След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Организацията под всякаква критика братче  ooooh! ooooh! ooooh!

# 106
Виви  Hug, не знам какъв им е сценария, но все по-убедителни ми стават и в сериала, и в реала  Joy  Joy  Joy

Дани  Hug, Про  Hug
Абсолютно Peace Peace
И като гледам репортажа, какво щеше да се случи ако бяха заедно и отговарят. Единият го хванали навън или там, другия незнам къде. newsm78
Знат добре че зрителите им се радват, цял ден ТТ е кошер от очакване. Не са ми убедителни с това избягване и това си е.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 12:54 от eliNIM

# 107
  • Perla
Скрит текст:
Благодаря ви сладурки за хубавите пожелания  love001 love001 love001 love001
Скрит текст:
Ели  smile3503 от една порода сме  Joy Joy Joy

От старата тема цитирам два поста на Дани и Мимето , че да им кимна по една глава  Joy Joy Joy нали по-лесно става  Joy Joy
А, тук не се ли гледат един друг Mr. Green Laughing

Това е страхотна снимка. Това е реалността всъщност. Който и каквото и да е около тях, когато обявят победителите, тя иска да погледне него и да срещне неговия поглед. Той - да погледне нея и да срещне нейния поглед. Дори и никога да няма Елбар в реала, Елбар има и това са двама души, които са щастливи заедно, ортаци по съдба, които се забавляват, докато работят, и си пазят спомени от това време в телефона!

smile3521 smile3521

Изобщо не бягат  newsm78, сега го гледах, Елка го чакаше, но явно и стана неудобно, защото всички минаваха пред нея. А на сцената Боце му беше неудобно да мине пред Нергиз   Peace Супер се държаха, даже Елка му се хилеше, а той го беше страх, че ще и настъпи роклята, абе сладури  Heart Eyes
Елбар форева, Дефмер форева, Ашк форева  newsm68

smile3521 smile3521

На скорпионката newsm59 nbirthday bigdance2
На всички вас  Hug Hug Hug
И отново се убеждавам колко са ми смешни Елбарите, ето след закуската вчера на Боцко с новата краварка  doh(модерни са ботушите, но не сутрин за мола и все пак ако имаше малко дъждец, щеше да е по-добре  Joy) Елка разходи Кита по кърмъзъ килимчето и в същото време всичко, което видяхме снощи, поне мен ме убеди, че съвсем инстинктивно нашите се търсят взаимно  Blush
И продължавам като истинска оптимистка Елбар форева, Дефмер форева, Ашк форева 
newsm18 newsm18 newsm18
А Приятна седмица и от мен  bouquet

Peace  newsm18 newsm18 newsm18

Габи, чудесна снимка си направила снощи  Hug

Скрит текст:
Обаче как тематично са ги снимали до асансьор  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Внушението е он нумара, беш йълдъз, както казват комшиите!

От всеки дефект търсим ефекта, а, вика Галето!
Непоправими мечтатели сме ние! Но няма как иначе - тези двамата са самото олицетворение на красотата, хармонията, романтиката!

А привет! Hug

И честит рожден ден, много здраве и щастие, Диме  Hug! Бъди все така позитивна!

Дани, мечтите са красотата на живота, а вярата в тях- негов смисъл. Един герой от бг автор пита :"Ако ги няма приказките и песните, за какво ще живеем?!". А приказките и песните изразяват точно мечтите на хората. Както и нашият любим сериал. Затова, въпреки всичките недоволства, седим всеки петък, ядосваме се, но не се отказваме. Защото има една прекрасна приказка, която се надяваме от сериална да се превърне в реална.

# 108
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Виви Миме Габче Дани благодаря ви  love001 love001 love001 love001
готина ми става на душата като си общувам с вас  Peace пък макар и във виртуала  Grinning

Габи
 Hug Heart Eyes от теб не могат да избягат ЕлБар  Naughty Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:48 от kotelina

# 109
  • Още у мъглата ...
Виви  Hug, не знам какъв им е сценария, но все по-убедителни ми стават и в сериала, и в реала  Joy  Joy  Joy

Дани  Hug, Про  Hug
Абсолютно Peace Peace
И като гледам репортажа, какво щеше да се случи ако бяха заедно и отговарят. Единият го хванали навън или там, другия незнам къде. newsm78
Знат добре че зрителите им се радват, цял ден ТТ е кошер от очакване. Не са ми убедителни с това избягване и това си е.

А пък на мен ми се струва, че и двамата са на едно и също място, след награждаването им за актьори Grinning Peace Борко си е със статуетката даже Peace А пък на Елка може да й я държи, докато говорят с нея Joy Joy И в крайна сметка, какъв е проблемът да са заедно пред камера, след като са си само колеги, нали Laughing Така, както Онур и Нергис дойдоха заедно и даваха интервю заедно Peace

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Доре  Heart Eyes Heart Eyes

# 110
  • Още у мъглата ...
Виви Миме Габче Дани благодаря ви  love001 love001 love001 love001
готина ми става на душата като си общувам с вас  Peace пък макар и във виртуала  Grinning

Габи
  Hug Heart Eyes от не могат да избягат ЕлБар  Naughty Joy Joy

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 111
Скрит текст:

Дани  Hug, Про  Hug
Абсолютно Peace Peace

А пък на мен ми се струва, че и двамата са на едно и също място, след награждаването им за актьори Grinning Peace Борко си е със статуетката даже Peace А пък на Елка може да й я държи, докато говорят с нея Joy Joy И в крайна сметка, какъв е проблемът да са заедно пред камера, след като са си само колеги, нали Laughing Така, както Онур и Нергис дойдоха заедно и даваха интервю заедно Peace

Габи,   Hug Hug    проблемът е  в тях ,  Peace  ......като  само колеги newsm78  hahaha hahaha

# 112
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Дани  Hug, Про  Hug
Абсолютно Peace Peace

Габи,   Hug Hug    проблемът е  в тях ,  Peace  ......като  само колеги newsm78  hahaha hahaha

Именно Laughing То моят въпрос си беше риторичен Laughing

# 113
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Сега четох какво са писали и рускините, та те пишат, че Елка и Борко са пристигнали заедно закъснели са и затова нямат снимка на червения килим, а Кита бил с Руткай  Mr. Greenи там са се събрали  Joy. А за интервюто, тя казала че статуетката е в приятеля и, но преди това са я питали кой я придружава и тя отговорила еркек аркадаш и

# 114
Коте  Heart Eyes Hug Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие, късмет и сбъднати мечти!

# 115
  • Perla

Сега четох какво са писали и рускините, та те пишат, че Елка и Борко са пристигнали заедно закъснели са и затова нямат снимка на червения килим, а Кита бил с Руткай  Mr. Greenи там са се събрали  Joy. А за интервюто, тя казала че статуетката е в приятеля и, но преди това са я питали кой я придружава и тя отговорила еркек аркадаш и

ДИ  Hug Това за идването на Борко и Елка заедно от снощи се върти, ама са фенски мераци сигурно. Но в интервюто, доколкото чувам, само веднъж употребява еркек аркадаш, т.е. приятеля ѝ, и то вероятно, когато я питат за статуетката. Само не знам кога успя да отиде, да му я даде, че да се върне за интервюто, като Баръш е все още с наградата си newsm78

# 116
  • Още у мъглата ...

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Еййй, те пък все закъсняват, да му се невиди Whistling Laughing
Демек, еркек аркадаши - мъжки приятели ... то Руткай и Кито такива ли са  newsm78 Mr. Green

# 117
  • Още у мъглата ...

ДИ  Hug Това за идването на Борко и Елка заедно от снощи се върти, ама са фенски мераци сигурно. Но в интервюто, доколкото чувам, само веднъж употребява еркек аркадаш, т.е. приятеля ѝ, и то вероятно, когато я питат за статуетката. Само не знам кога успя да отиде, да му я даде, че да се върне за интервюто, като Баръш е все още с наградата си newsm78

Освен Кито, като е видял, че и двамата саминки ще излязат зад кулисите и да е притичал набърже отзад и той  Mr. Green hahaha hahaha И те така да е взел статуетката Joy Joy Joy Joy

# 118

Ди  Hug, че той и Рутко и е приятел  Joy  Joy  Joy И той гледа кучетата  hahaha

# 119
  • Още у мъглата ...

Организацията мнооого зле, самата церемония много зле, направо скукааа ooooh! ooooh!
Като я сравнявам с миналата година (щото друга не съм гледала Laughing), направо много надолу ooooh!
Миналата година някак уютно беше направено  Grinning А сега, като на строева подготовка ... ти, излез, а после ти ... ииии ooooh!

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт