О, и аз в началото много й се връзвах, обаче причината беше, че все се намираше някой възмутен от гледката или от мен. Например бях започнала да я игнорирам когато се затръшка и ако сме навън, неведнъж минувачи са ми правели забележки и подмятания за моята реакция. Мрънкането и тръшкането са толкова дразнещи, че не винаги е възможно да ги игнорираш и сякаш децата подсъзнателно го знаят. Не е възможно и да отвлечеш вниманието. Затова Юна го е казала много много хубаво - просто го приемаме и не го изживяваме ние толкова драматично. Елена спря да се тръшка в един момент, мрънкането обаче още го има, макар и по-рядко, а ако не стане нещо както тя го иска, сега реакцията е бурен рев като малко бебе. На последното аз започвам да се смея, защото наистина на моменти ми става смешно като я гледам - вече прилича на голямо момиченце, а реве като бебе. След това й обяснявам, че това не е начинът и казвам как трябва да постъпи. Вярвам, че ще разбере и с възрастта ще се променят реакциите й и ще насочи тези свои качества към нещо градивно. 

Значи аз съм жената мъж
Чак на 20+ години бях, като си купих спрей за отпушване на нос! Преди това - инхалации с не знам си какви билки, а за прословутото гърло - мазане с памук, натопен в разтвор на ракия с клей. Нямате си идея каква гадост е. На дръжката на лъжица се навива един памук, потапя се в разтвора и после в гърлото 
И от него човек няма да стане.
И от него човек няма да стане.
Наистина е така, колко си права!

Препоръчани теми