След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 987
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Ми той Боре за това протяга ръка към кръстчето,да пипне малко голо. Mr. Green

И после трие нервно длани, та пощури света да му търсят пръстена  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 61
  • София
Скрит текст:
Обичам такива събития, защото после феновете разнищват всичко до най-малката подробност
Елка как се завъртя към Боре, все едно му казва - "Хайде, идвай, какво стърчиш още там"  Joy Joy
https://twitter.com/TALA033/status/797916685713846272

Ама те и двамата си правят знаци  Joy Joy Joy Също като на партито на ванни и Пасионис hahaha hahaha hahaha Много смешни и много сладки  Heart Eyes

Такааааааааа..............

Скрит текст:
Тотална излагация на Елка. Първо дошла по пеньоар и с домашния любимец, после седнала на друг ред, отбягва Борко, че и той се чувства неловко и на финала вместо да е с екипа, тя липсва и на общата снимка, и на after party-то. Като толкова й е важно да е с Кита, да си стои домакиня у тях. Това е работа, тя трябва да е професионалист и Кита трябва да си знае мястото.
Аз се чудя тя как играе общи сцени с този човек?

Честити награди на нашите. Peace

Ирка, мерси за темата! smile3525 newsm51 smile3525
Мише, абе според мене добре им се получават общите сцени.  Heart Eyes
Не добре, а много добре, но се чудя как го правят, че се избягват в реала, а в сериала са бомба?!

# 62
  • Varna
Изписали сте темата докато се включа. Изгледах церемонията и се радвам на наградите. Елка ми хареса много-прическа, грим , дори и роклята. Ядосах се само на присъствието на Кита, което явно я притесняваше после. Всички останали бяха сами, само тя с опашка. С какво е свързан той със сериала , че е там? Честно да си кажа, той не ме дразни и  не ми е антипатичен колкото Круела, но присъствието му беше неуместно и ненужно.За самата церемония няма да коментирам- всичко протичаше на бързи обороти, претупано и колкото да си мине от реда.С две думи честито за наградите!На всички които още сте будни лека нощ! Hug Hug Hug

# 63

Добро утро! Hug

Дано  днес ни пуснат някое Дефмерско фрагче
Grinning
Вижда се обувката

# 64
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug

Защо Борето ми се вижда видимо притеснен? Все едно внимава да не я доближи, да не я притесни с нещо? Като сконфузен е.

# 65
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ели  Hug, Мише  Hug

# 66
Здравейте  Hug Благодаря за новата тема  newsm51

Много голяма разлика има за мен от миналата година!Тогава чаках с нетърпение,следях всеки момент!Тази година не ми хареса!

# 67
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Добруу труу  Hug Hug Hug
Ирка  Hug Heart Eyes за новата тема

Ели  Hug Heart Eyes Мише   Hug Heart Eyes Диди  Hug Heart Eyes Ели  Hug Heart Eyes
Вай бе  #Crazy #Crazy #Crazy сто траници сте изписали  Whistling, кога ще ви чета  Crossing Arms
Еййй разнищихте тия Келебеци  Mr. Green Mr. Green

Доста калории сте изхабили снощи, така че съм ви подготвила почерпка  Peace за мое здраве да се подкрепите  Hug Hug

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 68
Добрутро  Hug Hug Hug

Диме,жива и здрава да си  Hug Много успехи в начинанията и хиляди усмивки  bouquet newsm59

Joy Joy Joy Joy Joy Сега има да ги майтапят

Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Добро утро! Hug

Дано  днес ни пуснат някое Дефмерско фрагче
Grinning
Вижда се обувката

тази снимка не е ли колаж  newsm78 Елка не държи награда, а първо на нея дадоха  Peace

Обичам такива събития, защото после феновете разнищват всичко до най-малката подробност
Елка как се завъртя към Боре, все едно му казва - "Хайде, идвай, какво стърчиш още там"  Joy Joy
https://twitter.com/TALA033/status/797916685713846272

Mr. Green Heart Eyes
Обаче и ония двамата са отзад нагласени  Peace значи чичката знае,че са в един сериал  Laughing  
Мн готино беше представянето на Боре  Peace мн му се зарадва Ален Делончо,ама някак неудобно за Елчин...като натрапена беше  Rolling Eyes никакво внимание към нея  Crossing Arms

Ии...в общата снимка не липсва само Елчин  Peace и др лица,които получиха награда не виждат  Wink...организацията им такава  ooooh!
Той Боре затова се чудеше на къде да се измъква,защото са знаели,че престоят индивидуалните награди  Naughty

# 69
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Мише  Hug Диде  Hug Романтиче  Hug Диме  Hug Ани  Hug

От Габи! Hug

Диме, специална честитка за тебе!  smile3525
Здрава да си  Hug

Скрит текст:
Нови глупости, които касаят Баръш, но респективно и серила. Доколкото схванах от един повърхностен превод при рускините, Баръш имал двугодишен договор с Канала и щял- не щял, трябвало да играе, докато му изтече договорът. Може би по- нататък ще направят по- подробен превод.

# 70
Да ви поразсъня малко, че днес сте поспаланки  Mr. Green

# 71
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ани  Hug Heart Eyes  Доре  Hug Heart Eyes благодаря ви

# 72
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Елини, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Вани, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes Ани, Hug Heart Eyes

Котелина, Hug Heart Eyes честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! newsm59

И на мен Елка ми хареса...тя винаги си ми харесва... Laughing но церемонията беше под всякаква критика... ooooh!

Днес ще чакам фрагче, ама Дефмерско... Grinning

# 73
Диме  Hug   Честит празник !
Да си здрава, весела, успешна ! Много усмивки и добро настроение  bigdance2

Илде  Hug, днес си искаме фрага, нали  Laughing

Доре  Hug, Вани  Hug

# 74
Коте,  Hug Да си жива и здрава скорпионка!( от моята зодия си) Peace Повече положителни емоции ти желая!
Мише то не само Баръш беше напрегнат. Като цялостно поведение и двамата се стараеха да покажат, че са в реала. Не успяха да са естествени,което още повече ни кара, нас феновете, да търсим погледи,докосвания въобще  нещо което да ни убеди,че магията я има между тях, дори и извън сета. И който и да застава между двамата , това малко съмнение все ще ни провокира да търсим нещото.....
И да, обвързани са и не забравят да ни го припомнят във всеки подходящ момент. Но защо ли вместо да ни убедят сякаш не успяват, сладки са заедно и се долавя друга истина.....
Има защо Кроки да се притеснява от Дефом. С такава красавица около любимия и и аз да съм и аз ще си имам едно наум, още повече, че химията е реална и се вижда.Езикът на тялото трудно може да се задържи.

Общи условия

Активация на акаунт