ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 220
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
Според мен е напълно нормално (особено, ако не харесваш даден човек, в случая Финци не харесва Стоян, т.е. Стоян май никой не го харесва вътре) в един момент да изпушиш и да се "изложиш" по някой въпрос. Някои го правят в началото, други по към края, според обстоятелствата и на кого кога ще му прелее канчето. Не оправдавам Серафим, от самото начало имам леко смесени чувства към него. Но и Стоян имаше своите "моменти" покрай Михо.

Абсолютно съгласен съм с това мнение! Не смятам, че Финци е избухнал толкова, колкото Стоян през целия сезон. Стоян като викаше и хвърляше дървета всеки мълчеше, а сега на Финци му преля канчето веднъж и хайде на постоянния hate. Naughty Naughty Това не е правилно според мен.

# 646
Аз мисля, че е нормално Финци да избухне. Стоян действа като мижитурка и щом  ние го виждаме, си представете във фермата какво са забелязали. те са били с него 24ч, а ние виждаме една малка част. Със сигурност ние не виждаме много неща, които тях са ги подразнили. В последно време Стоян стана още по-нервен и действията му са странни. Така че е нормално Финци да му се дразни.

# 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама каква мижитурка? С нещо да се е скатавал,да е обиждал (доколкото виждате те нон стоп го нападат,а той без панаири и повишаване на тон отговаря на провокациите им).Избират го за ратай - той е ок,избират го за дуел - прави си стратегия и пак е ок.Има ли работа да се върши - пак Стоян на първа линия.Човека от ден 1 е казал,че е там,за да спечели заради семейството си и не е отишал за партита и да връзва приятелства.Това ли наричате МИЖИТУРКА?  Stop

Доколкото разбрах,Стоян е подхвърлил на Финци "Готви се",и други дуалисти са си подмятали реплики.И заради това,Серафим трябваше да изсипе една кофа обиди върху него и да покаже,че всъщност онзи майтапчия Финци е едно злобно прасе и нагаждач? Адмирации! Николай стигна дъното,сега е ред на Финци.

# 648
И Серафим до сега е правил всичко, което се е искало от него. Може да пуска майтапи, но каквото е хванал, го е направил. И двамата ги харесвах отначало, но с времето Стоян се докара като мъченик, което мен ме дразни. Това не е мъжко поведение.

# 649
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Той сам се е докарал като мъченик?  Joy Joy Май не гледаме едно и също предаване.
За нищо досега Стоян не е мрънкал,нито е казал,че това и онова не му харесва.Въпреки грозните провокации и коментари за него,Стоян една дума на криво не е казал на никой и тихо търпи.Единствено си изпуска нервите покрай Михо,който е едно същество с претенции,арогантен,провокативен,изпокара се с всички и никой там не го искаше.

На дуела с Дий,когато групата от тиквеници застана зад Дий,тогава Стойо каза,че е ок с това и негово семейство е зад него,това му стига.Когато Нико го избра за ратай,следователно дуелист,Стоян ПАК каза,че това е в реда на нещата,така както той пък е пратил Нико на дуел.
Kогато Мара му викаше да ставал да работи(че той не се е спирал),неговата реакция каква беше - 'Как така ще ми броиш хапките?' "Какво й става на Мара днес".В същото време Нико/Силвия се подпираха из кухнята и гледаха сеир.Значи Стоян да работи,другите да си пушат цигарките. Стоян пак стана и отиде да си върши работата,без повече коментари,без кавги.

И на това викате Мижитурка и Мъченик????

Със заявката си,че е силен играч,който е там заради парите(и това,че на ранен етап подкрепяше известните,които всички други подритваха като незаслужаващи да са там),Стоян си намери противници в лицето на другите.И като не могат да го бият на дуелите,освен да го мачкат психически,друга опция нямат.

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 21:36 от Beautyholicа

# 650
Ама каква мижитурка? С нещо да се е скатавал,да е обиждал (доколкото виждате те нон стоп го нападат,а той без панаири и повишаване на тон отговаря на провокациите им).Избират го за ратай - той е ок,избират го за дуел - прави си стратегия и пак е ок.Има ли работа да се върши - пак Стоян на първа линия.Човека от ден 1 е казал,че е там,за да спечели заради семейството си и не е отишал за партита и да връзва приятелства.Това ли наричате МИЖИТУРКА?  Stop

Доколкото разбрах,Стоян е подхвърлил на Финци "Готви се",и други дуалисти са си подмятали реплики.И заради това,Серафим трябваше да изсипе една кофа обиди върху него и да покаже,че всъщност онзи майтапчия Финци е едно злобно прасе и нагаждач? Адмирации! Николай стигна дъното,сега е ред на Финци.

Добре бе, мамка му. Имам чувството, че моите писанки изобщо не се виждат. Финци си вършеше работа СЪЩО без никакви кавги, съвсем нормално работене. А ако Стоян не беше мижитурка можеше просто да му каже готви се за дуел и да си нагласи багажа, а не както Финци вика по к*рвачката да казва някакви празни думи! Peace Peace Peace

# 651
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За избор на втори дуелист,никой не е длъжен да анонсира избора си предварително.
Финци просто започна да се показва що за човек е и това не е в негова полза.Никой не оспорва труда му.

# 652
  • Вестерос
А и не е за сефте да се базикаш кой ще избереш

# 653
А когато викинга ги бъзикаше всичките, че ще са дуелисти? Защо тогава никой не посмя да мрънка?

# 654
А когато викинга ги бъзикаше всичките, че ще са дуелисти? Защо тогава никой не посмя да мрънка?

Ааа тогава той отиде до Финци и му каза, че ще е дуелиста пък с другите се бъзика да се притесняват да ти кажа аз.  Peace Peace

# 655
Той сам се е докарал като мъченик?  Joy Joy Май не гледаме едно и също предаване.

Прощавай, че не съм на твоето мнение. Това съм видяла, така съм го усетила, така съм го определила. Гледаме едно и също предаване, но аз виждам това и казвам това, което виждам.

И аз бях Стоян да спечели и много му симпатизирах. Но в последно време нещо не ме грбва с поведението си.

# 656
Кога е финала?

# 657
  • До сърцето...
...
Прощавай, че не съм на твоето мнение. Това съм видяла, така съм го усетила, така съм го определила
...

То не е просто мнение, а обида - да наречеш някого "мижитурка"   Naughty

# 658
  • София
...
Прощавай, че не съм на твоето мнение. Това съм видяла, така съм го усетила, така съм го определила
...

То не е просто мнение, а обида - да наречеш някого "мижитурка"   Naughty

Taка мисли, не виждам проблем. Същия схемаджия като Митко миналата година...

# 659
Не разбирам защо трябва да махат течност или сух материал след като са подминали търсеното количество.

Агитката е неприятно шумна.

Общи условия

Активация на акаунт