че въпросният е изгонен, беше голям смях, той просто влезе в изповедалнята и изчезна...  Laughing

# 2 448
В някой от предишните сезони един от участниците излезе буквално по чехли.
Боби дали има шанс да остане и днес? Не ми се иска да си тръгва довечера. Надявам се Рени да се срещне отблизо с Алекс, дано е с някой от официалните си анцузи. Simple Smile

# 2 449
  • Сф
Гледах сега.На Рени разговорите бяха все едно за бавноразвиващи се. ooooh! На нея и чужбината не и е помогнала! Освен, че е проста и елементарна до болка, не пропуска и да злобее.
А прави ли ви впечатление откакто я няма манипулаторката Ирина,че атмосферата е по-ведра и "интелектуалците" се държат една идея по- нормално?

# 2 450
Гледах сега.На Рени разговорите бяха все едно за бавноразвиващи се. ooooh! На нея и чужбината не и е помогнала! Освен, че е проста и елементарна до болка, не пропуска и да злобее.
А прави ли ви впечатление откакто я няма манипулаторката Ирина,че атмосферата е по-ведра и "интелектуалците" се държат една идея по- нормално?

Само мозъчна трансплантация би й помогнала на нея, друго - ньет Naughty

# 2 451
Сега при Гала. Питат Роро защо показва средни пръсти и т.н.
Коментар на Гала, 'е, то нормално това е нестандартна ситуация, всеки прави такива неща, Роро каза, че съжалява'
Коментар на Роро 'Не съжалявам изобщо'

Joy Joy Joy Joy

# 2 452
Коментар на Гала, 'е, то нормално това е нестандартна ситуация, всеки прави такива неща, Роро каза, че съжалява'

Joy Joy Joy Joy
и същевременно Гала открито показва омраза и ....към Миглена.

# 2 453
Разговорът на Христо с майка му беше най-загадъчният. Дали това беше наистина тя или онази жена, с която е имал връзка дълго време? Той беше видимо притеснен и толкова бързаше да приключи, че даже май не слушаше какво му говори жената. А и тя се изразяваше не точно като майка - сексапил, катинари, ловуване....бреей, толкова напътствия за оставащите два дни от шоуто.  newsm78
Може да е теория на конспирацията, но и на мен ми прозвуча като съвети от ПР или психолог- как да се направи на мъж до края на шоуто, та дано заличи срама от челото. Според мен единственият начин е не ловът- кого ще ловува- Рени или Миглена, или не дай си боже Ути...Само с хумор може да излезе от тази ситуация, аме не " пак страсти Христови"...
Не знам, аз дълго време подозирах, че Христо не е точно такъв, какъвто се показва в шоуто. По простата причина, че провалът на мисията "индийски сериал" за мен си е бил заложен по план в шоуто. Бих му ръкопляскала, ако подозренията ми бяха верни. Така и така нищо реално и случващо се в момента не гледахме тези два месеца. Поне някаква сполучлива драматизация да се беше оказало, че са ни показали. Mr. Green Но в последно време го наблюдавам и слушам, и съм адски разочарована от това, че не виждам никаква ясна позиция от него. Няма собствено мнение, повтаря много често като ехо репликите на хората, с които разговаря. А и това, че няколко пъти нарече Миглена Волдемор е направо смешно. От Роро ли го прихвана или и в неговата глава е пълно с бръмбари, не знам. Но го прави с един такъв нагаждачески маниер, да подчертае принадлежността си към "ядрото". Много сиво и безлично поведение демонстрира, за да продължа да вярвам, че е бил в образ преди това. Tired

# 2 454
  • София
През цялото време коментиращите се опитват да ни внушат /най-вече Гала и недоразумението Роро/, че Миглена не контактувала С НИКОГО и си била САМОДОСТАТЪЧНА... демек, Емануела и Боби не съществуват...  няма такива хора... само кръгът около Ирина е наличен... ooooh!  ooooh!Joy Joy  Joy

# 2 455
Тотален глупендер е Христо, може спокойно  да вземе Нобела на Рени Peace

# 2 456

Joy Joy Joy Joy
Гала като водеща демонстрира, че все едно е на един акъл с Рени.
Интересно интервю ще им се получи Рени като гостува в предаването й.

И аз мисля, че снощи не майката на Христо говори с него, а "кака му"  Peace

# 2 457
  • София
Малко много ми идва да го гледам Роро цяла седмица. ooooh!

# 2 458
А забелязахте ли как Ристе рипна веднага да се извинява на Ути, когато последния им направи забележка да не говорят повече за случката с кенефа....сакън, да не разсърди ядрото Stop

# 2 459
На кафе защо отделят вече трето или четвърто предаване само на Роро. Омръзна ми да му гледам физиономията. Толкова ли е специален ?  Sick

Общи условия

Активация на акаунт