няма не разрешавам, тя си я храни малката с фиксовете и ушите й пукат

Птица, сериозно питам - какво значи 'Не разрешавам'. Казваш, повтаряш, помолваш най-учтиво, потретяш, обясняваш, привеждаш примери, аргументации и т.н. И после се прави каквото си знае зад гърба, как точно няма да разрешиш. Като не пускаш дете да ходи там. Ми че те само това чакат - да те изкарат лошата, и това не е вариант.
Вчера се върна вмирисана на цигари. Там се пуши навсякъде /уж не е навсякъде, но мирише навсякъде/. Не знам къде пушат, къде държат дрехите и т.н., но като се върне всичко е пропито с миризма на цигари. Опитах без пране - за първи път - извадих на балкона якето и нощува там. Ми не, сутринта като го прибрах, пак си смърдеше. Представете си в каква степен е пропито с аромата.
*за протокола - и двамата с ММ сме пушачи, не съм от маниаците, които не допускат на 2 м. от детето с цигара някого
Същата тази година .. ... едната леля изпрати тиквеник. Ама много вкусен! ...След седмица получихме голям колет, в който имаше и сърми, и баклава, и прословутия тиквеник по рецепта на лелята и много други неща. От тогава всяка година тиквеникът винаги е по рецептата на леля Е.