След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 902
  • 753
  •   2
Отговори
# 300
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А здравейте  Hug Hug Hug
Вайй бе как сте разщъкали толкоз рано  Joy Joy Joy пък и мерите сили с бръмбарите на Мерката  Mr. Green Mr. Green

За всички,  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes че сте цяла дузина  Joy Joy Joy

Дани
аз още не съм гледала превода, но за мен има логика  Peace. Пфююю рано, рано ме караш да мисля  hahaha hahaha hahaha. Тъй като все още нямат нает друг склад, поне аз доколкото разбрах  Thinking, и нямат място къде да приберат прословутата кожа от Булгаристан  bowuu, вероятно ще им излезе по-евтино, да пратят комиона в Румъния, за да си удължат времето, през което те ще намерят място, къде да я складират в Истанбул  newsm78. Или ако Стил имат да получават стока от Румъния, ще изпратят камиона с кожата на Пасионис, да натовари  и стоката на Стил  Naughty. Ако има място в камиона обаче  Joy Joy Joy. Че това е трудна работа  Naughty, всяка седмица се разправям с камиони  Whistling.

# 301
  • Perla

Пфуу, че сладка снимка  Heart Eyes

# 302

Гале, благодаря!
Озетът изглежда интересен, май- май идва краят на игрите на Нера. И на тайната за киралъка. Разбирам, че Дефне и Йомер ще си говорят дълго за всичко, което се е случило- от първия ден как е било. Обещава ѝ Йомко прекрасна целувка, но в неочаквано време. Да видим как ще я изненада.
Хубаво се нареждат нещата, ама се надявам, че Мерич готви сериозен завой в сюжета, защото иначе ми намирисва на края на историята  Thinking

Доре Peace Peace

# 303
Гале, благодаря  bouquet

Диме  bouquet, има и по-прост вариант - да натоварят 2 дни по-късно, ако, разбира се, неустойката е по-малка от допълнителните транспортни разходи  Thinking Все казвам, че Мера ни подценява - захапем ли, набързо решаваме проблеми всякакви  Joy  Joy  Joy Да пита бе  hahaha  hahaha  hahaha

Доре  Hug, Мише  Hug

# 304
  • На юг от тук
Докато се появи превода на Ирка /спасителя ни/:hug: Hug Hug ето и руския.

В Любви Напрокат, звенят колокола!

Наконец-то заканчивается раздор между Омером и Памиром. Узнает ли Дефне правду? К чему разговор Хулюси Омера. Хулюси ломает пути и Нериман наконец-то находит что ищет. Все очень запутается!

Ладно, а Любовь? Любовь в этой серии ярче и ярче... Омер и Дефне встречаются на месте, где впервые сделал предложение Дефне и поговорят обо всем. С первого дня до этого времени, что было, как было, обо всем...

И время отдыха... С предлогом ярмарки, все собираются в путь. На ярмарке дела запутываются насколько это возможно. Омер, даёт слово о поцелуе Дефне, но в самый неожиданный момент... Посмотрим, где и когда удивит Дефне?

Ладно, а, что значит звуки ветра? Это только знают Синан, Омер и Памир. Звуки ветра - это один знак... И знак того, что вызывает большое волнение...

Дата трансляции: 18 ноября 2016 год
Время трансляции: 20:00 (по Москве)
Канал: Stаr Тv

На всички приятен ден и  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 10:49 от KKATINNA

# 305
Поне споменаха милата ни родина  Laughing

# 306
Благодаря, момичета, за идеите за логистиката. Hug

Коте  Hug, точно включване от човек, запознат с логистичните дилеми, исках, за да схвана има ли някаква логика в този ход. Много благодаря! Ето че имало! Приемаме, че ходът е логичен, защото не знаем всички данни около схемата - има ли място в камиона, придвижването на стоката по-евтино ли е от изчакването в някой склад и други подобни неща.

Доре, аз вчера точно това предвидих - завой в сюжета! Мерич умее да прави тези неща плавно. И може би е време да вървим напред.

Благодаря за озета на турски, за руския превод! Hug

# 307
Благодаря за озета! Hug

Вратовръзката  наистина е в тон с роклята  Peace правилно са отбелязали  феновете.

# 308
А здравейте  Hug Hug Hug
Вайй бе как сте разщъкали толкоз рано  Joy Joy Joy пък и мерите сили с бръмбарите на Мерката  Mr. Green Mr. Green

За всички,  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes че сте цяла дузина  Joy Joy Joy

Дани
аз още не съм гледала превода, но за мен има логика  Peace. Пфююю рано, рано ме караш да мисля  hahaha hahaha hahaha. Тъй като все още нямат нает друг склад, поне аз доколкото разбрах  Thinking, и нямат място къде да приберат прословутата кожа от Булгаристан  bowuu, вероятно ще им излезе по-евтино, да пратят комиона в Румъния, за да си удължат времето, през което те ще намерят място, къде да я складират в Истанбул  newsm78. Или ако Стил имат да получават стока от Румъния, ще изпратят камиона с кожата на Пасионис, да натовари  и стоката на Стил  Naughty. Ако има място в камиона обаче  Joy Joy Joy. Че това е трудна работа  Naughty, всяка седмица се разправям с камиони  Whistling.
+1 Peace Коте  Heart Eyes Hug точно щях да се обяснявам за какво е разкарването на камиона, но ми го спести  Mr. Green аз също не съм го гледала с превод и нямам намерение за сега  Whistling

Хилооооуууу и на останалите сладурчета  Hug Hug Hug

# 309

Диме  bouquet, има и по-прост вариант - да натоварят 2 дни по-късно, ако, разбира се, неустойката е по-малка от допълнителните транспортни разходи  Thinking Все казвам, че Мера ни подценява - захапем ли, набързо решаваме проблеми всякакви  Joy  Joy  Joy Да пита бе  hahaha  hahaha  hahaha

Диди  Hug Hug аз играя по-сложно  Joy Joy Joy. Ама и ти си права  Peace.
От кога искаме да я хелпнем Мера  Crossing Arms, при това безплатно бол идеи даваме   Mr. Green, ма тя кат магаре на мост  Joy Joy Joy се е запънала и не ще, та не ще  Whistling.

Коте  Hug, точно включване от човек, запознат с логистичните дилеми, исках, за да схвана има ли някаква логика в този ход. Много благодаря! Ето че имало! Приемаме, че ходът е логичен, защото не знаем всички данни около схемата - има ли място в камиона, придвижването на стоката по-евтино ли е от изчакването в някой склад и други подобни неща.

Дани  Hug Hug

Ди   Hug Heart Eyes

# 310
  • Бургас
Здравейте! Сигурно ще вкара италианската афера! Време е! ooooh!

# 311
Аз па не виждам драма, ще дойде някоя, с която е спал и ще я отпрати  hahaha Тя пък да не се е съгласявала, то е било ясно, че е за 1 вечер  Whistling Whistling Whistling

# 312

Това е сянка от миналото, а доколкото схващам, Мера има намерение да приключи с него и да започнат на чисто  Thinking Или да приключи сериала  ooooh!

Кати  Hug, благодаря за превода  bouquet

Ди  Hug

# 313
Голямо клише е да се появи някоя, а Мерич не се придържа към клишета  Thinking Така че почвам малко да се съмнявам, че ще има нещо такова  newsm78

# 314
  • На юг от тук

Това е сянка от миналото, а доколкото схващам, Мера има намерение да приключи с него и да започнат на чисто  Thinking Или да приключи сериала  ooooh!

Кати  Hug, благодаря за превода  bouquet

Ди  Hug
Диде, пепел ти на клавиатурата Joy Joy заради приключването. Мера ще си пише,ние ще и решаваме главоблъсканиците и така до юни 2017.

Общи условия

Активация на акаунт