Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 919
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
ruirana, благодаря за отговора!  Hug

# 301
... например едно от  Расасита ми е нещо от рода на Том Форд табако ванил, само че, вместо ванилия, има мед, но не от пикливия, а захаросан, с добавка чудесна кожа  Crazy Crazy Crazy Мрачнотия до шия, но много шикарен и далече от класическите арабски идеи.

Deetron, би ли споделил кой Rasasi е този, моля!  Hug

# 302
Какво мислите за john galliano parlez-moi d'amour  зеления. Споделете мнение   Heart Eyes

# 303
  • Велико Търново
Дами, имам питане - Ирисовата Прада подходяща ли е за топъл и влажен климат? Simple Smile
Изобщо, какъв парфюм би стоял, и издържал прилично на такова място?

# 304
  • някъде в България
Здравейте имам нужда от мнение за парфюма Quatre Boucheron.Като трайност как е ако някой го е купвал/ползвал?От типа парфюми по подходящи за лято ли е ?

# 305
Здравейте имам нужда от мнение за парфюма Quatre Boucheron.Като трайност как е ако някой го е купвал/ползвал?От типа парфюми по подходящи за лято ли е ?
Летен, свеж и поне при мен безкрайно траен. Един от любимите ми парфюми.

# 306
  • Бургас
Куатре е страхотен,нежен,женствен с изключително добра трайност на моята кожа.Много ми е любим и си го нося целогодишно. Heart Eyes

# 307

На мен ми свърши, но си спомням, че го взех в края на лятото и свърши пролетта така че не е минал проверка на горещини. Трайността е много добра. Парфюмът е цветен и лесен за харесване.  

# 308
  • някъде в България
Много благодаря сега съм напълно сигурна че искам този парфюм и на моя мъж му олекна че дилемата не трая дълго Grinning Hug

# 309
Дами, имам питане - Ирисовата Прада подходяща ли е за топъл и влажен климат? Simple Smile
Изобщо, какъв парфюм би стоял, и издържал прилично на такова място?
Да, аз бих го носила при такъв климат, ако го харесвах.
Колоните на Ермес биха били моя избор за горещина с влага. Също и новият Шанел 5 - внучка.😀

# 310
  • Велико Търново
Благодаря ти, Денси, ориентира ме Hug bouquet

# 311
  • Пловдив
Има ли някакъв начин да запазя аромата върху блотер по-дълго, т.е как да съхраня самия блотер?

# 312
  • София
Има ли някакъв начин да запазя аромата върху блотер по-дълго, т.е как да съхраня самия блотер?

В найлоново пликче, което се запечатва.

Аз си чакам Live in Love Oscar de la renta и се сетих на какво ми прилича. Givenchy le bouquet absolu. Имат доста сходни съставки и ми носи същото усещане.

Иначе тоя дни бях в Сефора и тествах каквото мога, колкото да установя, че вече не искам Absolu NR - нещо много сух ми се видя. И нищо друго не си харесах, освен Леката Пантера. Ще има да я мисля нея.

А, пробутаха ми Angel Muse. Все пак - нещо различно от обичайте варианти на Ангела. Аз усетих чай и какао. Интересно съчетание върху сладката основа на Ангела. Но не бих го носила, твърде ми е сладък и вероятно ще стане твърде популярен.

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 16:23 от Free Agent

# 313
Аз правя следното - пръскам веднъж или два пъти в едната половина на листчето и веднага след това го сгъвам по средата, така че напръсканото да е отвътре. След това го сгъвам още веднъж по средата. Казано накратко - сгъвам го на четири, като парфюмираната част е най-отвътре. Това ми позволява и да ги прибера на едно място, без да се смесват ароматите, поне докато се прибера. Вкъщи си ги изваждам на една масичка с малко разстояние между тях и така имам възможност да ги пробвам на спокойствие и за по-дълго време. Simple Smile Обикновено издържат някъде между 3 и над 10 дни, в зависимост от трайността на самия парфюм.
Не съм пробвал да ги прибирам в найлонови пликчета, въпреки че често съм го мислил като вариант. Предполагам това ще ги съхрани още по-дълго. Simple Smile

# 314
Аз искам да попитам, каква е разликата между  Guerlain L'INSTANT EDP и EDT?
Аз преди време имах ЕДТ варианта, но никога не съм пробвала ЕДП. Различни ли са? Който ги е пробвал нека да сподели.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт