С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 708
  • 860
  •   1
Отговори
# 105
Тук сме  малко свекървите,сигурно се събираме на пръстите на едната ръка.
Другите са коректив без да са свекърви.
Скарлет ,такава операция  се прави по спешност където те завари,ако се възпали и  създаде проблем.Правиха ми на втората седмица като булка.Съмняваха се за извънматочна бременност,макар да казах,че  за две седмици не вярвам да съм бременна.Пункции,глупости...
И е трудно за диагноза,синът ми един месец се мъчи с болки от това и направи перитонит преди време.
Любопитно за какво са го мислили,че и спешно и платено да е за  твоята свекърва.

# 106
По-вероятно е да са я отворили, да са открили, че няма проблеми (или че има такива, при които вече нищо не може да се направи) и да са срязали апендикса просто така, за да си оправдаят операцията. И да зарадват бабата.

# 107
По-вероятно е да са я отворили, да са открили, че няма проблеми (или че има такива, при които вече нищо не може да се направи) и да са срязали апендикса просто така, за да си оправдаят операцията. И да зарадват бабата.
Като чета настръхвам.

# 108
  • Canada
Пълна луна, стана ми интересно - писа го това за предложението от свеки само, за да отклониш вниманието от БДО, или е истинска история?  Joy

# 109
По-скоро да отклони вниманието от нелепото си оплакване.

# 110
и аз си го помислих. Те нали още на изследването казаха, че няма нищо,но ...
Тя е нямала болки. Нали й казаха, че има доброкачествена киста на яйчника. Уж заради това беше операцията според думите на свекървата. Нито аз нито Мм сме говорили с нейния лекар. Не знам какво да кажа. Дано скоро не се сеща да ходи пак по частни клиники, поне да изплатим този кредит. Само ММ не можа да ми отговори защо тя не тегли кредит от тези за пенсионери? Поне да беше питала за условията, може да са по- добри. Но вече всичко свърши да видим до кога

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 15:07 от Scarlet~

# 111
 A как се приема предложение за брак  , направено от свекървата? newsm78

# 112
Между другото, пристрастяването към хирургически операции е психичен проблем. Не е зле да се допитате до специалист по въпроса...

# 113
  • Варна
Скарлет, щом е била тежка операция и специален случай, значи кажи на мъжа си и на свеки, че сега очакваш да я впишат в учебниците и да има запис на операцията, от който да се учат студентите по медицина.  С редките диагнози така процедират - документират ги за поколенията.

Нямам думи.

# 114
A как се приема предложение за брак  , направено от свекървата? newsm78

Явно сте много млади и не четете. Свекървата е искала да спази традицията, ама не и се е получило. Родителите на мъжа отправят предложение за женитба към  родителите на жената. Не е нужно нито мъжът, нито жената да присъстват. Ако бъдещите тъстове се съгласят, сгодяват младата двойка. Така е ставало преди. Свекървата просто се е пообъркала и затова е предложила на Пълна луна, вместо на майка ѝ и баща ѝ.

# 115
А аз си представих друга картинка: свекървата, паднала на колене пред Пълна луна, държи в протегнати ръце кутията със семейните бижута и прочувствено нарежда:
– Искаш ли да ми станеш снаха, а аз твоя свекърва, в добро и зло, в здраве и болест, докато смъртта не ни раздели?
 Joy

# 116
Ама, аз не виждам какво се подигравате.
Ами, ето, например в сериала "Малката булка" - старата свекърва загуби сина си и предложи на чужд мъж да се ожени за снахата, за да не остава сама.
 Sunglasses

# 117
  • София
и аз си го помислих. Те нали още на изследването казаха, че няма нищо,но ...
Тя е нямала болки. Нали й казаха, че има доброкачествена киста на яйчника.

Мен това ме озадачава- нямала е никакви оплаквания, но е отишла на лекар и са ѝ открили киста на яйчника!? newsm78

# 118
Абсурт, не се чуди.
И аз отидох на лекар ей така, защото са минали не знам си колко месеца от раждането и видяха на ехографа киста, колкото орех. Нямах оплаквания. Няма как да разбера за нея, защото в хола нямам ехограф. И сама си изчезна.
 Peace
Може би странното е защо свекървата е отишла на доктор? Дори и профилактичното ходене е някаква причина. Не вярвам някой да ходи, защото му е скучно у дома.

# 119
  • София
Абсурт, не се чуди.
И аз отидох на лекар ей така, защото са минали не знам си колко месеца от раждането и видяха на ехографа киста, колкото орех. Нямах оплаквания. Няма как да разбера за нея, защото в хола нямам ехограф. И сама си изчезна.
 Peace
Ти си млада и е редно след раждането, пък и периодично, да си правиш профилактични прегледи.
Докато пенсионерка да тръгне без нищо баш на гинеколог.......... newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт